viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

PAKKER INN NOEN JULEGAVER🎁Jeg har begynt å pakke inn litt julegaver til venner og andre. Dette blir bra.🎁👍

Har du pakket inn noen julegaver enda?

Eller har du kjøpt inn julegaver enda?

 • 2. VERDENSKRIG  I morgen skal vi ha prøve i den ande verdenskrig.. Huff klarer jo så vidt å huske alt og det jeg har lest..! Tips til en måte på å huske bedre når man skal øve til prøver?

  For det er sykt irriterende at jeg ikke klarer å huske mye av det jeg har lest. Jeg har jo lest mange ganger på skolen, men allikavel husker jeg ikke det!😣

 • 1. SØNDAG I ADVENT  I dag er det første søndag i advent! Ikke lenge til jul, bare 3 søndager til.

  Så nå har vi tent på 1 lyset på lysestaken.💜

 • VANNKRINGLER  God morgen, nå baker jeg og mamma vannkringler, nam nam det blir godt.😋

  Vi skal sikkert bake noe annet senere.

 • LØRDAG😌  I dag er det lørdag, yeey.🌸

  Har ikke gjort så mye i dag egentlig, har bare gått tur med Pluto (hunden vårres). Hørt på musikk🎧 Spist middag og rislunsj/krem til dessert. Også snakket med folk, var veldig mange som adda meg på snap etter jeg pubiliserte et innlegg i "snapchatnorge" gruppa på fb og en annen gruppe jeg ble lagt til i.

  Så nå har jeg besøk av en kompis, og vi ser nå på tv 2. (Oppdrag Truls eller hva det no heter). Han ville se film så da får vi vel finne en film etter på da når det er ferdig det vi ser på.

  Hva har du gjort til nå?

 • BLACK FRIDAY  I dag er det jo black friday (Svart fredag). En dag etter thanksgiving i USA. Dagen er tradisjonelt begynnelsen på julehandelen og mange utsalgssteder åpner ofte så tidlig som klokka 3 på natta eller tidligere, og tilbyr salgsvarer.

   

  Ettersom thanksgiving i USA alltid faller på den fjerde torsdagen i november, vil black friday finne sted på en fredag mellom 23. og 29. November.

   

  Skal du kjøpe noe i dag på black friday?

  Kilde:https://no.wikipedia.org/wiki/Black_Friday_(shopping)

  Men så ønsker jeg alle dere andre en god helg da!☺

 • TEORIPRØVE I M&H  I morgen har vi teoriprøve i mat&helse.😁 Om vitaminer, fett og alt det der.. Lurer på hvordan det kommer til å gå.

  Ønsk meg gjerne lykke til!

 • KROPPSPRESS

  Som sikkert mange vet og merker er det mye fokus på kroppen. Både i voksenlivet og i ungdomstiden... at man skal være så tynn og fin, nemlig kroppspresset.... som ikke er noe bra.. fordi det kan skade mange av oss. Mange får og har anorexia/spiseforstyrrelse p.g.a kroppspress!
  At man må trene for å være så fin å slank osv!  Hvis en person som er tynnere enn deg sei "åååh jeg er så feit"! Synes jeg har feite lår,feit mage osv når de ikke er det i det hele tatt. Tror dere ikke at man blir påvirket av det?! Jo! Iallefall jeg! Men uansett så synes jeg det er veldig dumt at det skal være så mye kroppspress! Å at man MÅ jo ha den fine "sommerkroppen!" Sommerkropp du liksom... Kan man ikke få være den man er,  uten å bli rakket ned på,få kommentarer! Folk blir jo flaue over kroppen sin etter alt det her presset!! Jeg fikk kommentarer når jeg skulle dusje etter gym på barneskolen, folk så rart på meg, sendt stygge blikk,så jeg dusjet med bikini å det gjør jeg litt enda av og til, men det kommer seg sakte men sikkert! Jeg ville ikke ha mere kommentarer på det og kroppen min. Så derfor liker jeg ikke å dusje offentlig når det gjelder dette.
  Jeg føler meg stadig vekk litt feit, at jeg ikke er tynn nok, at jeg har for mye flesk på kroppen... rundt magen/midjen og av og til lårene..! Men det er tanker oppi hodet som kommer pga kroppspress. Jeg får tanker og stemmer i hodet som sier "du må trene", "trene for å bli litt tynnere", "for å få en fin og sunn kropp" osv. Jeg prøver å ikke la tankegangen og tankene ta styringen over meg, å det går bra foreløpig med det så. Men det går jo opp og ned, er opptatt av vekta mi, at jeg ikke vil være tung og feit, men heller tynn og lett. Sånn er det bare nå for tiden og sånn har det vært lenge for meg... derfor vil jeg at det skal være mindre fokus rundt hvordan kroppen skal være og at man må ha den "perfekte" kroppen! (når jeg ser på meg selv også på de andre elevene i klassen/og mange andre folk så ser jeg at jeg har større mage, og de har helt flat og tynn mage!!) Å det missuner jeg til store grader... men jeg jobber med saken, sakte men sikkert.
  Siden jeg ikke går på noe fridrett/idrett og er så lite i aktivitet har jeg tenkt at jeg skal begynne med å gå kveldsturer når jeg har tid og når jeg vil for å forbrenne litt fett. For så mye jeg spiser mange ganger og så lite jeg er i aktivitet trenger jeg å forbrenne litt.. Noen tenker sikkert "hun der snakker bare tull", "hun vil vel bare ha oppmerksomhet" eller noe sånt...! Men, NEI jeg vil få fram det jeg føler rundt dette og hva som kan skje osv..!
  Gutter føler nok også kroppspress, men kanskje ikke like mye som oss jenter. De/mange føler nok at de må være sterk og ha muskler, sixpack osv. 


   

  Vær så snill prøv og være fornøyd med deg selv. Jeg vet det er vanskelig fordi det gjør jeg selv... (sliter med å være fornøyd med kroppen min). Men det beste er at jeg prøver. Prøver og ikke la med påvirke så mye da men...! Er faktisk bedre å ha litt fett på kroppen enn å bare være syltynn og alle benene vises.

  Hun her på disse to bildene har anoreksi (a) og hun veide bare 18kg og er 173cm høy! Hun holdte på å dø, husker jeg delte denne saken om denne damen på fb for noen måneder siden. Mannen hennes må/måtte hjelpe henne i hverdagen.


  Ikke er det fint å se på de som er alt for tynn heller når benene vises.. sammen om man er FOR tykk... Hvis du mener du er feit så søk på "verdens tykkeste folk". 

  FÅ EN STOPP PÅ KROPPSPRESS OG LEV LIVET MED DEN DU ER!!!

  Vær stolt over den du er!!

  Takk for meg! • HVIS JEG FIKK 3 ØNSKER VILLE JEG...  Hvis jeg fikk 3 ønsker ville jeg ha ønsket:

  1. At jeg har hatt bra syn👁👁👀

  2. At jeg ikke har hatt lærevansker (for det er så frustrerende😖)!

  3. At jeg hadde fått uendelige ønsker💫

  Dette er det jeg ville ha ønsket nå for tiden...

  Hva ville du ønsket om du fikk 3 ønsker nå?

 • TIDEN FLYR JO AVGÅRDE!  Hei.

  I dag er det nemlig 1 måned igjen til jul! Jeg må si at tiden har gått så fort, jo eldre man blir jo fortere går tiden føles det ut som. Tiden flyr i fra oss eller meg.

  Men jeg gleder meg til jul da, pakker, julemat, snø, julepynt, julekaker, julekalender, julefilmer og serier som kommer på tv og julestemning osv. ❄🌨🎿⛷🏂⛸

  Også er det ikke lenge til jeg fyller 15år! Er bare 2 dager før julaften. (22. Desember). 🎊🎁🎉

  Gleder du deg til julen?❤

 • UTSEENDE ELLER PERSONLIGHET?  Hva synes du er viktigst for deg, hva bryr du deg mest om når det kommer til en person? Personlighet eller utseende til en person?

  Jeg bryr meg ikke så mye om utseende, men personligheten! Den teller mest faktisk. En person som du synes ser ekkel og fæl ut kan jo ha en herlig personlighet. Jeg synes det er veldig synd og dumt at så mange går etter utseende, isteden for personligheten. Fordi det kan være trist for de som føler og blir sett på som mindre pen enn andre folk, har mindre sjans på å få seg venner enn noen som blir sett på som penere. Alle kan og er ikke like, sånn er det bare og sånn kommer det alltid til å bli! Det er bra at alle er forskjellige. Er artig og bli kjent og møte nye mennesker, å da synes jeg at vi ikke bare ser etter utseendet, men personligheten. Mange ser jo på begge delene, å det er jo greit. Ikke missforstå meg nå da, men jeg synes bare at folk burde fokusere mer på personlighet enn utseendet.

  Jeg føler at mange tenker på bare utseendet nesten, å det er ikke noe gøy for meg... Da jeg tok kontakt med noen og ville bli bedre kjent med så ble jeg spurt om hva jeg het på instagram, snap osv. Plutselig sekundet etter ble jeg blokkert... Å da tenkte jeg at: "hmm de personene som gjør sånt tenker vel bare på utseendet", men jeg finner meg sikkert noen andre etterhvert da tenker jeg. Så er jo synd det da, at det skal være sånn...!

  Takk for meg! :-) • HØSTFESTIVALEN 2015  Hei, konfirmantene fra Mo kom hjem for ca 1t siden etter å ha vært på høstfestivalen 2015 i Bodø.

  Har hatt en fin helg, men jeg fikk ikke tatt så mange bilder...😂😁

  Kirken var myye finere enn de kirkene jeg har sett og vært i før.

  Tok screenshot av et bilde mamma tok👆

  Torsdag

  Vi ble vekt til et klokkeslett, skulle opp i matsalen til ett klokkeslett osv. Vi har gjort mye rart og spennende. Vi kom jo på torsdagen, vi var fremme kl 7 eller rundt 7. Så etterhvert fikk vi vite hvor vi skulle ligge og hvordan rom vi skulle være på osv.

  Deretter pakket vi ut og ordnet klar til kvelds, så var det kveldsmat kl 19:50 også hadde vi kveldsshow kl 21:00 og det varte vel i 1 og en halv time, 22:30 var det ferdig og da fikk vi fritid fra da til 23:30 da det var soveposesamling også skulle det være stilt kl 00:00. Også var det morgenshow kl 10:00.

  På fredag var jeg på nordlandsbadet, vi som skulle dit ble kjørt med buss kl 12:30 og var til bake til kl 15:50 fordi da var det middag.

  Også hadde vi cellegrupper, også måtte vi være med på seminarer der vi gikk til de forskjellige personene som hadde de og de aktivitetene.

  Og jeg må si at umgdomsskolen i bodø som vi var på var jo helt luksus i forhold til vårres gammle skole og mange andre skoler! Hunstad skole var vi på. Det var en STOR skole. Kultursentret/huset var ilag sammen med skolen også var det noe mer som var sammensveiset med skolen kan man vel si.

  Lørdag

  Da hadde vi globalløp og globalmarked for å samle inn penger til de fattige (husker ikke helt hvem det var til vi samla inn penger til). Også var jeg på gudstjeneste i går. Også ble det åpen cafe i kantina til det ble soveposesamling.

  Var mye kult, dans og 2 jenter som var veldig flink og synge som sang mye osv.

  Men på søndag i dag så ble vi vekt 08:00 og hadde frokost kl 08:50. Vi måtte pakke kl 10:00 siden vi skulle dra i dag. Så hadde vi gudstjeneste kl 11. Deretter måtte alle til cellegruppene sine også snakket vi litt og sa hva vi synes var bra og hva som kunne ha blitt enda bedre. Til slutt kom bussene kl 14:15.

  Så det har skjedd så mye i helga at jeg ikke orker og skrive alt, siden jeg er sliten etter helga. Så dere fikk no vite litt da. Skal slappe litt av så dere får ha en fin kveld videre alle sammen!😜

 • GOD HELG  Hei.

  Jeg skal jo til Bødø med bussen kl 15:00 så ønsker alle sammen en god helg!

  Nå er det bare for meg å spise før jeg drar også vente.

  Hva skal du gjøre i helga da?

 • HØSTFESTIVALEN I BODØ  Hei.

  I morgen kl 3 skal mange konfirmanter på høstfestivalen i Bødø også blir vi til søndag. Så er nok sikkert på Mo igjen i rundt 6-7 tida? Så skal jeg kanskje på nordlandsbadet hvis jeg kom inn på det da. Ogå blir det spennende å se om jeg blir kjent med noen, det hadde jo vært gøy det.

  Så da er det bare for meg å pakke litt igjen så er jeg klar til å dra til bodø i mårra.

  Kjenner eller vet du om noen som bor i nord som skal til bodø på høstfestivalen?

  Siden jeg blir borte i helga er det ikke sikkert jeg får blogget noe, får se. (Vet ikke om jeg får tid). Fordi vi har vel mye vi skal gjøre, gudstjenester osv...

  Ønsker dere en fin kveld videre.☺ Add meg på snap om du vil: victoriaanbakk👻

 • HELGELANDSKRAFT  Hei.

  I dag i de to timene etter mat kom det en mann fra helgelandskraft og snakket med oss og hadde en presentasjon.

   

  Han snakket b.l.a om strøm, brann, og ting man må være OBS på! Også når man burde skifte batteri i en brannvarsler, og at man burde sjekke kontaktene for at de ikke ser slik ut:

  Ser det slik ut? Da må man kontakte en elektriker og få elektrikeren til å se på det og eventuelt fikse det.

  Også burde man ikke ladde mobiler, datamaskinen, ipad/nettbrettet om natten, fordi det kan ta fyr! Også sa han at det ikke er lurt å ha tlf under puta mens du sover. Også hvis du har en bærbar pc i senga så trekker den jo til seg støvet og småe dyr som er i senga så defor var det lurest å skifte på senga hver 14 dag, når det hat gått 2 uker.

  Så fikk vi se videoer som vi måtte finne så så mange feil i, så fikk vi se fasiten på videoene etterpå. Også er det sikkert mange som setter på vaskemaskinen og oppvaskmaskinen på om natten, å det er ikke lurt for en dag tar det fyr hvis du fortsetter med det. Så vær våken når man ladder, og setter på vaskemaskin eller oppvaskmaskin. Og ta ut kontaktene når du ikke bruker dem. Ikke legg klær over ledninger, laddere, ikke forlat rommet mens du lager mat og er på kjøkkenet (å da tenker jeg på hvis du bruker komfyren og har noe på kok osv).

   

  Dette var litt om det han snakket om.

   

  Nå er det sikkert mange som vet om dette og mange som ikke vet så mye om det, men vi filk besøk av noen folk fra helgelandskraft da vi gikk i 6.klassen også fikk vi nå i 9. Sånn er det vel enda at de kommer en gang i 6. og i 9.

   

  Helt til slutt fikk vi hver sin bøff, deretter dro vi hjem, så vi fikk fri i siste timen!😜👍

  HUSK: 1. desember skal man skifte batteri i røykvarselen/brannvarselen!

 • MIN FØRSTE FORELSKELSE

  Det startet i 2014 like før vi kom i juni. Jeg hadde blitt kjent med ei jente via snapchat. (som bor i trønderlag, der bor faren min også).  Hun var bestevenn med ei jente som var min bestevenn, også spurte hun meg om vi skulle bli bestevenner alle 3, jeg sa ja. Så neste gang jeg skulle til pappa var da i mai, så da ble vi enige om at vi skulle møtes, det var en varm sommerdag (var nesten kommet i juni), pappa kjørte meg til bensinstasjonen atmed en benk hvor vi møttes. Vi gikk på kaia og snakket og hadde det morsomt (vi lo av så mye rart).

  Neste dag så bestemte jeg og en annen bestevennine oss for å dra ned til kaia og bade fordi det var så varm. Så da vi snart var der, så jeg jo de 2 andre bestevennene mine, og en gutt. Også dro vi ned til fjæra der de var og hilste på dem. Så fikk jeg øye på han gutten. Jeg tenkte at det måtte være storebroren til hun jeg møtte i går. Og det var det. Fra første øyeblikk og øyekontakt ble jeg betatt kan man si, jeg ville vite mer om han og bli mer kjent med han. Jeg begynte å snakke med han, og vi snakket og han var hyggelig og smilte og så på meg.

  Så dro vi hjem til dem også hadde vi vannkrig, det var veldig gøy, men kaldt! Jeg spruta mest på han jeg var forelsket i og han spruta mest vann på meg. Når vi var ferdig og hadde tørket oss litt, så spurte han om jeg hadde fb, kik (victoriasaa), instagram (victoriasaa) også sa han at jeg var fin uten briller, jeg ble skikkelig glad og smilte til han og sa takk. Jeg begynte å like han mer og mer.

  Deretter dro vi på kaia en tur, vi lekte sisten med andre folk. Også hadde vi springe konkurranse. (jeg var raskest). Så tror jeg han ble imponert siden jeg springer så fort. Så satt vi oss ned på en benk med noen andre folk som var der. Etter en stund gikk vi til fjærahuset en tur, også snakket. Så måtte jeg hjem også sa jeg hade til de.

  Også senere på kvelden fikk jeg snap av han jeg var forelska i, da sa han at han likte meg, jeg ble jo så klart veldig glad da, og det samme sa jeg til han. <3 Det var en herlig tid. Jeg tenkte så mye på han, dagdrømte om han nesten hverdag.

  Så da jeg kom til Mo, snakket vi i en gruppe på kik. Det var så koselig fordi begge forelsket i hverandre også sa han snille ting og sendte fine meldinger og sånt. Han spurte meg etterhvert på melding om vi skulle bli kjærester,  selvfølgelig ville jeg jo det,men jeg var på besøk, også merket den personen meldinga og "stoppet" meg og svarte på meldingen så det hindret meg i å svare ja... (var ganske dumt det da..) så ble litt drama og ned turer innimellom p.g.a noe som skjedde og grunnen til at vi ikke ble sammen ønsker jeg ikke å si så mye om...Men ellers så savner jeg den tiden, det var så koselig det at.

  Så neste gang jeg forelsker meg i noen andre håper jeg på at den personen liker meg tilbake. For hvor kjipt er det ikke hvis du liker og er forelska i noen ikke liker deg tilbake..? Det er trist det og.. fordi etterhvert som tiden gikk sluttet han og like meg, men jeg likte fortsatt han. Så ja det er jo ganske kjipt det da.

 • LESERE, TAKK!  Setter stor pris på dere som tar dere tid til å bruke energien deres på å lese min blogg!☺❤

  Tusen takk skal dere ha for at dere leser bloggen min.

  Takk til deg som tar deg en titt innom, takk til deg som er fast leser, takk til deg som kommer med positive kommentarer, takk til de som motiverer meg med at dere vil lese bloggen min! Jo flere lesere jo mer motivert blir jeg nok.

  Igjen, setter stor pris på dere lesere!☺

 • 20 TEGN PÅ AT HAN/HUN LIKER DEG  Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?  1.  Blikkontakt

  Tar du ofte personen i se på deg, og møtes blikket deres ofte? Dette kan være et tegn på at han/hun liker deg. At blikket deres møtes kan bety at begge tenker på hverandre, og i tillegg er det en fin måte å vise interesse overfor den man er forelsket i på!

   

  2.Oppsøker deg og oppholder seg rundt deg

  Merker du at han/hun ofte oppholder seg i nærheten av der du er? Dette kan være et annet tegn på forelskelse. Er man forelsket i en person har man nemlig ofte oversikt over hvor denne personen befinner seg. I tillegg ønsker man kontakt, og dette får man mye lettere ved å være i nærheten av personen. Merker du altså at en person ofte leter etter deg med blikket sitt og er interessert i hvor du er kan dette være et tegn på at personen er interessert i deg.

   

  3.Gir deg ekstra mye oppmerksomhet

  Er man forelsket i en person gir man ofte denne personen ekstra mye oppmerksomhet. Er dere for eksempel flere som står i en gjeng vil en som er forelsket i deg ofte bry seg mest om akkurat det du sier og gjør. Ofte kan det virke som om personen snakker spesielt til deg ved at han/hun ser rett på deg, selv om dere står i en gruppe på flere. I tillegg vil han/hun ofte vise ekstra mye interesse når akkurat du snakker.

   

  4. Tar kontakt

  Personen tar ofte kontakt for å spørre om dere skal finne på noe eller møtes. Han/hun er interessert i å tilbringe tid med deg! I tillegg starter personen ofte samtaler med deg for eksempel på skolen eller på chat.

   

  5.Hun/han snakker om deg til venner

  Kanskje blir du spurt etter om du er syk og borte fra skolen en dag. Han/hun har lagt merke til at du ikke er der og spør vennene dine om hvor du er. Eller han/hun snakker mye om deg til sine egne venner. Når man er forelsket så tenker man på personen nesten hele tiden, så hvis du får høre av andre at han/hun snakker mye positivt om deg til andre, kan det godt hende det er en forelskelse på gang...

   

  6.Smiler

  Han/hun er i godt humør og smiler. Når man er forelsket så vil man vise seg fra sin beste og mest positive side. Hvis han/hun smiler mye når du er i nærheten, kan det bety at han/hun er interessert og blir veldig glad for å se deg.

   

  7. Gjengjelder flørting

  Hvordan reagerer han/hun når du åpner deg opp ovenfor personen, gir han/hun oppmerksomhet og er flørtende? Tar personen i mot flørtingen og viser samme interesse ovenfor deg, eller er han/hun avvisende? Hvordan en person reagerer på flørting kan si mye om hva personen tenker om deg.

   

  8. Prøver å være morsom

  Personen prøver å være morsom for å få deg til å le. Personen ønsker å imponere deg og å vise at han/hun er en person det er morsomt å være sammen med! Kanskje du til og med merker at personen prøver for hardt? Dette er nok kun fordi han/hun ønsker å vise seg fra sin beste side.

   

  9.Små-erter

  Du merker at personen "erter" deg på en morsom og tullete måte. Mange bruker dette som et sjekketriks og en metode å få oppmerksomhet på. Ved å erte deg litt får personen oppmerksomheten din uten å vise åpenlyst at han/hun er interessert. Kanskje personen kommer med kommentarer som handler om skolen eller fritidsinteresser? Personen kommenterer gjerne noe som han/hun får til, men som ikke du får til. Han/hun ønsker rett og slett å starte en diskusjon slik at dere får snakket sammen!


  10.Tøffer seg

  Man ønsker gjerne å imponere den man er forelsket i. Man vil vise hva man kan, hva man tør og hva man duger til. Derfor prøver mange å "tøffe seg" ovenfor den man er interessert i. Ofte betyr dette at man vil vise fram noe man er god i eller noe man klarer. Andre ganger gjør personen ting som viser fram spesielle eller imponerende evner. Eksempler på dette kan være å hoppe fra "ti-metern", løpe veldig fort, vinne i håndbak eller bade i kaldt vann.


   
  11. Blir klønete og nervøs

  Mens noen blir tøffe og vil vise seg fram, blir andre litt klønete og nervøse. Disse får kanskje prestasjonsangst når det kommer til for eksempel sport og andre fritidsaktiviteter man vanligvis mestrer. I tillegg merker du på personen at han/hun er nervøs når han/hun skal snakke med deg. Noen ganger resulterer dette i stamming, rødming og svetting. Personen stokker kanskje til ordene og sier ting som han/hun vanligvis ikke ville sagt. Hvor nervøs man blir varierer selvfølgelig fra person til person.

  12.Er hyggelig og snill

  Personen er ofte snill og hyggelig mot deg og ønsker deg alt godt. Spør du han/hun om en tjeneste får du nok ja til svar! I tillegg kommer personen med komplimenter for at du skal føle deg vel, og sier hyggelige ting som du blir glad av å høre.

  13.Fikser på antrekket

  Personen sørger for at klærne sitter som de skal før og når dere snakker sammen, og når dere oppholder dere i nærheten av hverandre. Han/hun ønsker å se så fin ut som mulig ovenfor akkurat deg.

  14. Tar seg i håret

  Et vanlig tegn på forelskelse er at man ordner håret sitt når man snakker med den man liker. Gutter drar gjerne hånden gjennom håret, mens jenter "tukler" eller "leker" med håret sitt. Også dette gjør man for å prøve å se så pen og vakker ut som mulig.

  15.Ønsker fysisk kontakt

  Det er vanlig at en person om er interessert i deg ønsker fysisk kontakt. Personen holder kanskje rundt deg, stryker deg på kinnet, klapper deg på ryggen eller lignende. Det at man ønsker berøring med den man er forelsket i er et vanlig tegn på forelskelse.

  16.Retter seg opp i ryggen

  Personen retter seg opp i ryggen i stedet for å krumme den, ofte helt automatisk. Dette er fordi han/hun vil virke så attraktiv og innbydende som mulig. Dette er ofte et tegn på at man ønsker kontakt.


  17.
  Personen blir gjerne sjalu når han/hun ser deg med andre av samme kjønn som han/hun selv er. Dette er fordi personen er redd for konkurranse og for at noen andre skal "stjele" deg fra han/henne. Dette resulterer i at personen prøver å "skjerme" deg fra andre. Personen holder da gjerne rundt deg for å vise at du reservert, i tillegg til å komme bort for å delta i samtaler hvor han/hun ser at du snakker, flørter eller tuller med en annen potensiell kjæreste.

  18. Blir glad av å se deg

  Personen blir glad av å se deg, og av å tilbringe tid med deg! Forelskelse innebærer jo at man er veldig glad i en person, og da vil det at han/hun får lov til å tilbringe tid med deg være en ting som gjør personen glad og fornøyd.

  19.Sender koselige sms/meldinger på Facebook

  Hvis han/hun sender deg meldinger med komplimenter, hjerter, mye smilefjes etc., kan det bety at vedkommende er interessert. Kanskje særlig hvis meldingen kun inneholder innehold som dette, ikke praktiske spørsmål om lekser eller når dere skulle møte på skolen i morgen. Mange synes det er lettere å skrive koselige komplimenter til en man liker, enn å si det ansikt til ansikt.

  20.Spør om du har kjæreste

  Hvis hun/han spør om du er sammen med noen, er det kanskje for å sjekke at du ikke allerede har kjæreste. Ofte betyr et sånt spørsmål at han/hun er interessert i deg. Er man forelsket, vil man jo finne ut av om den man liker har de samme følelsene tilbake, eller om han/hun egentlig liker en annen.

  Husk uansett at alle oppfører seg forskjellig når de er forelsket. Kanskje du rett og slett bare må hoppe ut i det og se hvor det ender? Lykke til!   

   

 • GOD MORGEN  God morgen.

  Skal snart dra på skolen, så ønsker alle sammen en fin dag!

  Snakkes senere.

 • KJÆRESTE  halloen alle sammen.
   

  Det legges stor vekt på det å ha kjæreste, det fokuseres iallefall mye på det i ungdomstiden, mange føler det kan være et stort press. 

  Mange sier det er koselig, opplever ting sammen osv, og det trur jeg på.  Jeg tar det heller som det kommer. Ordtak" Man får det når man minst venter det."

  så ja, jeg gleder meg jo til den tiden kommer, men venter med talmodighet. Tidene kommer nok etterhvert....! :-P

  Får vente og se hva som ligger i vente og om hva som kommer til å skje etterhvert. 

   

  Har du kjæreste?

  Gleder du deg til du får deg kjæreste?

   

   

   

 • FIN HIMMEL  Var så fin himmel så måtte ta bilde, var enda finere og skikkelig rosa himmel i stad.

  Har forresten kommet litt snø som dere ser på bildene.❄🌨

  Nå har jeg spist middag også har jeg hatt besøk av en kompis og da så vi på masken eller the mask (film).

  Litt senere skal jeg på besøk til noen.

  Hva skal du gjøre?

 • PRAY FOR PARIS  Har du hørt om hendelsene som skjedde i går og i dag? Har vært mye på sosiale medier og sendiger har og er det også. Det er terror i Paris! Får håpe at det tar slutt snart og at mange flere ikke blir drept. #prayforparis#terror

 • FRIDAY THE 13TH  I dag er det jo fredag den 13... Som mange ser på en dag som "ulykkesdagen".

  Det var iallefall min tur til og ha uflaks i dag... Som sagt så hadde vi jo bakeprøve i dag i mat&helse.

  Vi laget boller som planlagt, fikk oppskriften osv. Da vi hadde vasket hendene og fått oppskriften og skulle begynne med å lage boller så begynte jeg så fort at jeg hadde helt glemt at melken skulle være lunka, så da fikk jeg ikke varma melka nok.

  Alt gikk helt fint, bare at bollene ble ikke hevet ordentlig så de ble litt små. Men de ble søt og gode.😋 Itilleg fikk jeg en ganske bra karakter og!😆 Jeg følte meg helt elendig i starten fordi jeg "faila" litt og fikk kommentarer flere gang...! Men det gikk heldigvis bra da.

  Også var det noe som skjedde i siste frimenuttet, nemlig at en gutt kom borti med ryggen i veggen og traff et bilde så datt det ned og knustes. Ops.. Sånt kan skje på fredag den 13, eller når som helst. (Men var litt komisk da).😂

  Har det skjedd noe "uflaks" med deg i dag da? Isåfall, fortell meg det.

  Ønsker alle en fortsatt flott helg!🌸

 • BAKEPRØVE I MORGEN  Hei, i morgen så er deg jo fredag, å da har vi mat&helse i de 3 første timene. Vi skal da ha bolle prøve.

  Så nå har jeg laget boller i dag, for å "øve" meg til i morgen.

  Resultatet:

 • CELSA ARMERINGSSTÅL AS  I de 3 første timene i dag har jeg mange andre fra klassen vært på MIP (Mo industripark) på celsa armeringsstål AS og fått omvisning.

  Det var mye rart som skjdde der, vi ble kjørt i buss og fikk vite hva alle byggene vi kjørte fordi var og hva som skjedde der osv. Også fikk vi utdelt et quiz ark på bussen før omvisningen fordi vi må prøve å huske så mye som mulig av det guiden (dama) sa. Fordi det konkurreres med andre skoler om det, og de som får alt riktig vinner en pizza kveld på peppes pizza med klassen.

  Det produseres stål, armeringsstål, kamstål og mye annet. Var mye rart som skjedde der som vi fikk se og høre om. Vi måtte ha på oss hjelm, oransj frakk, hansker, hørselsvern og verne briller.👓

 • FORELSKELSE  God ettermiddag folkens!

  Når du er forelsket produseres signalstoffet dopamin i hjernen, som frigir endorfiner. Som en følge av dette blir lykkefølelsen enda sterkere.

  Også er det masse lykkehormoner i spill.

  Det å være forelsket er en herlig følelse! Første forelskelese får man en følelse man ikke har hatt før. Man får lykkerus/kjærlighetsrus.

  Man tenker mye på den personen man er forelsket i, noen tenker så mye på den man liker at man ikke klarer å konsentrere seg ordentilg. F.eks i timene på skolen. Noen prøver og tøffer seg, mange blir nervørs, biter negler, leker med håret eller klør seg i håret.

  Man vil også være i nærheten av den personen så mye så mulig.

  Man kan dagdrømme om den man er forelsket i.

  Du synes du er kjempeheldig som har truffet drømmepartneren, men samtidig er du redd for at han/hun ikke føler det samme.🙄🤔

  Da jeg hadde min første forelskelse, som var i fjord fikk jeg en herlig følelse. ❤ (kanskje jeg kan skrive et innlegg en gang om min første forelskelse)?

  Hvis du er forelsket så vis at du er det, så kanskje han/hun føler det samme for deg. Hvem vet?

  Er du forelsket i noen?

  Har du vært forelsket?

  Hvordan var din første forelskelse?

  Husk: Du vil en gang i livet oppleve en forelskelse!❤

  Håper du likte innlegget.☺

  Lik og del gjerne.

 • LAGET MEG LAKSEFILET  Hei.

  Jeg er hjemme alene så nå har jeg nettopp laget meg laksefilet ig pasta.😋

  Har dusjet og hatt gym i tilegg så blir godt med mat kjenner jeg.☺ Laks er jo så godt og sunt.

 • TIRSDAG  Hei, jeg har ikke gjort så mye i dag så derfor har jeg ikke blogget noe i dag før nå da.

  Jeg har vært på skolen, spist middag og sett på film på netflix.

  Så har jeg ikke noen planer for resten av dagen. Siden jeg heldigvis ikke har noe lekser i dag så skal jeg sikkert se mer film. ☺🎬

  Hva har du gjort?

  Har du noen planer for resten av dagen?

 • MOBILFRI SKOLE I 2 UKER  Vi skal ha et prosjekt i 2uker, som er å ha mobilfri uker i 2uker, så da det har gått en og en halv uke skal vi skrive tilbakemelding om hvordan vi synes det har vært så langt.

  Telefonene blir tatt inn og lagt i en boks, eller man kan velge å la den ligge hjemme sånn som jeg gjor. Hvis ikke får man anmerkning.

  Jeg tror det skal gå bra det, så kanskje folk snakker mer med hverandre enn når man har en tlf i nærheten.

 • KOSELIG KVELDSMAT  God kveld.

  Nå skal vi kose oss med god kvelsmat som er rundstykker som ble bakt i dag og kakao, så blir det enda en film til maten.☕

  Die hard er filmen vi ser på nå.

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018