viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

ARBEIDSDAG 5I dag var det siste dagen min av arbeidsuken. Det har gått fint.

Jeg kom på jobb kl 08:00, fikk hengt fra meg jakken og sekken på matpauserommet.

Det første jeg gjorde i dag var å rydde litt i hyllene før det kom masse varer til butikken.

Først kom det masse kjølevarer til butikken, da jeg hadde fått alt på plass av kjølevarer var klokka nesten halv 12. Så tok jeg meg lunsj kl 11:30-12:00.

Fikk presset en god del papp i dag og, både før og etter mat.

Etter mat var det enda mer varer jeg skulle sette på plass, som var tørrvarer.

Mye kjølevarer og tørrvarer i dag da gitt!

Jeg fikk også lagt på plass pakker som var ankommet butikken.

Så fortsatte jeg med å få på plass tørrvarer utover dagen til klokka var blitt 4 og endelig fikk dra hjem!

Jeg har vært veldig flink denne uken, fått mye skryt at av jeg var så flink og jobber effektivt! Så det er jo bra at jeg fikk gode tilbakemeldinger! 😃👍 Nå kan jeg være stolt over meg selv med god samvittighet.

Det kjentes virkelig i forene etter å ha gått så mye, fram og tilbake osv..! Er mye (hardt/slitsomt) arbeid i en matbutikk. Fikk mye sår på hendene etter uka, men det er sånt som skjer.

Så nå er jeg virkelig glad for at det er fredag igjen! Heeelg! ☺ Skal bli så godt etter denne uka her.

Ønsker alle sammen en god helg!

 • ARBEIDSDAG 4  Kom på jobb kl 08:00, gikk og pantet flasker jeg hadde med meg. Også dro jeg med sekken og hang av meg jakken på matrommet.

   

  Det første jeg gjorde i dag var å ta på plass noen frysevarer, også ble det mange turer med papp oppi pappressa.

   

  Deretter gikk vi på kjølerommet og fikk satt inn varer. Også fikk jeg lagt på plass litt is i isdisken.

   

  Matpausen tok jeg kl 11:10-11:40.

  Etter mat drog jeg fram varer og fikk satt noen av varene som stod på topphyllen på plass, også ryddet jeg i hyllene til det blir enda mer varefylling i morgen (fredag).

   

  Jeg fikk også se hva og litt hvordan de gjorde det i kassa, fikk prøve å scanne noen varer b.l.a.

   

  Etter en liten stund mottok vi masse pakker til butikken, og det var Roy-Allan (storebroren min) som leverte de, så signerte jeg på en sånn kvitteringsting eller hva jeg skal kalle det.

   

  Da det var gjort dro han avgårde, og jeg begynte å skrive på pakkene, også hjalp sjefen med å få på plass pakkene i hylla.

   

  Klokken var nesten der, så klokka 4 (16:00) fikk jeg dra hjem.

   

  Kjentes godt i fotene. Er mye arbeid på en butikk, mye mer enn man hadde trodd! Litt tunge løft, mye varefyllinger, mye fram og tilbake osv osv.

   

  Så i dag var nest siste dag i arbeidsuken (uke 15). Da er det bare å hvile opp til morgendagen, så blir det heldigvis helg igjen i morgen, skal bli godt! 😊

 • ARBEIDSDAG 3  Møtte opp til vanlig tid, kl 08:00, gikk til matrommet og fikk lagt fra meg jakken og sekken før jeg gikk til kontoret snakket litt før jeg ble satt i gang.

   

  Denførste oppg jeg gjorde i dag var å sortere noen ferske frysevarer, så tok jeg pallemaskinen og fjernet pallen da jeg var ferdig.

   

  Deretter ryddet jeg i alle hyllene, og fikk presset mye papp.

  Ogsåtok jeg matpause i 11:15 tiden (?)

  Da jeg hadde spist og drukket litt var jeg med noen brusflasker ved kassa. Også satte jeg på plass noen vogner.

   

  Så dro jeg hjem 11:30. Siden strengen i underkjeven var blitt laus i går, så fikk jeg dra før slik at jeg kunne dra til kjeveortopeden og få det fikset. Så fikk jeg time kl 13:00.

   

  Dagen i dag var fin, ikke like mye arbeid som jeg hadde i går (Tirsdag 12. April). Blir mye mer varer i morgen regner jeg med, og i alle fall på fredag, fordi det er bestilt varer til da. Så de to siste dagene blir nok sikkert litt hard. Harde dager på jobb. Men så blir det jo helg igjen da, så da får jeg ladet meg opp mer.👍

   

  Ønskeralle en fin dag videre. Nå har vi så fint vær. Sol og greier.☀☀

 • ARBEIDSDAG 2
   

  Dagen på jobb i dag var faktisk mer slitsom i dag enn i går, fordi i dag er dagen de får inn mest varer sånn jeg forstod det. Så da er det mer travelt og stressende.

  Jeg kom til butikken 08:00 også fikk jeg lempet av meg jakken og den lille svarte sekken jeg har med meg, med mat og drikke + den lille skriveboka. 

  Første oppgave var å rydde litt i hyllene før det kom varer. Deretter fikk jeg prøve en dato prislapp maskin for og få på dato lapper på noen polarbrød som var kommet.

  Etter en stund var det kommet mye mer varer til butikken, så når jeg var ferdig med det jeg holdt på med begynte jeg å pakke det ut av plasten og eskene også fikk det på plass der det skal være. Også fikk jeg presset mye papp i løpet av dagen. Så var jeg på kjølerommet med noen varer og.

  Tok matpause kl 11, fikk også gjort og svart på noen oppg vi må ha svar på i tillegg. (fikk ark på skolen, skal skrive PRYO-rapport). Etter jeg hadde spist litt mat begynte jeg på'n igjen, men da tok jeg fram tørrvarer for det meste. Og sånn holdte jeg på resten av dagen. Også kom det en lærer fra skolen mens jeg hadde matpause og spurte hvordan det gikk. Det kom også 2 andre lærere innom mens jeg holdt på å legge på plass i hyllene, de kjøpte noe da. Var jo gøy at det kom folk jeg vet av da. 

  Dagen har vært helt grei den, eller slitsom og da. Fikk veldig vondt i fotene etterhvert, etter å ha stått så lenge.  Og gått mye rundt i butikken. Det kjennes godt for å si det sånn. Vondt i nakken og litt i ryggen etter å løfte på litt tunge esker. Så var godt å bli ferdig. Fikk litt sår på hendene, begynte å blø litt, tørr og blodig. 

  Det er faktisk mye jobb i en butikk, er ikke så lite som det ser ut som. Mye frem og tilbake osv. Det er noe helt annet enn å sitte/være på skolen. På skolen sitter man mye mer i ro enn på en butikk for eksempel. Også møtte jeg en lærer fra barneskolen, så snakket vi litte granne.

  Så nå sitter jeg og lytter til musikk på rommet mitt.🎧  Også skal jeg å trene litt i rundt 9 tiden sammen med ei venninne.   

 • BUNNPRISUNIFORM  I dag har arbeidsuken startet. Da jeg kom inn kl 08:00 fikk jeg en bunnprisgenser som jeg bruker mens jeg jobber.

  Jeg ble satt i arbeid, først ordnet jeg litt i hyllene, også fikk jeg en ny oppg, og det var å legge på plass masse varer som var kommet til butikken, også ble det mye papp jeg fikk presset i pappressa.

  Også fikk jeg spist lunsj rundt kl 11:15.

  Deretter var det kommet masse pakker til butikken, så da fikk jeg scannet de og lagt de i hyllene til det kom noen folk å henta pakkene som tilhørte dem.

  Også var jeg i kjølerommet og fikset og fikk lagt på plass varer som manglet. Ryddet og ordnet i hyllene.

  Jeg ble ganske sliten mot slutten, begynte å få vondt å fotene. Så var godt å bli ferdig for i dag, så blir det på'n i morgen igjen. Fikk gå 20min før i dag (15:50) siden jeg var ferdig med alt for i dag.

  Så dro jeg til bestemor, spiste middag litt etter hun var kommet hjem, spilte Olsen med Arild (samboeren til bestemor), også dro jeg hjem en stund etter jeg hadde spist middag.

  Så nå er jeg hjemme, slapper av litte granne og skal høre litt på musikk, se på netflix og/eller snakke på FaceTime. Også skal jeg skrive logg i en bok vi fikk på skolen, vi må skrive logg om hver dag i arbeidsuka, også skal vi ha presentasjon etterhvert i hva og hvordan arbeidsuka har vært så da må jeg få det unnagjort.

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018