viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

UKM FYLKESMØNSTRING 2018Nå er jeg på fylkesmønstring i Grong med 450-500 stk + noen venner som også kom videre i UKM. Vi skal være her hele helga. Vi reiste med buss i morges. Jeg tok buss fra Verdal togstasjon i rundt 08:45 tiden. Så var vi i Grong kl 10:45.

Det er mye man kan gjøre å delta på. Vi skal overnatte på en skole mens vi er her. Mange forskjellige talenter folk viser her. Sang, musikk og band, kunst, tegning, fotografering og ting som er laget og utstilles. Mye forskjellig, også møter man jo mange andre folk.

Vi skal utstille bildene våre i morgen, men har fått alt klart i dag.

Kjenner du noen som har deltatt eller har kommet videre i UKM.

Ønsker alle en god helg!😊

 • VI HAR ÅPEN RESTAURANT👩  Det er så travelt nå for tiden, det skjer mye nå den siste tiden frem mot juni. Vertfall på skolen, fullt kjør. Tentamen nærmer seg, prøver og innleveringer osv.

  Men nå har det seg at vi på restaurant og matfag ved Steinkjer VGs har åpen restaurant 4 dager. En fransk restaurant. Første dagen vi hadde åpent var i går (onsdag 18.) fra 15:00-20:00. Men vi var på skolen fra 08:15-20:30. Så lange dager.

  Vi har åpent i neste uke på onsdag 25. Og Torsdag 26. April fra 15:00-20:00. Vi får fri i morgen og neste fredag ettersom vi har to dobbeltvakter på rad.

  Vi hadde også praksis prøve fredag 13. April. Da skulle vi lage en hovedrett av laks.

  Slik ble mitt resultat av hovedretten jeg lagde:

  Stekt laks, gulrotpuré, potetmos, rømmesaus, kokt brokkoli og stekt blomkål👍

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018