viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

SUMMER VIBEJeg kom tilbake til Trøndelag for noen dager siden. Reiste fra Mo I Rana med toget 08:15 og ankom Verdal Kl 13:15 på søndag (23. Juli). Helt siden da har det vært fint vær! Heldigvis! Sol☀

Jeg har vært på noen overnattinger og hatt overnatting. Jeg har bada og kosa meg med herlige folk!❤Men det er mange som er bortreist som ikke er hjemme enda, og noen reiser snart.. men sånn er det i sommerferien. Alltids noen som skal bort. Men får vel prøve å finne på noe selvom, og håpe at flere kommer hjem snart!

Når jeg var på besøk til mamma i Mo i Rana så hadde vi noen finværsdager også! Men det var ikke så mange dager, mye drittvær også! Vi har vært på hytta til bestemor en helg, hjemme og slappa av, solet meg, vært i bassenget, overnattet borte, litt på shopping, møtt noen venner igjen og vært på besøk en helg til storesøsteren min. Skrev vel litt om det i forrige blogginnlegg. Koselig uansett.

Vi har også fått 10 kyllinger her til pappa.🐥 De vokser fort, de fikk kyllingene i mens jeg var i Mo i Rana til mamma. Da var de bittesmå, mens nå etter jeg kom er de blitt dobbelt så stor som de var fra dag 1. Utrolig hvor fort de vokser! Pappa og Wenche skal bygge hønsehus ute slik at vi får flyttet dem ut snart som de er blitt enda større! Blir spennende å se om alle blir høner eller om det gjemmer seg noen haner der også! Det får vi se etterhvert. Så har vi kjøpt oss ny gammelbil også (Peugeot 607), siden registerreima røk på den andre bilen de hadde (gammel Opel). Så får vi håpe den er bra, som den sikkert er!

Nå er det ikke så veldig lenge til skolestart heller! Jeg begynner på Steinkjer VGs den 16. August. Så det blir spennende! Jeg gruer meg og gleder meg! Jeg håper det blir bra og at jeg kommer til å trives på videregående i det minste! Og at ting blir lettere osv..

 • SKOLEPLASS!  Da har jeg fått vite at jeg mest sannsynlig kommer inn på Steinkjer VGs til høsten! Jeg har takket ja til plassen. Fristen til å svare var til 12. Juli. Det blir spennende å se hvordan det blir til høsten da. Helt nytt, møter nye folk og lærere. Lærer mer om restaurant og matfagbransjen og kanskje mer om hvilken retning jeg velger senere. Jeg håper og tror det blir bra! Selvsagt er ikke alle fornøyd. Men det er alltid noen som ikke blir fornøyd, uansett hva en velger. Noen vil bli misfornøyd og noen vil være glad på andres og mine vegne.

  Ikke alle som får skoleplass heller eller det de ønsker på 1. Valget. Men jeg er glad jeg fikk det, og håper det blir et bra skoleår med mye nytt og ting jeg lærer meg. Spennende og bedre med mer praktiske ting enn så mye teori. Det skal bli godt, teori blir så slitsomt og blir kjedelig når man nesten bare har det. Men på VGs blir det mer praksis, så det blir nok bra!

  Nå er jeg i Mo i Rana på besøk til mamma, reiste hit med toget torsdag 6. Juli. I helga skal jeg på besøk til storesøsteren min, det blir nok koselig. Satser på en fin helg med storesøstera mi og tanteungene mine. Jeg har også fått møtt noen venner og andre familiemedlemmer. Så det er jo bra. Har også vært på hyttetur med bestemor og familien. Men det har ikke vært noe skikkelig "sommervær", hvor blir det av finværet? Bare regn... det er kjedelig! Håper på at det blir noen fine dager med sol snart.

  Har du eller kjenner du noen som har fått skoleplass? Hvilken linje og skole skal du gå da?

 • SOMMERJOBB  Jobbuniformen jeg brukte👆

  Da er jeg ferdig med sommerjobben jeg fikk. Jeg fikk sommerjobb på jægtvolden fjordhotell på Inderøya fra onsdag 28. Juni- lørdag 1. Juli. Fikk 4 dager, men det er så mange søkere at det blir fordelt slik at alle får litt. Det er bedre enn ingenting! Jeg har jobbet i 5t per dag. Fra 10:00-15:00. Første dagen var fra 09:00-14:00. Så har jeg tjent noe i allefall, på egenhånd. Jeg var på kjøkkenet alle dagene og hjalp kokkene som var der. Noen av oppgavene var at jeg skjærte opp frukt og grønnsaker, rensket poteter osv. Det var slitsomt å stå i ro i mange timer eller stå lenge og holde på med noe. Fordi jeg ikke er vandt til å stå så lenge i strekk. Det kjentes i ryggen og fotene etter jeg var ferdig på jobb og litt underveis. Men det har gått bra!

  Nå skal jeg bare prøve å nyte resten av sommerferien og kose meg. Uken som kommer reiser jeg bort. Så får jeg håpe at det er og blir fint vær med varme dager.☀

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018