viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

NÅ ER DET 1 ÅR SIDEN!Dette er begynnelsen på noe langt jeg har liggende på notater på tlf min. Noe jeg vurderte å lage som et blogginnlegg, men jeg vet ikke om jeg burde dele alt av det. Siden det er så mye personlig. Men dette er en liten del av det:

«Nå er det gått et helt år siden den dagen jeg ankom til pappa og begynte på ny skole neste dag! Tiden har gått fort og mye har skjedd på den tiden. Godt og vondt. Opp og ned. Fram og tilbake. Men det som skjedde har skjedd og det har jeg ikke angret så mye på enda, som folk sa jeg kom til å gjøre. Jeg har det jo greit her hos pappa og har gode venner her. Så jeg ville prøve noe nytt, en ny og brå start.»

Det har skjedd mye og mye har forandret seg etter at jeg flytta til Trøndelag! Men nå er vi faktisk 1 mnd unna desember! Tiden har gått sinnsykt fort spør du meg. Skulle ikke tro at det var Halloween i går heller, men det var det. I går så var jeg på verdaln på ungdomshuset der på Halloweenparty med noen venner. Var gøy, og jeg vant en liten boks med godis for beste bilde av kostyme. Og slik så jeg ut i går:

Nå for tiden er ikke formen helt på topp, var hjemme fra skolen i dag pga at jeg har vært dårlig. Så håper jeg blir bedre til i morgen og de neste dagene... er så kjedelig å være syk og dårlig.. men jeg er på bedringens vei nå, siden jeg er litt bedre enn før i dag og i går.

Dagene går stort sett i det samme. Tirsdager og torsdager er jeg på ungdommens hus på Verdaln om jeg har mulighet. Resten av dagene er jeg enten hjemme og slapper av eller finner på andre ting. Hører på musikk, ser litt på Netflix osv. Slik som i dag. Lite å gjøre når man er dårlig form. Har ligget i sengen stort sett hele dagen og slappet av.

Det snødde også her for noen dager siden, men er nå regnet bort. Jeg håper vi får en bra vinter i år! Med masse snø, slik at julestemningen kommer fram.

Ønsker alle en fin uke og kveld videre. Følte jeg måtte ta en liten oppdatering på bloggen.

  • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018