viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

HØSTFERIEN ER HER!Da var det høstferie allerede! Vi har høstferie i en uke. Så det blir godt. Så etter høstferien blir det også travle dager på skolen frem til jul. Så en liten uke med fri kan være godt ja.

Dagen i dag på skolen har vært travel. Mye stress og mye å gjøre! Jeg var på bakeriet i dag. Der var det mest å gjøre, fordi vi hadde salg på skolen i dag. Vi solgte brød, horn, boller, rundstykker, søt gjærbakst (skolebrød), Gulrotmuffins, sjokoladekake, tekake osv. Det har vært mye baking i dag for å si det sånn. I går hadde vi klargjort det meste til i dag. Men det har gått bra. Salget gikk krute godt det også!

Dagens hovedrett:

Dagens dessert:

Uniform

I høstferien har jeg ikke noe spesielt jeg skal gjøre, jeg skal ikke reise bort i ferien. Jeg skal være i Trøndelag. Men jeg tar dagene som dem kommer og ser an. Så lenge jeg har noe å gjøre og noen å henge sammen med så skal det gå greit! Jeg skal prøve å kose meg og ha det gøy!

Så da vil jeg ønske alle sammen som har eller har fått høstferie en god ferie! Så snakkes vi senere.

  • HØSTEN ER KOMMET🍁🍃🍂    Da er vi kommet til oktober allerede! Tiden rusher bare forbi så fort! Men snart er det høstferie også. Allerede. Høsten er godt i gang nå for å si det sånn, mye kaldere ute også blir det fortere mørkt ute om dagene. I dag har det bare vært regn og kaldt, kjedelig. Men på slike dager so, dette er det godt å kunne snappa av inne i varmen med et godt pledd og en god bok/film eller musikk. Og bare slappe av. Det har jeg gjort i dag, rolig dag. Jeg merker også at jeg blir mer slapp og sliten nå som høsten nærmer seg, på mange måter. Av og til etter skolen er jeg så sliten og slapp at jeg plutselig kunne trenge mer søvn. Kan også bare være mangel på søvn? Men sånne dager har vel alle i blant. Kjedelige og tomme dager med lite energi. Men det er godt å kunne skape av litt med musikk til tider. Og litt alenetid for meg selv. Viktig det også.

    Jeg vet ikke helt hva jeg vil skrive om lenger, alt blir så vanskelig. Å komme på ting jeg kan blogge om, jeg har lite motivasjon. Har fått høre at noen savner å lese bloggen, eller at de savner at jeg blogger ofte. Slik som før. Men når motivasjonen ikke er der, så blir det litt vanskelig. Også er det mange ganger jeg føler jeg vil dele noe, men samtidig ikke. Så holder jeg alt for meg selv. Men kjenner det er godt mange ganger å få delt litte granne. Men spørs hva det er osv. Ting har forandret seg så mye, på mange måter. Men som sagt så blogger jeg når jeg har noe på hjerte som jeg føler for å dele med resten av media. I helga har jeg hadd det fint og artig. I morgen skal jeg på ungdomshuset på Verdaln å møte venner. Så det blir nok bra. Sosialt. Men jeg er veldig opptatt av å ha noen å henge sammen med, ellers kan det fort bli ensomt og kjedelig føler jeg. Så det er viktig for meg. Blir jeg sittende for mye alene for meg selv så ender det bare opp med overtenking... som oftest og det er slitsomt mange ganger. For alt er ikke så lett til tider. Tankene. Så ja, derfor synes jeg det er viktig å ha noen i nærheten og noen å snakke med ofte. Da tar ikke alle tankene overhånd. Blir jo mindre ensomt når man er med en eller flere. Det er bedre å kjede seg sammen med noen enn alene. Nå sitter jeg å hører på musikk og bare lytter til sangtekstene og tenker på hva jeg kan blogge om senere. Noen som har tips til å få bedre motivasjon og tips til hva jeg kan blogge om?

    Ellers ønsker jeg alle en fin uke. Kommer et nytt innlegg i løpet av uken tenker jeg.

  • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018