viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

FERDIG MED GRUNNSKOLEN!Da er jeg faktisk kommet så lagt at jeg er ferdig med hele grunnskolen! I går var siste dagen min ved Inderøy Ungdomsskole. Med vitnemålsutdeling og avslutning for 10. Trinnet.

Vitnemålsutdelingen startet Kl 18:00. Så ble det litt underholdning, taler fra medelever, rektor og lærere. Kake, pizza, brus og kaffe på klasserommet etterpå. Så tok vi litt bilder med klassen og lærere.

Det er rart å tenke på at jeg er ferdig med grunnskolen. 10 års skolegang! Skulle ikke tro at det har gått så fort. Men nå er det bare å prøve og nyte sommerferien før jeg starter på VGs, noe nytt til høsten. Det blir spennende og se hva som skjer da og hvilken retning som kommer og valg jeg tar osv. Dette er bare begynnelsen på det store og det hele. Ingen vet hva eller hvordan fremtiden blir. Det blir en helt annen hverdag med mye ting som skjer og forandrer seg. Jeg både gleder og gruer meg. Til hvordan det blir. Håper og ser fram til en lysere framtid!

Nå er jeg på tur med ei venninne til faren hennes i Selbu. Så skal jeg være litt på Røra, ha sommerjobb og reise til Mo i Rana. Er planene i alle fall.

Så nå vil jeg bare ønske alle sammen en god sommerferie til de som har det! Og nyt den så godt du kan før du begynner på noe til høsten igjen. (Skole, jobb osv). Og lykke til videre alle sammen! Ta vare på hverandre og andre. Spre glede og godhet. Og hjelpe andre og være til støtte for andre. Det er viktig. Du får så mye bra igjen for det, i retur. Om du er snill og behandler dine medmennesker og folk med respekt.

 • KLASSETUR--->  Bilde er tatt fra Google.

  Da nærmer det seg tiden for en liten klassetur. Vi i klasse 10 B ved Inderøy Ungdomsskole skal til Lillehammer fra 15-17. Juni. Vi reiser i morgen tidlig med buss.🚎 Blir vel 6-7 timer å kjøre dit, men vi skal stoppe litt underveis og spise litt. På Dombås får vi tacobuffet (11:30). Så ankommer vi Lillehammer i 4-5 tiden. Så skal vi sjekke inn i leilighetene vi skal sove i osv. Jeg håper det blir bra og ser fram til en hyggelig tur med ny klassen. Som snart er over også.

  Noe av det vi skal gjøre er å dra til Hunderfossen familiepark, shopping, bade og litt forskjellig. Det blir nok gøy og spennende!

  Nå er det bare for meg og pakke og gjøre klart til morgendagen og sørge for at jeg er uthvilt til klasseturen vi skal på. Så reiser vi tilbake til Røra fra Lillehammer på lørdagen. Så er det bare å håpe på at turen blir grei, og at være holder seg fint.

 • MUNTLIG EKSAMEN BESTÅTT  Da er jeg endelig ferdig med alle eksamener for i år! Eksamen på ungdomsskolen er over for denne gang. Det er skikkelig godt! Godt å ha det overstått og endelig være ferdig med det. Nå kan jeg slippe å tenke på eksamen nå mere på ungdomsskole. for nå er jeg snart ferdig med hele ungdomsskolen! Det er få dager igjen. Nå er det vel bare mest opprydding etterhvert, innlevering av bøker, klassetur og vitnemålsutdeling som gjenstår.

  Nå var det sånn at jeg kom opp i samfunnsfag på tirsdag, så fikk jeg trekke tema i går. Ført ut, en fordel der. Jeg trakk da "Norge som utviklet velferdsstaten. Det var faktisk et av de temaene jeg håpet på å få også! Så der hadde jeg griseflaks igjen! Heldig var jeg nok en gang ja!😃

  Det gikk bra i dag. Jeg var først ut i dag og til å ha eksamen. Jeg hadde eksamen 08:30-09:00. Det var slik at jeg holdte en presentasjon som skal være på 10min og deretter svare på spørsmål og utdype meg mer i 20min. Det gikk bedre enn forventet. Jeg klarte det nokså bra! Jeg fikk høre at jeg var veldig reflektert og det var noe sensor var ute etter. Så bedre kan det ikke bli altså! Jeg har god grunn til å være fornøyd i dag og for at det gikk som det gikk! Det sa dem med glans.

  I morgen har jeg fri. Så i dag tar jeg velfortjent helg med fint vær og sol.☀

 • 1.JUNI  Da var vi kommet til 1. Sommer mnd, allerede! Tiden kommer og går veldig fort! Mye som skjer nå i begynnelsen og slutten av juni. I dag har bland annet pappa bursdag også! Så er det snart tid for muntlig eksamen. Vi får vite allerede i morgen om hvilken dag vi skal møte opp på i neste uke. Det blir spennende og se hva jeg får og kommer opp i til muntlig eksamen! Men håper jeg har flaks denne gang, da det er "for real". Siden jeg var så heldig og hadde flaks på prøvemuntlig så får jeg håpe jeg har det i neste uke når jeg skal ha muntlig eksamen. Men ikke alltid man får like god flaks da.. får bare håpe på det beste og ta det som det kommer. Livet går videre uansett!

  Denne uken her har gått fort. Uken etter eksamen blir det klassetur på oss. Det håper jeg blir gøy. Denne mnd håper jeg blir bra og ser fram til en mer positiv mnd med mye glede, forhåpentligvis! Mai har for så vidt gått greit, med noen små nedturer innimellom. Nå er det ikke så mange skoledager igjen av 10. Klassen heller, 19 dager igjen av siste del av grunnskolen! Tenk på det, og de dagene kommer til å suse avgårde slik som de andre dagene gjør og har gjort. Men det skal bli godt å bli ferdig med 10 års grunnskole også!

  Ønsker alle en fin start på starten av Juni! Så kommer jeg nok med noen flere innlegg senere i løpet av Juni.

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018