viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

HVORDAN ER DET ETTER JEG FLYTTA?Etter at jeg har flytta til pappa på Røra i Trøndelag (nord-trøndelag) så har det skjedd mye i det siste og etter at jeg tok et veldig stort og vanskelig valg.

Men ting har begynt å komme mer på plass nå, men er fortsatt en del ting igjen. Men det kommer etterhvert. Jeg har fått god støtte og veiledning, det er jeg glad for. For det er noe jeg trenger og har stort behov for! Humøret mitt er opp og ned som vanlig, men går litt bedre nå. Det går fremover, sakte men sikkert! Håper ting ordner seg etterhvert! Og jeg føler at dette kan og blir nok bra etterhvert. Må bare prøve å tenke positivt og ha troa på det! Så skal det nok gå bra.

I kveld er det grøtkveld. I forbindelse med klassen vår. Inntekt til klassekassa. Det er for elevene og foreldre. Koster 50kr inngang for oss elever og 100kr for voksne. Så skal vi også selge 2 sorter kakebokser. 12stk med lillebrors beste karameller og 12 bokser med mormors beste sjokoladeflarn som skal være solgt til 12. Desember. Inntekten for kakeboksen går også til klassekassa. Så blir det nok klassetur til våren. Med ny klasse og greier. Håper det blir bra! I dag ble jeg med ei venninne fra klassen hjem etter skola, så vi skal dra dit grøtkvelden skal være sammen. Det skal også bli kakesalg og lodd der i kveld.

Så har vi fått langhelg, vi fikk fri i morgen siden lærere har planleggingsdag. Så er det mye som skjer på skolen også, mye øving til julemusikal som vi skal ha. Dansing osv. Mye av tiden går bort til litt av hvert. Så nærmer deg seg jo jul snart og. Så snart kommer tentamendagene... så blir det mye som skjer nå før jul og advent nærmer seg mer og mer. Tiden kommer fort.. her går dagene unna i en fei.

I morgen er det planlagt at jeg skal til Trondheim på besøk hos en venninne og blir til lørdagen. Så resten tar jeg som det kommer! Håper helgen blir fin. Tenkte jeg måtte oppdatere på bloggen littegranne. Grunn til jeg har vært lite aktiv er fordi jeg har hatt mye å ta inn over meg og mye jeg må bearbeide osv. Vanskelig har det vært en lang periode. Men som sagt så begynner ting å bli litt bedre, nå vertfall. Hvis ikke ting endrer seg igjen. Men jeg tar en dag om gangen, å ser hvordan det går. Har fått hørt at jeg er veldig flink på å sette ord på ting og følelsene mine. Og at jeg er en kjempe trivelig jente, som mange burde bli kjent med. Også at jeg er veldig åpen og ærlig. Så det er jo godt å høre det da.

Ønsker alle sammen en god helg! 😊

 • SERVICE OG SAMFERDSEL-VERDAL VGS  I dag har jeg vært på den 2. Hospiteringsdgen på Verdal VGs - service og samferdsel.

  Først så var det å hente andre elever så kjørte bussen til Verdal stasjon først, der var det bussbytte. Slik at de som skulle videre til Levanger fikk bytta buss på Verdal. Det måtte jeg gjøre i går da jeg skulle til Levanger VGs. Men det gikk bra det.

  Da vi kom til skolen og alle sammen var kommet, elevene og alle som skulle på hospitering så snakket rektoren litt også kom det noen andre lærere som sa hvilke utdanningsprogram de hadde, service og samferdsel var først ut. Da vi kom til klasserommet vi skulle være på så var det noen som snakket og informerte litt om hva man kan bli og utdanne seg til. Fikk se en filmsnutt også fikk vi 2 brosjyrer på slutten av dagen. Noen tidligere elever var også der og informerte om hvordan deres utdanning var og hva de syntes om linja og det de er utdannet som.

  Vi hadde også et gruppearbeid som gikk ut på å lage en ting, markedsføre heter det vel (?) Også fikk vi late penger så vi skulle bruke på tingene vi trengte for å lage det vi ble enige om på gruppa. Var som en konkurranse mellom de andre gruppene. Også mot slutten så kåret noen fra VG 1 og/eller 2 vinnere for "årets" produkt. Og de som vant var gruppen jeg var på, som var gruppe 1. Og premien for oss på den gruppa var at vi fikk hver sin sjokolade adventskalender.

  Så dagen i dag var bra den og! Så ble vi ferdig 14:30 i dag. Og bussene kom ikke før 15:40. Men jeg fikk sitte på med noen som skulle samme vei, sånn at jeg slapp å vente så lenge. Så da kom jeg litt tidligere hjem.

  Ønsker alle en fin dag videre!

  Snakkes.👋

 • RESTURANT OG MATFAG-LEVANGER VGS  I dag har jeg vært på en av hospiteringsdagene som var på Levanger VGs - Resturant og matfag.

  Dagen i dag var bra den. Først da vi kom til skolen så snakket rektoren og informerte litt om hvor man skulle gå til de linjene man hadde valgt. Så da vi kom dit vi skulle være så fikk vi litt informasjon, så måtte vi bytte om til uniformer. Vi ble delt i forskjellige grupper, slik at noen var på varm kjøkkenet, kald kjøkken-bakeri og noen var servitører. Jeg var en av de som var servitør. Det hadde jeg lyst å prøve meg på så da fikk jeg det.

  Det vi gjorde i dag var å servere mat, drikke og dessert, dekke på og av bord, polert bestikk og glass, vasket over bordene og ja det var oppg til de som var servitør i dag. Det har gått greit, men var litt slitsomt, spesielt i fotene. Også fikk vi mat og dessert som de som var på varm kjøkkenet laget til. Var kyllinglår med noe tilbehør og til dessert var det noe muffinsformede greier med mørk sjokolade inni, 2 småbiter med is (vanilje), 1 stjernefrukt, 1 båt med appelsin og noen annet som jeg ikke husker navnet på. Men maten og desserten var god den! Vi fikk også prøve å lage noen typer kaffe som de selger, jeg prøvde å lage kaffe mocca. Noen lage b.l.a kaffe expresso, kaffe latte og iskaffe.

  Så ble vi henta av busser Kl 15:28. Så ble det bussbytte på Verdal. Da gikk jeg på inderøybussen. Kom hjem i 4 tiden. Så ble lenger dag i dag enn vi bruker å ha det. I morgen skal jeg på Verdal VGs som sagt, på service og samferdsel linja. Så får jeg sett litt mer på den linja også.

  Det var litt om dagen i dag! Ha en fin dag allesammen! Håper dagen i morgen blir like bra som i dag.

 • HOSPITERING  Denne uken skal jeg på hospitering på Verdal videregående og Levanger videregående skole. Og da har jeg valgt 2 yrkesfaglige utdanningsprogram som da er Resturant og matfag på Levanger VGs og service og samferdsel på Verdal VGs.

  Hospiteringsdagene er fra i morgen 8. November og Onsdag 9. November. For de som skal på Verdal/Levanger.

  De som skal på mære landbruksskole og Steinkjer VGs skal i neste uke på hospitering. Man kun velge om man ville på hospitering på Inderøy VGs, Steinkjer VGs, mære landbruksskole og Verdal og Levanger VGs.

  Grunnen til at jeg valgte Levanger og Verdal er fordi da får jeg prøvd ut to forskjellige linjer begge dagene, men hvis jeg hadde valgt Steinkjer VGs så må man ha begge dagene med den linja du valgte. Så derfor var Levanger og Verdal'n et godt tilbud!

  Dette blir spennende å se hvordan det er på de linjene og de hospiteringsdagene!

  Så er dette min 2. Uke på den nye skolen jeg har begynt på. Har ikke blitt så kjent med så mange enda, men det kommer nok forhåpentligvis etterhvert, kan ta litt tid og bli kjent med nye folk. Men det skjer fremgang her, har fått noen bøker allerede, snakket med noen folk og ja. Blir nok bedre her og på denne skolen håper jeg! Mange har troa på meg og at dette kommer til å gå og bli bra! Så det er kjekt å høre! Når ting kommer mer på plass! Også er vi begynt å øve litt smått til en julemusikal vi skal ha nærmere jul, så det håper jeg blir bra. Selvom jeg ikke er flink til å danse og henge med, så prøver jeg og deltar vertfall på det.

  Ønsker alle en fin uke! Det skal jeg prøve å ha!

 • NY SKOLE, NYE MULIGHETER!  Heisann, nå er det litt lenge siden siste oppdatering!

  Jeg vil bare si at jeg har nå startet på ny skole i dag, Inderøy ungdomsskole! Jeg har flytta til pappa nå, på Røra. Dette er nok det beste for meg nå, føler jeg selv! Dette blir nok forhåpentligvis bedre enn slik jeg hadde det i Mo i Rana!

  Det har skjedd en del ting den siste tiden og mnd..! Jeg måtte gjøre noen endringer, og dette føles rett for meg! Mange synes jeg er dom og sånt siden jeg valgte å flytte til min far, men det får så være. Det er dette jeg vil, og det er jeg bestemt på!!

  Dette var et veldig tungt valg, men jeg klarte å ta det og har nå klart å gjennomføre det! Jeg har sikkert såret og skuffet mange nå... men det er faktisk MITT valg! Og jeg har fått full støtte fra enkelte personer! Det setter jeg stor pris på! Og nå som jeg og pårørende har det veldig tungt, så er det greit med støtte og noen som drar meg opp fra all den dritten jeg har vært i gjennom og er i nå..!

  Tusen takk til dere som faktisk BRYR dere!! Er ikke alle som gjør det..! Men det er dere som bryr dere og VISER det som skal ha takken for det!! Det er nå jeg virkelig ser hvem som faktisk BRYR SEG om MEG!! Og som ikke bare er der for meg når jeg har det bra og, men venner og folk som står ved din side i tykt og tynt! Som hjelper deg på veien når store utfordringer som dette her kommer!

  Nå har jeg tatt et valg, og det står jeg for! Og det er mange som ikke har hørt hele historien og saken fra MIN side! Bare litte granne. Men jaja, folk hører på det de vil selv.

  Takk for meg!

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018