viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

SKOLEHVERDAGFøler jeg vil skrive et blogginnlegg nå. Jeg skriver lite for tiden fordi jeg ikke helt hva jeg skal skrive, da holder jeg det meste for meg selv. Jeg blir litt usikker... så da lar jeg heller være å skrive noe som helst og litt vanskelig å vite hvordan overskrift jeg skal bruke osv.

For tiden gjør jeg ikke så mye som å være på skolen, møte venner av og til og har alenetid med meg selv. Jeg er ofte sliten etter skolen, fordi det er mange tunge dager og mye å tenke på. Kan jo si litt om hva jeg har gjort til nå. Foreløpig så har jeg vært servitør, i skrubben, litt på kaldt og varmt kjøkkenet. Og i dag så var jeg på bakeriet. Var ganske rolig dag i dag, deilig. Fordi det var veldig få som var oppe, 3stk og resten var nede på kjøttfag. Også var vi bare VG 1 i dag, mens VG 2 kommer sammen med oss i morgen og på fredag. Da skal jeg ned på kjøttfag. Så da får jeg sett og prøvd deg også.

Dagene går mye i rutiner. I morgen skal jeg på ungdomshuset på Verdal etter skolen. Det jeg gjør nå er å høre på musikk mens jeg tenker og reflekterer litt over tankene mine. Det er mye som går i hode her om dagene... men ja. Noen tider blir nok lettere. Vi skal også begynne med prøver i neste uke. Og innleveringer. 3stk som jeg er ferdig med + matteprøve og prøve angående det vi har innlevering i. Så håper jeg får til noe. Det er spennende på kjøkkenet mange ganger, om jeg får til og mester det jeg holder på med. En ting jeg må prøve å jobbe med er selvfølelsen og selvtilliten. Og dette at jeg må prøve å ha mer troa på meg selv, Det merker de godt på skolen at jeg sliter med enda. Men ellers prøver jeg så godt jeg kan både på de dagene vi har kjøkkendager og da vi har teoretiske fag.

Så var det det sosiale da, jo hva skal jeg si. Ikke alltid like lett å komme til. Men jeg har fått noen nye venner, og noen jeg vet at fra før som jeg forholder meg til på skolen. Det er jeg glad for. Så i friminuttene bruker jeg å henge sammen med dem, gjøre lekser, snakke osv. Det er viktig å ha venner, om det ikke er så mange så er det beste at du har noen du kan gå til og snakke og henge sammen med. Fordi det er skikkelig ensomt å være alene og hvis du ikke har noen og forholde deg til. Det er viktig at alle blir sett og hørt! Samme hvis det skjer noe på skolen, som f.eks føles ubehagelig osv. At du sier ifra il noen, så kanskje du får hjelp og veiledning. Jeg sørger som regel alltid for at jeg har noen å være med i friminuttene, enn at jeg sitter alene. Det er bare kjedelig og ensomt. Men ja, jeg er glad for at jeg har noen. Det er godt å ha!

  • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018