viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

FERDIG MED SKRIFTLIG EKSAMEN!Nok en gang er jeg ferdig med den skriftlige delen av eksamen. Som noen sikkert har fått med seg hadde jeg eksamen i både norsk bokmål & sidemål (nynorsk). I går hadde jeg norsk bokmål og i dag hadde jeg eksamen i nynorsk. Det gikk bra både i dag og i går. Fikk skrevet mye. Det var ikke så vanskelige oppgaver, heldigvis. Temaet vi fikk var "kommunikasjon". Et greit tema å få i eksamen. Så nå har jeg bare den muntlige delen igjen. Som vi kommer til i begynnelsen av juni. Men neste uke er den siste hele uka vi har igjen på skolen, de andre ukene som kommer får vi nok noen fridager innimellom. I dag etter jeg var ferdig med skriftlig eksamen så ble det langhelg på meg igjen! Siden det er Kristi himmelfartsdag i morgen også har vi fri på fredag. Så blir godt og velfortjent med langhelg rett etter eksamen er over.  

 • HVORDAN VAR 17. MAI?🇳  Da var 17. Mai over for i år.🇳

  17. Mai var fin med sol og oppholdsvær. Jeg var litt hjemme og på Verdal'n. Det første jeg gjorde da jeg stod opp var å ta på meg bunaden og fikse meg til dagen. Jeg tok 11:44 toget sammen med 2 venninner til Verdal'n i går der møtte vi andre folk og dro på besøk. Spist litt is, sodd, kake og drukket litt brus.

  Til høyre ser dere Patrick, lillebroren min og til høyre ser dere lillesøsteren min Arwen.🇳

  Meg og pappa🇳

  Bilde ved treet.😊

  Etter å ha gått mye med bunadskoene på meg var jeg veldig sliten når jeg kom hjem igjen. Det er slitsomt å gå lenge i slike finsko. Jeg ble sliten og fikk vondt i fotene bare av å gå litt i dem. Men jeg er glad det var fint vær i år! Ikke alltid det er det på 17. Mai.🇳

 • VANSKELIG...  Jeg er sliten... når tar det slutt og når blir ting bra igjen? Hvorfor meg? Jeg er så lei av å må slite meg selv gjennom hverdagene... nesten hver dag er en slags "kamp..." som går og går... jeg håper ting ordner seg for oss alle snart. At ting blir lettere for meg også snart. Med tanke på det som har skjedd etter jeg flytta fra Mo i Rana. Det var ikke slik jeg hadde sett for meg at det skulle bli etter at jeg flyttet. Jeg håpet på en lettere hverdag.. ikke tunge hverdager med masse sorg, fortvilelse og over tenking. Ikke alle dager er slik, men mange. Det er ikke uten grunn, det er noe som ligger bak. Men jeg tar dag for dag og kjemper meg gjennom den da jeg må og føler jeg sliter. Jeg er og blir så forvirret... jeg har mer enn nok med å tenke på meg selv og fokusere på siste del av grunnskolen.

  Eksamen er rett rundt hjørnet. Vi får allerede vite i dag hva vi kommer oppi i, i skriftlig eksamen, så begynner vi allerede i neste uke med skriftlig eksamen! Jeg har masse å tenke på når det kommer til dette osv. Det er nok viktig at jeg deltar og er på skolen så mye som mulig nå fram til sommerferie! Det er ikke så lenge til vi faktisk får sommerferie heller. Tider går jo vanligvis så fort. Men så lenge det går bra og det ikke blir noen forstyrrelser eller noe mer styr så går det vel greit.

  Jeg har hatt mye opp og ned humør i det siste også, plages med å få sove på grunn av over tenking. Jeg blir urolig og klarer ikke å sove, får indre uro i kroppen... ligger og vrir meg rundt i senga og venter på når jeg skal sovne. Jeg ligger i senga, plutselig blir jeg helt tom. Hva skal jeg gjøre? Alt stopper opp i noen sekunder og føles ut som alt skal rase sammen... jeg er glad og ler mye mange ganger når jeg er sammen med noen venner av og til. Men når jeg kommer alene kommer de "egentlige" følelsene frem... sorg, sinne, fortvilelse, lettelse, skuffelse, skyldfølelse osv.. fordi jeg sliter nok med meg selv, i tillegg til at jeg får masse andre ting å ta til meg. Jeg vil ikke at alle rundt meg skal se meg slite sånn og venter med å slippe ut de fleste følelsene når jeg er alene. Men av og til går det ikke, da kommer de bare og jeg må bare ha noen som lytter og son snakker med meg. Men sånn er det nok for alle av og til.

  Jeg beklager så mye for alle jeg skuffer til en hver tid, om jeg ikke får alt til å gå opp. Som planer og avtaler, men av og til passer det veldig dårlig. Sånn som nå, i dag får vi vite hva vi kommer opp i (skriftlig). Så det er viktig at jeg får med meg og at jeg møter på skolen i dag. Men jeg prøver så godt jeg kan og forholde meg til planer og prioritere skole som jeg fikk beskjed om. Siden det er siste del av grunnskolen! Da må jeg helst være på skolen så mye som mulig, og kan ikke dra ut å reise så mye da fikk jeg som råd. Og jeg velger å høre på rådene fra de enkelte fagfolka! Plis noen må skjønne meg! Jeg er ikke noe hakkespett heller, som skal tåle så mye nedsnakking og kritikk... jeg kan ikke noe for at alt ikke blir som planlagt, men det er ikke alltid det blir sånn man håper og tror. Av og til kan det bli endring i planene til folk. Jeg prøver så godt jeg kan, og mer kan jeg ikke gjøre...! Det er ikke bra at jeg gråter meg i søvn fordi jeg føler jeg feiler og skuffer enkelt så mye... og at det jeg gjør og sier aldri blir bra nok... da blir det vanskelig.

 • PRØVEMUNTLIG  I dag har 10. hatt prøvemuntlig. Vi fikk vite hvilken fag hver enkelt kom opp i på tirsdag, så fikk vi vite temaet vi skulle ha i går. Jeg kom opp i naturfag og fikk helse og livsstil som tema. Det var det jeg håpet på! Jeg ble skikkelig glad og letta når jeg fikk akkurat det jeg håpet og tenkte på! Flaks! Så i går fikk vi hele dagen på skolen til å forberede oss til i dag. Det gikk fint. Jeg hadde prøvemuntlig kl 12:35 i dag. !0 min presentasjon, 10 min snakking og spm og 5 min med tilbakemelding. Så nå er det ute av verden.

  Da er det bare å vente på å få vite hva vi kommer opp i i skriftlig og til eksamen (muntlig & skriftlig). Håper jeg får flaks da også. Det er mye som skjer på skolen nå for tiden mot eksamen og sommerferien. Men jeg skal klare og holde ut det siste som er igjen. Det går fort, plutselig er det sommerferie allerede!   

 • HELLO MAI  Da er vi kommet til Mai, allerede! Snart 17. Mai og russetid for mange! Tiden flyr som bare det. Var jo nettopp april og greier! Det er mye som skjer om dagene. Jeg har det travelt, nå er vi kommet i en tid der det er masse fokus på prøve muntlig, tentamener, innleveringer, framføringer og eksamen! Her er det mye som skal forberedes... men heldigvis når dette er over blir det en lettelse! Det er snart sommerferie og ikke så lenge til VGs!

  Det er mye positivt som også har skjedd, nå begynner hverdagene å bli litt lettere enn for noen uker tilbake.. jeg har fått noen nye venner! Også en plass å henge med venner på. Ut og møte nye folk og være sosial med venner er viktig! Sett stor pris på de små gledene i livet, nyt hvert minutt og tid med de du er glade i og liker å være sammen med!

  I natt har jeg hatt overnatting av ei god venninne, dagene før var det jeg som var på overnatting. Koselig er det! ☺💞

  Jeg håper mai blir en bra mnd med masse minnerike minner, slik som jeg håper på uansett!

  Blir det lite blogging er det siden jeg er i en travel tid fremover til sommerferien!

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018