viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

1 ÅR SIDEN I DAG!Hei alle sammen!

I dag er det hele 1år siden jeg startet opp denne bloggen her, der jeg skriver om det meste. Om hverdag, hendelser og ting jeg føler for å dele og "få ut". Både gode dager/perioder og noen dårlige. Er ikke alt jeg kan dele, som jeg egentlig vil dele.

Tiden den går veldig fort, skulle ikke tro det var et helt år siden første gangen jeg publiserte første innlegg på denne bloggen her. Men det er det! Første eller andre innlegg var "om meg" om jeg ikke tar feil.

På den tiden i fjord, 19. Oktober 2015 tenkte jeg at jeg skulle prøve ut det med blogging. Jeg tenkte at det kanskje kom til å bli mye arbeid i en del, og det er jo det da. Med bilder, tekst, innhold, overskrifter osv osv, men jeg mistrives ikke med å blogge nei! Her får jeg delt noe med de som leser bloggen min. Masse bilder, av natur, meg selv og litt andre ting. Det er mange ganger godt å ha denne bloggen, en plass jeg kan skrive ned mye. Som en dagbok av og til, bare offentlig. Der andre folk kan lese det jeg skriver. Jeg får erfaringer, jeg lærer. Kanskje jeg deler litt for mye privat av og til, kanskje det kan bli for mye detaljer i enkelte innlegg. Jeg prøver, og feiler. Men alle lærer for hver dag som går, stort sett. Får som regel nye erfaringer. Alle feiler en del i blandt! Livet er et lære!

Det var det jeg skulle si da.

Men i allefall senere i mot kveldinga skal jeg på kino sammen med en dame som jeg kjenner. Det blir nok koselig det. ☺

Snakkes👋

 • SÅ VAR DET SVØMMINGEN DA...🏊  I 10. Klasse ska vi ha totalt 6 svømmetimer med svømming, livredning og teste svømme evnene våre rett og slett. Vi skal svømme 25m, hente en dukke under vann. Og da kan vi altså velge å hente den på 1 m, 1,8 m eller 3,8 meters dyp. Heldigvis, fordi det er nok det jeg gruer meg mest til tror jeg... Siden jeg ikke liker å dukke (langt ned) under vann, jeg klarer ikke å dukke langt ned under vann... Fordi jeg får panikk og vil bare opp igjen. Også skal vi ha hjerte og lungeredning.

  De første svømmetimene har vi i morgen faktisk! Vi ska ha 2t i morgen, 2t i uke 44 også skal vi ta en test i uke 46.

  Jeg får håpe det går bra... Også skal en lærer fra ungdomsskolen bli med oss. Han skal passe på oss og sikkert vurdere oss, og dette blir regnet som eller i faget gym. Så her teller det på svømming også. 🏊

 • KOSELIG💜  Nå er det helg igjen! Uken har gått fort, som vanlig.

  Christina drar på søndag, så i helga skal vi kose oss med masse før hun drar til Røra igjen!

  I går så var vi i Sverige i Kåtaviken til i dag. Fikk fri i dag sånn at vi kunne dra dit. Da grillet vi ute, slappet av med musikk og koste oss med godis og caprisonne.👍 Så var det Nordlys ute i går kveld! Det var fint å se på, prøvde å ta bilde av det. Men det ble ikke noe bra, ble veldig mørkt.

  Men fikk tatt noen veldig fine bilde før seinkvelden kom.

  Vi har gjort litt av hvert. Christina var med meg på skolen på mandag og tirsdag, mens de andre dagene var hun hjemme.

  I dag har vi vært på helsestasjonen, byen på Cubus en tur og kjøpte meg noe, i banken en tur, butikken, ute, hjemme også skal vi ut å gå en tur med Pluto, etter det skal vi en tur på sykehjemmet å besøke en dame er planene.

  Nå har vi nettopp spist taco til middag🌮, også skal vi kanskje bake boller litt senere i kveld. Slappe av, le av alt og ingenting,høre på musikk, se film med potetgull, brus/caprisonne og sjokolade.😋🍫

 • DA BLIR DET KINO I DAG  Heisann!

  I dag skal Christina og jeg på kino, vi skal se børning 2. Filmen går kl 19:00. Kompisen min Kevin ville og se den sammen med oss, og det er selvfølgelig helt greit. Han blir kjørt at moren, så møter vi han på kinoen. Blir gøy. Så blir vi kjørt til kinoen av bestemor litt før filmen starter sånn at vi får kjøpt billetter og det vi skal ha.

  Lurer på hvordan børning 2 er, fortsettelsen ettersom slutten på børning er slik den er. Så blir jo spennende å se! I mellomtiden så hører vi på musikk, snakker, ler, har det gøy og slapper av, men nå er hun å dusjer. Mens jeg sitter oppe, her spiller jeg høy musikk.🎶

  Ha en fin dag videre folkens! :-)

 • KOM SENT HJEM  Hei! Jeg hadde glemt bort helt at jeg skulle oppdatere bloggen da vi kom til Mo igjen. Så her kommer mye av det:

  Det har seg sånn at det ble litt senere enn planlagt. Vi skulle kjøre avgårde i 8 tiden i går, men så var det speilholka (glatt) på veiene. Så da vi nettopp hadde startet å kjøre fra Mo I Rana så fant vi ut at vi skulle snu å legge om til vinterdekk. Det var tryggest, fordi bilen skled. Bedre å komme litt for sent enn aldri. Sikkerheten først!

  Men ja, så måtte vi få av sommerdekkene og få på vinterdekkene. Var veldig kaldt ute tillegg. Minusgrader.. Men har man teamwork så går det bra! Kjørte til Best for å fylle luft i dekkene før vi kjørte til Levanger. MEN så var det ene dekket blitt punktert.. så da ble det 3 vinterdekk på og ett sommerdekk. Så var vi endelig ferdig kl 11. Og først da kom vi oss i kjøringa til Trøndelag!

  Så ble det noen stopp på turen, også hørte vi på musikk, snakket og holde hverandre med selskap.

  Før vi kjørte til Levanger dro vi en kjapp tur innom pappa og fikk hilst og gått på do. Var godt å se pappa og dem igjen! Så var det rett til Levanger å levere den lille valpen. Så da vi var ferdig der kjørte vi til Røra og henta Christina også kjørte innom pappa på tur til Mo igjen. Fikk sagt hade og snakket litt. Vi fikk tilbud om å spise og overnatte der, men vi hadde det litt travelt.. Så da ble det takeawaymat på Macdonnals på Steinkjer i stedet da.

  Vi kom hjem kl 2 i natt da. Trøtt, sliten og overtrøtt. Men vi tok kvelden en liten stund etter at vi kom hjem. 3 tiden i natt var det så og si stilt.

  Vi hadde en fin tur med mye latter, høy musikk også snakket vi litt og.😊🎶🎵

  Blir koselig og gøy å ha Christina på besøk i en uke. Hun blir til søndag som kommer. Som sagt så har de høstferie i en uke.

  I dag har vi vært hjemme, fått besøk av 2stk. Ei venninne og en kompis av meg kom på besøk, og er enda sammen med dem nå. Og vi nå på besøk til Kevin da. Så skal vi dra ut snart tenker vi.

  Så vi snakkes👋

 • LEVANGER I DAG  God morgen!

  I dag skal Michelle og jeg kjøre helt til Levanger å levere en hundevalp. I går fikk vi levert de andre valpene. Også var jeg med henne til veterinæren med valpene før de ble levert, da ble de chippet i nakken.

  Blir et stykke å kjøre, mange timer i bil. Men vi holder hverandre med selskap og hører på musikk. 🎶🎵

  Så etter vi har vært på Levanger så skal vi innom Røra og hente Christina. Hun skulle jo komme til meg i dag, men så fant vi ut at hun bare kunne sitte på oss til Mo igjen. Så skal vi også en tur innom pappa før vi kjører videre.

  Gleder meg, får en lang kjøretur. Roadrtip!😆🚙 Vi har ikke kjørt så langt sammen før, så det blir jo gøy! Vi regner med å starte herfra i rundt 8 tiden. Også er vi ikke fremme på Mo igjen før sent i kveld en gang.

  Ha en fin dag folkens!😊

 • HØSTFERIE!  Ja da var høsten i gang, og vi har endelig fått høstferie! Vi får fra i morgen til fredag, men så teller jo helgen og da. Var faktisk minus grader ute i dag, brr.. kaldt! Nord-Norge vettu.

  Jeg har allerede noen planer for høstferien, en av dem er at jeg får besøk om noen dager, lørdag 8. Oktober fra en venninne i Trøndelag! Så det gleder jeg meg til. Det blir nok koselig! Men de får høstferie på fredag og har det i en uke, mens vi bare har utover denne helga. Men gøy får vi det nok uansett!😊

  I dag så skal jeg være litt sammen med Michelle før hun drar på jobb, også kanskje vi skal i bursdag senere. Resten tar jeg bare som det kommer.

  Ønsker alle som har fått høstferie og de som får snart en god høstferie!

 • FIKK TA BILDER MED TIX!  Denna helga her var bra, nettopp fordi jeg var på konsert på Gruben samfunnshus i går. Jeg og Markus (kompis av meg) dro dit samtidig. Der Aksel & Hef var først ut, deretter kom TIX! Konserten var bra, det var rått!🎶🎵 God stemning i salen, noen fikk til og med komme opp på scenen.

  Vi fikk også ta bilde med TIX (Andreas Haukeland). Etter han var ferdig.😃👍

  Etter TIX var ferdig dro vi derfra. Det var mange som var helt vill, ble presset ganske mye, men det gikk bra.

  Er jo ikke så ofte det kommer store artister til Mo i Rana, så da måtte jeg unne meg å kunne dra på denne konserten!😆✌

  Ellers i dag så har jeg hørt på musikk, skiftet på senga og slappet av. Så er det ikke lenge til høstferien kommer! Noen dager bare, så det blir bra!😊

 • TIX KOMMER TIL MO I RANA

  I dag kommer Andreas Haukeland, kjent som TIX til Mo i Rana! Han skal komme til gruben samfunnshus i kveld og synge og holde konsert der. Det er først for de under 18år, også for de over 18år 1-2 timer etterpå. Dørene åpner fra kl 19:00, showet starter 19:15- 21:00. Billettpris er 200,-kr. 

  Jeg tenker å dra dit og høre på, det blir rått! Jeg drar mest sannsynligvis sammen med en kompis av meg som også skal å høre på TIX! Gleder meg! :-D

  Tipper det er stappfullt da vi kommer dit, tror nok det kommer ganske mange. Siden TIX er veldig populær og kjent.   

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018