viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

HVORDAN SOMMERJOBBEN HAR GÅTT SÅ LANGTJeg startet på med sommerjobb denne uken, mandag 25. Juni og har jobb til i mårra 28. Juni. Grunn til at det ble så få dager er fordi det er så mange andre som også skal ha sommerjobb. Og siden det er gjennom kommunen. Men bedre en innhenting. Jeg har planer som dekker resten av ferien så det går fint.

Jeg har jo fått utearbeid som sommerjobb.

Arbeidsoppgavene blir variert med bl.a parkarbeid, vasking, hagearbeid, snekkering, restaurering og vedlikeholdsarbeid

Hittil har jeg vasket, ryddet, sotert klær og de to siste dagene har jeg beiset benker. Det blir nok å gjøre ferdig beising av benker i morgen med det som er igjen. Greie oppgaver hittil har jeg fått. Heldig med været de to siste dagene, sol. I morgen er det kanskje meldt regn...

Så til helgen har jeg allerede noen planer med noen venner. Blir bra. Godt å ha sommerferie, fri fra skole og lekser. Bare å håpe på at det dukker opp finvær en god stund fremover.

Ønsker alle en fin sommer og sommerferie til de som har det!😊

 • PLANER FOR SOMMERFERIEN 2018!🌸  Nå har jeg endelig fått sommerferie! Den siste uken har det bare vært mest korte dager, kunne egentlig tatt sommerferie tidligere siden det ikke var noe spesielt å gjøre på skolen den siste tiden mot sommerferie, men men nå har vi endelig fri fra skolen en liten stund framover. Det skal bli godt! Vi på restaurant og matfag var så heldig at vi slapp unna alt som heter eksamen. Vi ble ikke trekt opp i verken muntlig eller skriftlig. Herlig! Jeg har jobbet og stått på i dette skoleåret som har vært, så nå gjelder det å få en fin ferie og hvile meg klar til høsten. Da jeg mest sannsynlig begynner på 2. Året på restaurant og matfag. Da tenker jeg å prøve meg som baker. Det blir spennende å se hva som skjer i det nye skoleåret som venter til høsten. Vi begynner på skolen igjen mandag 16. August.

  Mine planer for sommerferien er å jobbe litt (har fått sommerjobb via kommunen), begynner med sommerjobb allerede på mandag 25. neste uke som kommer. Så det blir stas å få tjent litt egne penger til høsten. Selv om det ikke blir så kjempe mye blir det litt. Også skal jeg også reise hjem til Mo i Rana og tilbringe litt av ferien der, så tar jeg det litt som det kommer etterhvert. Får håpe på noe finvær i sommer da!

  God sommer allesammen!💖

 • FOTOSHOOT📸  I går tok jeg og ei venninne bilder av hverandre, som en liten fotoshoot av hverandre ute. Fine bilder ute i hagen. Hun tok av meg og jeg av henne. Det er gøy å ta bilder av hverandre og bli tatt bilde av.

  I tillegg så har vi vært på tivoli på Steinkjer, satt ute i grillhytta litt på kvelden med pappa og koset oss rundt bålet.🔥

  I dag har jeg vært på middag og kaker i en barnedåp. Nå ligger jeg bare i sengen på rommet å slapper av med musikk.

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018