viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

HAPPY NEW YEAR🎇🎆🎉🎊Meg pappa og Arwen.

👆

Da va vi kommet til ett nyttår! Velcome 2016!! Håper alle får et fint år i 2016.

Nå vil jeg dele noen bilder som jeg tok i stad:

 • TAKK FOR ET FANTASTISK ÅR 2015  Jeg må si at dette året har gått fort. Det føles ut som at årene går fortere når du blir eldre, å det verste av alt er at det er jo sant og...! (Ifølge veldig mange).

  Det har vært et minnerikt år med både gode opplevelser, mindre bra opplevelser, og med mye forskjellig.

  Så vil jeg si takk til alle som har fått oppleve gode opplevelser med meg og fått det til å bli et minnerikt år med både gode og dårlige minner! Fordi det er de positive minnene jeg bryr meg mest om og setter mest pris på.

  Takk for det gamle! Ønsker deg alt det beste i det nye året som venter oss i neste sving.

  Her et enda et bilde fra igår da jeg var på besøk til tante Wanja.👇

  Men det blir jo spennende å komme til ett nytt år. Så gleder meg til å komme inn i det nye året som snart venter oss, nemlig 2016!🎊🎉🎆🎇

 • 31. DESEMBER 2015  Hei og god morgen!

  Nå har jeg vært å dusja også dusjer Heilie nå, jeg våkna i 11 tida. Så tante står vel snart opp hun og regner jeg med.

  Også skal vi spise frokost også etter det kommer Christina hit en tur, som ble avtalt i går. Så sånn blir det. Også skal vi hjem senere i dag da det er middag hjemme til meg til pappa. Vi skal ha ribbe og kalkun til middag i dag også tilbehør og dessert blir det nok også. Så kommer det mange middagsgjester. Så det blir vel bra det!

  Blogges senere i dag.

 • PÅ OVERNATTING TIL TANTE WANJA  Jeg og Heilie skal overnatte til tanta mi Wanja i kveld. Vi kom kl 17:45.

  Også er Maria og Christina på besøk ilamme oss til tante. Og vi har nettopp spilt maxi yatzy, og Christina kom på 1. Plass, jeg på 2. Plass, Maria på 3. Plass og Heilie på 4. Plass.

  Her satte vi og spilte yatzy og drakk pepsimax og spiste litt godis. 👇

 • HVA SKJEDDE PÅ OVERNATTINGA?  29. Desember 2015

  På overnattinga så... Først kom vi hjem til dem i rundt halv 8 tida sa Maria (glemte å sjekke klokka⏰🕰⌚). Så spilte vi minecraft (jeg og Maria), også spilte jeg, Lisa, Maria og Heilie mind master, etter en stund da vi hadde spilt det satte vi på en film som heter blended (en komedie som varer i 2t og 40min). og hadde brus og godterier til. Også hadde vi massasje underveis, jeg ble massert av Lisa og litt Heilie. Samme med Maria. (De ville massere oss uansett). Det er så godt å bli massert synes jeg!😅

  Også lekte vi nøtt,sannhet,dag og natt. Dag er sånn at du må spørre om 4ting om hva du ville gjort når det var dag. Og natt er sånn at man må spørre om 4ting om hva man ville gjøre/gjort når det var natt. Vi hadde det veldig gøy, og det ble litt drøye spørsmål som ble stilt osv...!😁😂

  Tilslutt hadde vi med at det bare var lov til å ta nøtt. Det var artig, vi fikk latterkrampe av mye som vi sa man kunne gjøre til den personen som fikk nøtt. Haha😂

  Vi begynte å ordne klar til sengs rundt kl 01:25. Men vi la oss ikke for å sove akkurat da, vi hadde mye energi i oss da, helt hyper. (Eller de, jeg hadde begynt å bli rolig å lå bare å slappet av imens jeg så og hørte på de andre lo og hadde det gøy).

  Så hadde jeg og Maria pusset tennene kl 01:37. Så holdt jeg på med ipadn og Maria med nettbrettet sitt en liten stund og Heilie og Lisa holdte på med sitt. Jeg ble pjusket litt i håret før vi la oss fordi Maria deaktiverte iPaden min i 5min så da fikk hun på en måte en straff, og det var å pjuske meg i håret til det var gått 4-5min. (Jeg elsker å bi pjusket i håret og ryggen osv). Så prøvde vi å sove kl 02:35. Men det var visst umulig for dem å sove fordi det va veldig overtrøtt, (Heilie og Lisa) å da mener jeg VELDIG! Jeg måtte snakke til de flere ganger for å si at de måtte roe seg ned og prøve å sove..😴😴

  Også Maria kalte meg "idifjært" fordi jeg kasta en bamse i fjeset på henne også kasta hun den til meg også sa jeg "idiot". Og da sa hun "idifjært" tilbake!😂 ahahaha!!! Jeg og Maria ble kanskje litt overtrøtt, men vi bråket ikke.. Vi bare kasta en bamse på hverandre 1 gang også lo litt lavt. Men vi prøvde og sove igjen... (Kl 03:05). Og plutselig fes noen, og vi lo litt.😂😂😁 også kom det en høy fis fra Maria og vi begynte å tåpflire... Også etter 30sek slapp hun enda en stink bombe.😂😁👎 også en liten igjen... Huff å huff...

  Også spurte Maria om hva som skjer hvis man putter en høyttaler/høytalerledning i rumpa når man fiser... Også sa hun "kanskje den sprenges"... Også sa hun "kanskje æ må ha høy bass". Og da lo vi enda mer... Lisa og Heilie ble nysgjerrige. Også hadde vi en liten putekrig kan man si😂✌😜 Så kom faren inn kl 03:25 og sa ifra at vi måtte legge oss. Maria kasta av seg nattbuksa så var hun uheldig og traff lampa.. Flaks at hun ikke rev den ned!😂😂😂😂 Så vi sovnet sikkert litt etter halv 4 da. Ps: Maria sa jeg måtte ha denne delen med i innlegget så da vet dere det, hehe.

  Jau jau det var det.... Vi hadde det gøy, og det er det som teller.

 • HERFRA TIL FLÅKLYPA  Vi kom hjem istad etter å ha vært på kino i verdal/verdal'n, Christina, Hanne, Lisa og meg. Vi har sett herfra til flåklypa. Den filmen var bra!☺

  Men dyrt er det å dra på kino, betalte 195kr, men kjøpte en billet å det koster 120kr, også kjøpte jeg en brus og en pose med smash.

  Så nå har vi spist middag, sodd spiste vi. Også har det sånn at jeg og Heilie skal på overnatting til Maria og Lisa.

  Så kommer Maria nedover hit en tur før vi drar oppover til dem.

  Kommer sikkert innlegg senere i kveld og? Men følg gjerne med på snap: victoriaanbakk så kanskje jeg legger ut snapper og snap videoer!

 • DROPPA JULETREFESTEN  Jeg og Heilie ble hjemme istedenfor. Så kommer Maria hit istedenfor. Så nå sitter jeg og venter på henne.

  Så skal vi se om vi finner en film å se når hun kommer.🎬 (hvis hun vil, tipper hun vil det).

  Venter på at hun skal komme...

 • JULETREFEST🎄  Nå snart skal vi på samfunnshuset på juletrefest. Det begynner kl 1, og varer i 2t, men jeg spurte Maria om hun ville møte meg der og da svarte hun ja!😃✌ Så da skal jeg møte Maria.

  Så etter det drar vi hjem også tar vi dagen som den kommer.

  Hva er dine planer for dagen? (Hvis du har).

 • LITT AV DET JEG HAR GJORT I DAG  Jeg stod opp i rundt11:45 tida. Også spiste jeg egg og drakk sjokolademelk til frokost.

  Så litt etter jeg hadde spist frokost gikk jeg i møte med Christina og venninen hennes kl 13:30. Så dro vi inn til Christina, det var så iskaldt ute 8- var det, brrr. Kl 3 ble vennina hennes henta og da satte vi på en film.

  Deretter ble jeg henta av pappa og Wenche. Å da var det 10- ute. Så da vi kom hjem spiste vi middag. Også var Maria og Lisa til oss, så etter middag så var jeg på rommet med Maria, Lisa og Heilie. Og vi snakket, lo og hadde det artig.

  Så nå sitter jeg og slapper av og skal høre litt på musikk. (Har ikke kommet på noe å blogge om i dag, så ble litt sent blogginlegg da, men jaja).

  Hva har du gjort så langt?

 • KLAR FOR Å DRA PÅ MIDDAGSBESØK  Nå er jeg klar for å dra på middagsbesøk til tante Wanja, vi skal spise pinnekjøtt. Også får jeg også sett ny huset hennes itillegg.☺ (hun flyttet til trønderlag for noen mnd siden).

  Hva skal du gjøre i kveld da?

  Jeg skal være barnevakt sammen med Heilie.

 • RESTEN AV JULEGAVENE JEG FIKK  Jeg fikk åpnet pakker som var til meg da jeg kom til pappa i går 2. Juledag. Da vi kom hjem etter å ha vært på familie middagsbesøk til moren til stemoren min. Så åpnet jeg pakkene.🎁

  Og som følger fikk jeg dette:

  Dette fikk jeg fra moren til stemoren min sin familie.👇

  Negelakk. 💅 Den ene skal visst bytte farger når jeg har den på meg og eventuelt holder den mot lys. Og den andre var mer sånn sølv i fargen, men bytter ikke farge sånn som den andre gjør. (Glitter negelakk).👆💅

  Dette fikk jeg fra tante Wanja.👇

  En fin jakke.💁

  Dette fikk jeg av pappa, Wenche og søskene mine her. Og bestemor Laila.

  Øyenskyggepalett. Mye fine farger. 👆Dette palettet skal også være ganske bra forstår jeg.

  Denne mascaraen skal visst være en av de beste. Den er best i test fikk jeg høre.

  👆God nyhet for meg da. Gleder meg til å prøve den og det andre jeg har fått. 👩💁

  Itillegg til dette jeg fikk fra pappa, Wenche og småsøskene mine så fikk jeg jo også et 6mnd abonnement på glossybox, sånn at jeg får en boks sendt hjem i posten i Mo i Rana da jeg er der. Har jo fått den første, sånn at nå har jeg 5stk bokser igjen.

  Så fikk jeg med dette arket, men hadde bilde av det via tlf itillegg så.

  Dette er det som stå her.

  Dette fikk jeg fra Christina👇

  Dette fikk jeg fra Hanne (lillesøstren til Christina).👇 Det var marsmallows og tyggis oppi de.

  Detta fikk jeg fra Maria.👇

  Oppi denne er det dette👇

 • BESØK SNART  Hei å hå og god morgen!☺

  Har just vært i dusjen jeg, å det va godt med en god å varm dusj på morrakvesten. 🚿(Bestandig godt å dusje).🚿

  Så skal jeg få besøk av bestevennina mi Christina og lillesøstren Hanne skulle også bli med. Så kommer sikkert Maria som også er bestevenn min litt etter dem eller senere i dag tenker jeg. Lillesøstren hennes Lisa kommer sikkert og så hun og Hanne kan møte Heilie. (Heilie og Lisa går i klasse i lag, og Heilie er datteren til stemoren min hvis dere lurer).

  Så nå skal jeg gå i møte med Christina og Hanne.

  Snakkes.🌸

 • VISSTE DU AT...?  Visste du at...

  1. Man burde bytte på sengen etter 14 dager (2 uker)?

  2. Man burde bytte tannbørste etter 3mnd

  3.Når man snakker om kalorier mener man egentlig kilokalorier eller "kcal". Det er egentlig like feilaktig å kalle kilokalorier for kalorier som det er å kalle kilometer for meter, da kilo betyr tusen.

  4. Hvert sekund slår hundre lyn ned på jorden.

  5.I snitt tar det 8 minutter og 17 sekunder for sollys å nå jorden.

  6. En maur kan overleve opp til to uker under vann.

  7. En kakerlakk kan leve flere uker etter hodet er blir kuttet av (Haha, stakkars kakerlakk😂).

  8. Leonardo Da Vinci fant opp saksen

  9. Luftrøret ditt er like tykt som lillefingeren din.

  10.Det er umulig å nyse med øynene åpne

  (Noe av dette visste jeg fra før).

 • FREMME  Da var jeg kommet fram til pappa, også skal vi på middagsbesøk så nå har jeg fått på meg finstasen.

  Var godt å komme fram kjenner jeg.

  Hva skal du gjøre i dag?

 • KlAR TIL Å REISE  God morgen, lesere! (Mange av dere er sikkert ikke stått opp nå, eller)?

  Da er jeg så godt som det klar til å reise med toget til pappa. Alt er pakket ferdig og jeg er klar for reisen! Opp tidlig, men det må jeg jo siden jeg skal dra med tog kl 08:15. (Må være på togstasjonen litt før toget kommer).🚊🚆🚉🚄🚂

  Ha en fin dag, så blogges vi nok senere i dag.

 • SØROVER  I morgen reiser jeg med toget til faren min. (2. Juledag). Må stå opp kl 07:00 pga toget går kl 08:15 også skal jeg nok være framme kl 12:50 på steinkjer. (Med mindre at det blir forsinket)? Så kommer pappa eller Wenche og henter meg.

  Må sitte 4,5t på toget, skal høre på musikk på turen som vanlig. Men gleder meg til å komme frem. Får møte pappa, Wenche, søskene mine og vennene mine!

  Blir bra det.

 • 2. PLASS I RANA!  God morgen dere.

  Jeg bestemte meg for å ta en titt på topplisten i rana og da fant jeg meg på 2. Plass i rana!😱 Da ble jeg veldig glad, så tusen takk for det!☺😳😱😄 Er artig å se at så mange leser bloggen min til tider!

 • JULEGAVER JEG FIKK I ÅR 2015  Da var alle pakkene pakket opp til oss. (Han ene storebroren min får sine da han kommer 2. Juledag). Så får jeg mer når jeg kommer til pappa 2. Juledag.

  Vi spiste ribbe og pinnekjøtt til middag og riskrem med bringebær saus på til dessert.

  Pakkene jeg fikk:

  Sånn for å ha på bunadveska mi

  Spa såpe, body lation, vaskeklut, dusjsåpe, fin hvit kurv som de lå oppi og noe annet. Lettere sagt en liten spa kurv.

  Bilde av meg og en god vennine som også er et familiemedlem av meg.

  Hodelykt, 500lm og 10w (watt). Veldig bra lys i!!

  Termosokker (veldig myke var de).

  Legg varmere

  Stereo headset

  Kopp med 3 kjærligheter og et lite sjokolade egg.

  Øredobber

  Lip gloss

  Jul i skomakergata

  Bok (ungdomsroman).

  Parfyme

  Elektrisk tannbørste (oral B).

  Rosa hansker (tykke).

  Bodylation flaske oransj

  Rosa hansker (tynne).

  Et sett med body lation, bubble bath, shower gel (dusjsåpe), skrubb og noe annet som jeg ikke vet hva helt er. (Finner det nok ut).

  Smykkeskrin

  Godis og 100kr (alt var ikke sammen i en gave, men tok det sammen på bilde).

  Lilla trenings t-skjorte

  Sko

  T-skjorte

  Dungeribukse

  Genser

  Katte t-skjorte (kort)

  Hvit kjole

  Hvit genser

  Singlet

  Blå flisjakke og sånn for å ha rundt halsen

  Svart tights

  Det var det. (Det meste jeg har bilde av iallefall). Fikk også et kort med 150kr i.

  Har du fått noe fint?

  Hva har du fått?

  Har du hatt en fin dag/kveld?

  Nå skal jeg se på film med resten av familien oppe i stua. Og spise godterier!😋

 • JULAFTEN, 24. DESEMBER!🎄🎁🎅  God morgen dere.

  Ja, så nå er dagen kommet, selve julaften er her. Dagen mange har ventet på. 🎄🎁🎅🎉🎊

  Nå sitter jeg oppe i stua og ser på tre nøtter til askepott, så blir det sikkert å se mere julefilmer senere i dag som vi pleier. Eller jeg bruker å se mange av julefilmene som går på tv og kose seg med julegodtret i julestrømpen. Så blir det snart feokost dekket på borde, med kakao, vannkringler, aniskringler, rundstykke, boller og masse godt pålegg.

  Også får vi lov til å åpne en julegave på morgen, så nå skal jeg finne meg en pakke og åpne.🎁😜

  GOD JUL IGJEN FORRESTEN!!🎄🎁🎅🎉🎊

  Dette fikk jeg i gaven fra "oss på guffebakken" (storesøstren min).

  👇

  Vi skal ha ribbe, (den er nå lagt i ovnen) og pinnekjøtt, (den blir lagt i ovnen i rundt 2tida) til middag i dag, og selvsagt tilbehør til det. Og skal jeg drikke julebrus til middagen i dag.

  Hva spiser du til frokost?

  Hva skal du/dere ha til middag i dag?

 • DAGEN I DAG

  I dag har jeg vært i dusjen i morgest, gått tur med Pluto, hørt på musikk, åpnet julekalenderen, snakket på facetime, vært på besøk til ei som heter Michelle også dro vi til bestemora hennes og var i noen timer. Så spiste vi pomme frites og bacon, det var en god kombinasjon ilag.

  Også bestemte vi oss for å dra til byen før den ble stengt, å da fikk jeg kjøpt meg en pakke med ørelys for 139,- på helsekost butikken. (2stk i en pakke). Da vi kom hjem til bestemoren hennes igjen tok jeg først det ene ørelyset i øret jeg ikke hører så godt i, var vel 6min på hvert øre, men jeg tok begge ørelysene i det samme øret så fikk ut litt. Men hører fortsatt ikke "normalt" på høyre øret..? Også prøvde jeg å holde for nesen og blåse, og det smalt litt i det ene øret (det jeg hører godt på) og det var ondt... Skjønner ikke helt hva som feiler øret mitt. Enda jeg var til legen å fikk skyllet ørene mine i går på bursdagen min... Jeg kunne tenkt meg å få tatt en hørselstest igjen siden det er mange år siden sist! Jeg blir jo lei av at det skal være sånn, fordi enten så ender det opp med at folk av og til må gjenta det de sier eller så sier jeg "hæ" "hæ".... Så ja kunne vært godt å få tilbake den "normale"hørselen. (jeg forstod det sånn at ørelys er veldig bra, men man burde ha noen andre som kan hjelpe deg og være til stedet når du skal ha det i øre).

  Også skulle vi på middag til tanta mi, søskenbarnet og onkelen min og spise lutefisk, (grøt). Men siden jeg var i byen sammen med Michelle til bestemora, så kom ikke jeg til tante før ca kl 8 eller litt før, men men, sånn ble no det da. Jeg fikk no spist da jeg kom hjem til dem. :-)

  Deretter dro vi hjem og her sitter jeg og oppdaterer bloggen. :-)

  Hva har du gjort i dag? • GLOSSYBOX DESEMBER UNBOXING  I går den 22. Desember kom den første glossyboxen min på bursdagen min! Akkurat i tide! Med produkter i. (Sminkeprodukter og andre). Jeg fikk et 6 måneders abonnement på glossybox av pappa, stemoren min Wenche og småsøskene mine i bursdag/julegave.

  Så jeg får da en pakke, eller en glossybox sendt hjem i posten hver mnd. Spennende!

   

  Denne til venstre fjerner sminke som for fjes, øyesminke og lepper.👄💄💋Også er den parfymefri. Også en flaske med daily intimate wash.

  Øyenskygge og cream heat spray

  Leppestift. Den blir lilla når du tar den på.

 • LILLE JULAFTEN  God morgen!

  Da var vi kommt til den 23. Desember. Lillejulaften. 🎄 Tenk i morgen er det julaften!🎄🎁🎊🎉

  Jeg har tatt meg en dusj nå i stad🚿

  Så går det julefilmer på tv'en.

  Hva skal du gjøre i dag da?

  Pluto står ved min side❤

 • TIL DERE SOM IKKE VISSTE DET  Jeg har en fb side som jeg publiserer blogginnleggene jeg poster. Også en gruppe på fb som heter "viccansittliv.blogg.no" slik at man får varsler når jeg poster innlegg.

  Link til fb side: https://www.facebook.com/Victoria-Sofie-Anbakk-Albriktsenviccansittlivbloggno-162560454091823/ (lik gjerne fb siden min). :-) 

  Link til fb gruppe:https://www.facebook.com/groups/1720930924797023/  

   

  Hvem har lest bloggen min fra starten av da jeg begynte å blogge? • HVORDAN 15ÅR'S DAGEN MIN HAR VÆRT  Jeg har hatt en fin bursdagsfeiring i dag. Bestemoren min kom, tanta og det ene søskenbarnet mitt, ei vennine og moren hennes, moren til stefaren min, kjæresten til søstra mi og den ene dattera deres.

   

   

  Har spist kake og drukket julebrus.🍰Pakket opp pakkene jeg fikk.🎁

   

  Noe av det andre jeg fikk i bursdagsgave:

  Iq sparebørseboks med 50kr i og et gult skjerf.

  Sko som jeg fikk av mamma

  👇

  Et godt å mykt pledd som står Victoria på.

  (eller er fra victoria, selve pleddet heter victoria sånn som meg).

  Også fikk jeg penger💸💰💶💷💵

  Noe av det jeg fikk før i dag kan du lese på dette innlegget http://viccansittliv.blogg.no/1450787923_its_my_birthday_today.html

 • IT'S MY BIRTHDAY TODAY!🎁🎉🎊🎄  Nå er jeg fylt 15 år. 15år siden jeg var så lita jente... Tiden har jo gått så fort! Nå er jeg 15 og halveis til 30!!😳 Har 5år igjen av ungdomstiden min... Fordi om 5år blir jeg 20 og da er ungdomstiden såkalt ferdig for meg... Men jeg kan alltids være som ungdommer uansett om jeg har blitt over tenårene. Men... Ja dere skjønner.

  Jeg håper at denne dagen blir super! Har fått masse gratulasjoner på fb.

  Så blir det å laga vaffelkake, sjokolade mousse, kaker er laget også lager sikkert mamma noe itilleg.

  Noen av gavene jeg har fått til nå:

  Selfiestang

  Også noe annet, men det blir det blogginnlegg om senere.

 • LEGEN EN TUR  Nå sitter jeg til legen.. Venter på å bli tatt inn til labratoriumet. Og eventuelt få skyllet ørene mine.😁

 • SKJØNNER IKKE FØR DU/DERE OPPLEVER DET SELV!  Det er mange som ikke skjønner hvordan ting er med mindre de opplever det samme! (hva som helst kan det være).

   

  Det er så utrolig irriterende når folk sier at man kan ikke gjøre noe med det når man kan det, og "det er sikkert ikke så fælt som du skal ha det til", sier bare negative ting til deg... Ikke noe oppmuntrende eller støttende!

   

  Og når foreldre/venner eller folk sier "jeg vet hvordan det er/du har det". (Når de ikke har opplevd det du opplever og går igjennom til tider). Nei! Det tror jeg nok ikke, med mindre DU har opplevd det samme!

   

  Det kan være noe ubehagelig/noe du sliter med, sykdommer, lidelser osv osv.. Men ikke si at du vet hvordan det er hvis du ikke har opplevd noe av det vedkommende gjør og eller sliter med... Si heller at du føler med dem, at du skjønner at det kan/er vanskelig/ubehagelig/trist eller hva det no enn er som passer inn til setningen og problemet til vedkommende.

   

  Nå for tiden sliter jeg med ørene mine, mest det ene øret mitt... (har vært en goood del plaget med ørene når jeg var lita for noen år siden, så håper ikke jeg blir mer plaget med ørene nå..) Hører ikke noe på det ene øret, og sånn har det vært i 5dager nå (snart 6)! Det gjør meg bare mer og mer sur... Spesielt når en av foreldrene sier til deg "det er ikke noe å gjøre med det", "det er nok ikke så ille" også har de ikke samme problem selv! Ååå det blir jeg så sinna av når de sier det og hvis du får høre negativt... Ikke noe positivt eller oppmuntrende... Fordi jeg vil jo selvsagt ha hørselen på ørene som normalt.. Ikke bare på det ene, men begge..! (Håper noen skjønner meg)!

   

  Jeg er jo heldig med at jeg ikke er døv og at jeg hører på begge ørene (det hadde ikke vært noe gøy å vært døv). Men ja... Misforstå meg riktig.

  Poenget mitt er at alle kan gjøre noe med det.. Problemene man har, så lenge man vil og står opp og gjør noe med det mens man kan!

   

  Ved at jeg skrev dette innlegget hjalp det meg litt å få ut litt sinne så ja...😪

   

  Takk for meg! Ha en fin kveld og god natt!😴😴

   

 • JUL I STUA🎅  Nå et det jammen men jul i stua her til oss, (mye). Mye julepynt og nisser.🎅🎄

  Vi tok ikke opp all julepynten i år, men litt ble det.

  Har dere pyntet mye til jul?

 • PYNTET JULETREET🎄  Nå har vi, eller jeg pynta mestparten av juletreet.🎄⭐🎁

  Resultatet:

  Har du pyntet juletreet?🎄

  Når bruker dere og sette opp og pynte juletre?

  Gleder du deg til julaften?🎄🎅🎁🎉🎊

 • 4. SØNDAG I ADVENT  I dag den 20. Desember er det den 4. Søndag i advent. Og det 4. Lyset er tent på lysestaken.💜💜💜💜

  Nå er det bare 4 dager igjen til den 24. Desember som er julaften!🎄🎅 Og 2 dager til bursdagen min 22. Desember!🎊🎁🎉🎅🎄

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018