viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

TUR MED 10. TRINNETHei. Siden jeg ikke har oppdatert siden skolestart skal jeg gjøre det nå.

I dag drar 10. trinnet på klassetur. Vi blir kjørt til Akersvatnet, også skal vi gå derfra til en plass. Vi skal begynne å kjøre kl 11. Fikk høre at vi skal gå 6km. (vet ikke om det var til sammen eller bare i dag). Er meningen at vi skal overnatte i 2 dager (til torsdag), men hvis det blir veldig dårlig vær kan det hende det bare blir en natt. Så får de som blir med på turen avspasering i en dag, mens de som ikke blir med må på skolen alle dagene. Også skal vi gå fra den første plassen til en annen plass i morgen hvis det ikke blir for mye regn da.☔️ Er meldt masse regn i morgen...!☔️ Tror vi skal gå i 2,5 timer i dag eller så var det 3t (?) Blir i alle fall ett stykke å gå i dag, blir nok mest gåing i dag.🚶🏼 

Det meste er klart, fullpakket sekk, også skal vi ligge i telt. ⛺️ Får håpe på at værmeldingen ikke stemmer, at det heller blir opphold i stedet for masse regn. Men skal prøve å få det fint fordeom. Ordtaket "finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær". Det som er bra med turen er jo at det er sosialt, og at man får minne å huske tilbake på. :-)

Nå hører jeg på musikk i mellomtiden til vi skal kjøre til skolen. Ønsker alle en fin dag videre. 

 • FØRSTE SKOLEDAG I 10.  Da var første skoledag i 10. Over for meg. Mange andre har startet litt før, men det er også en del som startet i dag. Så nå har jeg fått lagt bokbind på alle skolebøkene mine, så da var den leksa ferdig for denne uken. Det første vi gjorde når det ringte inn 08:30 var å møte i gymsalen, alle sammen. Så snakket rektor litt og sa noen ord før vi gikk på klasserommene.

  Tiden har gått veldig fort, med tanke på at jeg nå går siste året på grunnskolen! Skal bli godt å bli ferdig med det og da, og komme på videregående/høyskole. Får bare holde ut så godt jeg kan med siste året, og håper på at dette skoleåret blir en smule bedre enn det forrige! Men er skremmende hvor fort det faktisk går...! De to årene siden jeg begynte i 8. Klasse i 2014 har virkelig glidd forbi. Føles ikke ut som om det er så lenge siden som det faktisk er!Men sånn er det jo. Man vokser og tar steg for steg. Og tar mange (vanskelige) valg og har mange vanskelige valg i vente!

  Reaksjonen når skolen starter igjen be like😂👆

  Så ønsker jeg alle sammen en fin uke videre! Håper alle som begynte på skolen igjen hadde en fin dag. Så skal vi antageligvis grille ute i dag siden det er sol her i dag.☀

 • KONFIRMASJONSBILDER📸  Jeg var å tok konfirmasjonsbilder til en fotograf tirsdag 16. August.

  Vel her er noen av dem, med nordlandsbunad og med 2 andre antrekk.

  Det ble mange fine og kule bilder som ble tatt på studioet og ute!💎 Gleder meg til den store dagen, 11/9. 2016

 • GOD TUR HJEM, M!  I dag var siste dagen sammen med Maria før hun skal på toget som går kl 15:31. Da skal hun til trønderlag igjen..

  Vi har hatt det gøy mens hun har vært på besøk til meg på Mo. Vi lo stort sett hele turen på vei til Mo i Rana og har hatt "latterkrampe" mange av de andre dagene også. Vi har hatt det fint, men hun har også hatt litt uflaks, med at hun spann tåen sin i dørlistene, kasser og andre ting, haha😂 Også har vi sett på film, koset oss med godteri og brus, hørt på musikk, vært ute, vært på besøk, vært i byen, sett på sykkel race osv... Vi har i alle fall hatt noen artige dager!☺💞

  Håper du har koset deg masse Maria, for det har jeg! Og håper du vil bli med meg flere ganger til Mo! Har vært et bra opphold, takk for du ble med! Når du leser dette, vil jeg du skal tenke på de gode minnene vi har skapt på denne uken som har vært! Og god tur hjem til Røra igjen!😊

 • DA ER VI KOMMET TIL MO IGJEN!  God kveld!

  I dag kom jeg tilbake til Mo i Rana etter en koselig sommerferie på Røra til pappa.

  Jeg har også tatt med meg en venninne med meg til Mo, nemlig Maria. Hun skal være på besøk til oss til den 15. August. Det blir bra, så har vi hverandres selskap. Sånn at jeg slipper å kjede meg så veldig mye. De fleste i trønderlag begynner på skolen den 16. August, mens jeg begynner mandag 22. August. Derfor drar hun tilbake den 15.

  Vi satte på tante Runa og typen til Mo, i bobilen hennes. De kom til oss (pappa) sent i går kveld, også overnattet de til neste dag. Så henta vi Maria hjemme hos hun også kjørte nordover kl 10:08. Vi har kjørt langt! Maria ble litt bilsyk... men jeg ble ikke det heldigvis. Men vi har hatt det gøy på turen fordeom, vi har hørt mye på musikk, snakket, ledd mye osv.

  Det var i alle fall godt å endelig komme fram etter mange timer's kjøring... Vi har også stoppet noen ganger på turen, tante og typen og vi var innom 3 bruktbutikker i løpet av turen. Også var det kø en god stund før vi kunne kjøre igenn.. Når vi nærmet oss Mo. Så nå blir det bare å slappe av resten av kvelden, også skal vi spise Lassagne nå snart.😋

  Vi skal i alle fall prøve å få så gode minner som mulig og ha det gøy! Maria har aldri vært i Nord-Norge før så det blir jo gøy og spennende for henne da.

  Snakkes👋

 • LEVANGERMARTNAN  I dag har jeg vært på Levangermartnan sammen med Christina, Hanne og Heilie. Vi var på overnatting til dem i natt, så fant vi ut at vi skulle ta oss en tur til Levanger i dag da.

  Jeg kjøpte meg 2 enkeltbilletter, også fikk jeg 1 billett av Christina. Også var det masse boder i tillegg med alt mulig, godterier, bamser osv.

  Var sol og varmt.☀ Jeg har hatt en fin dag på Levanger i alle fall. 👍 Gøy var det! Også gikk vi en tur til skateparken på Levanger litt før vi gikk til togstasjonen igjen.

  Så kom vi på Røra igjen kl 17:06, også tok vi toget til Levanger kl 13:44.

  Også var vi på dampsaga bad i går btw, hele familien, tante W og Christina. Møtte på noen vi kjenner i tillegg da. 🏊

  Men det var det, nå er det bare å vente på pannekaker og blåbærsuppe, det vi skal ha til middag i dag. Nam nam😋

  Snakkes.👋 Ønsker alle en fin dag videre!

 • FORTSATT SAMME PERSON MED ELLER UTEN BRILLER! 👓  Hopper bare rett i det...


  Det er mange som synes jeg er mye penere uten briller enn med briller. Folk mener at andre ser annerledes på meg med briller enn uten briller. Da tenker jeg, hvordan er jeg så mye annerledes da? Hva blir så mye annerledes, jeg er jo fortsatt samme person selv om jeg har på briller. Det eneste er at jeg ser annerledes ut med briller på enn uten briller. Jeg kan ikke gjøre noe med synet mitt, dessverre. Kan ikke bare knipse og si "nå skal jeg få eller ha bra syn"! Det går ikke det heller, dessverre..! 👓

  Poenget mitt er at man kan ikke bare se på det jævla utseende hele tiden... sorry uttrykket men.. Jeg er så lei av at folk bare ser på utseende. Det er faktisk PERSONLIGHETEN man skal gå etter, mener jeg da. Folk har gnidd det inn i flere år til meg at jeg er mye penere uten briller, og stygg med briller... så skal jeg da gå å føle meg ekkel og stygg siden jeg bruker briller..? Nei, gi dere som tenker slik. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg synes jeg ser bedre ut uten briller, derfor bruker jeg flest bilder uten briller enn med. Siden jeg føler meg litt mer komfortabel med det. Respekter andre folk for sånn de er! Om de bruker briller eller ikke, eller hva annet det måtte være. Ikke alle har bra syn! 

  Jeg spurte noen for litt siden om h*n så annerledes på meg siden jeg bruker briller. Og da svarte h*n "nei, fordi jeg er jo fortsatt samme person bak brillene". Da ble jeg glad, da innså jeg at den personen ikke bare så på utseende, men personligheten min. Noe jeg ble veldig lettet og glad for! Sånn skal det være. 

  Alle er like fantastiske på en eller annen måte! Så jeg skal fram til at man ikke skal dømme etter utseende hele tiden. Ikke hør på andre folk som snakker drit og sier at noen er stygge for det og det, dann deg heller et førsteinntrykk selv utifra den personen det måtte være. Ikke hør på rykter som folk sier! Folk kan være så mye annerledes enn det folk utgir og sier.

  Takk for meg! Ha en fin dag videre alle sammen! :-)   

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018