viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

JULAFTEN 2017God jul!🎄🎁

Dagen har vært fin, og tenk at det er julaften i dag! Desember har gått fort!

Jeg kom fram til Mo i Rana kl 06:08 i morges og tok toget fra Verdal 01:04 i natt. Så ble lite søvn på toget for å si det sånn. Var vanskelig å finne en behagelig stilling, men fikk sovet litt etter jeg kom hjem. I ca 3t. Bedre enn ingenting.

Så har jeg fått pakket ut, dusja og ordna meg til senere. Levert noen julegaver og slappa av.

Har sett på TV på julefilmer og juleprogrammer. Så spiste vi middag i rundt 5 tiden. Vi hadde ribbe og pinnekjøtt + tilbehør.

Til dessert hadde vi riskrem og multekrem.

Nå som jeg har åpnet alle pakkene mine slapper jeg bare av og ser på julefilmer som går på TV. Litt etterpå skal jeg se mer på julegavene mine. Jeg har hatt en fin julaften med familien her til mamma. Koser oss. Fikk mye fint og noe som jeg ønsket meg.

Hva har du gjort i dag? Har du hatt en fin julaften så langt?

 • 17 år i dag!🎉🎊🎁  I dag har det vært min dag, jeg ble 17 år i dag! Det føles ikke ut som om at jeg er 17 allerede! Føles meg mye yngre enda, haha! Men jeg har hatt en kjempe fin dag med 7 gjester på besøk. Det har vært en toppers bursdagsfeiring! De som kom har gjort dagen min kjempebra, artig og koselig!😃 Mye latter og glede!❤ Åpnet bursdagsgaver og noen julegaver i med at jeg reiser til Mo i Rana og feirer julaften til mamma. Fikk litt penger og masse fine gaver.🎁 Vi spiste brownies, lyse og mørke muffins og drakk brus.

  Tok masse bilder og noen videoer i dag. Minner fra denna dagen! Koselig det. Har også fått mange koselige gratulasjoner i dag. Det er koselig.

  Nå er det ikke lenge igjen til julaften heller! 2 dager igjen! Vi har tatt inn juletreet nå i kveld, men skal pynte det i morgen. 🎄

  Nå skal jeg kose meg resten av kvelden med å se på en julefilm og se mer på gavene jeg fikk i dag.

 • JULEBORD 2017  Vi hadde julebord på skolen i forrige uke. Fredag 15. Desember. Med masse god mat! Det var alt fra kalde retter, varme retter til dessert. Stort julebord og det var koselig.

  Dette er mitt første julebord jeg har vært med på. Det var koselig. Det ble et vellykket julebord på 1RMA 2017.

  Innlegget kom litt sent, i med at det har vært så travelt og mye å gjøre de siste dagene, men bedre sent enn aldri.😊

  I morgen er det meste nedvasking av kjøkkenet som gjenstår også er det siste skoledag før jul på torsdag. Det blir bra!

  Snakkes👋

 • 2. SØNDAG I ADVENT  Nå er det en stund siden jeg har skrevet på bloggen, så tenkte jeg skulle komme med en oppdatering.

  Det skjer mye på skolen nå i med at det nærmer seg jul og dagene går fort unna. Vi hadde en langdag på skolen der vi lagde mat til noen som hadde 10 års jubileum. Vi var på skolen fra 08:15 og var ferdig ca 21:20! Det var en lang og slitsom dag. Men da fikk vi fri eller avspasering dagen etterpå.

  På fredag som kommer så skal vi ha julebord på skolen. For oss i restaurant og matfag. Gleder meg til det. Masse god mat og godsaker som vi skal lage.

  Også i dag er det 2. Søndag i advent, allerede! To søndager igjen til selveste julaften! Det går fort! Plutselig er vi i et nytt år!

  I helgen har jeg hatt besøk og vært på overnatting. Koselig.

  Jeg har ikke blogget på en stund fordi jeg har hatt det travelt med litt forskjellig, også hatt lite motivasjon til bloggingen.. men jeg blir mer motivert med tilbakemeldinger.

  Jeg var i Mo i Rana for ikke så lenge siden på besøk til mamma. Jeg var fra onsdag 22. November til søndag 26. November på Mo en tur. Så ja det er en stund siden jeg blogget sist ser jeg. Men jeg hadde en fin helg oppi Mo i Rana når jeg var der. Fikk møte noen i familien og noen venner igjen! Også var jeg og mamma på shopping på black friday. Helgen gikk fort. Og snart har jeg bursdag også!

  I kveld skal jeg se hvem som blir vinneren av farmen 2017. Det blir spennende!

  Ønsker alle en fin 2. Søndag i advent. Så skriver jeg sikkert flere innlegg senere.

  Om det er noe du ønsker jeg skal skrive om si det til meg, eller kom med tips til hva jeg kan skrive om osv.

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018