viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

VERDENS BOKDAG!I dag har vi hatt verdens bokdag på skolen vår! Den er egentlig 23. April sa dem. Men så kom det en forfatter på skolen vår i dag, som er fra Verdal. Hun hadde work shop med de som ville det og holdte noe foredrag og leste noe utdrag fra en bok hun har skrevet. Også har vi lest i bøker på skolen i dag, hatt felles lunsj, hatt quiz og dagen har vært bra.

Vi har også hatt en konkurranse der man skulle lage en bokryggpoesi og legge ut bilde på Instagram med #indus #bokryggpoesi #verdensbokdag

Så på slutten av dagen i dag ble det kåret 5 heldige vinnere av den konkurransen. Og da var jeg en av de 5 heldige som vant! Måtte komme opp på senen framfor hele skolen og få en rose også fikk jeg velge meg en bok (4 bøker jeg kunne velge mellom). Så ble det kåret andre vinnere også for quizen osv. Men det var veldig gøy at jeg vant synes jeg. Det var stas! Da ble jeg glad!

Dette var en fin start på helga! Ønsker alle sammen en god helg!

 • GLOSSYBOX MARS  CIATE LONDON Nail Polish Iced Frappe

  En kremete og luksuriøs neglelakk i en dempet og fin pastell farge som passer perfekt nå til våren. Med den ekstra bedre børsten er det enkelt å påføre neglelakken samt at resultatet blir perfekt.

  FIGS & ROUGE Hydra-Activ Smart Day Cream

  Ansiktskrem som booster hudens elastitet, beskytter mot fine linjer og fukter. Kremen inneholder blant annet antioksidanter og vitamin A, C og E. Kremen brukes hver dag som en dagkrem.

  IROHA NATURE Aloe Vera Tissue Face Mask

  Ansiktsmaske med en kraftfull blanding av naturlige ingredienser som gir dyp fuktighet med rask effekt. Den pleier, reparerer og forebygger rynker. Påfør masken på rent og fuktig ansikt og la den virke i 15?minutter.

  NIVEA Invisible for black & white Fresh Roll-On

  En deodorant fra Nivea med en unik formel som gjør at du ikke får flekker på klærne dine og beskytter deg mot svette i opptil 48 timer. Påfør et jevnt lag og la det tørke inn før du kler på deg.

  Så er det ett produkt som mangler, men som blir sendt i posten i ettertid. Så kommer nok snart det og. Det produktet som ikke kom i min glossybox var tynne servietter som absorberer overflødig fett og talg på en skånsom måte- uten at du ødelegger sminken din. Servietten skal trykkes lett ned mot din t-sone i ansiktet. Og du kan bruke begge sidene av servietten.

 • ENDELIG PÅSKEFERIE!🐣🐥  Da var det endelig tid for påskeferie igjen! Tiden har gått fort mot påske i år, så nå går det vel enda fortere etter ferien? Eksamenstider, prøvemuntlig og tentamener! Men heldigvis så kan jeg slappe av og kose meg i ferien før den tid kommer!

  Det skal bli godt med påskeferie, noen andre som har gledet seg? Og hva skal du gjøre i påsken da? Jeg skal kose meg, slappe av og ha det gøy! Og prøve å nyte ferien så mye som mulig. Slippe å må opp så tidlig om morgenen og kan sove og være ute lenger. Blir bra. Jeg kom hjem til en glossybox i dag, så tenker jeg å lage et innlegg i dag . Men kan hende jeg deler det i morgen eller om noen dager.

  Her er det ikke noe "påskevær". Ikke noe snø eller noe sånt.. hvordan er det hos deg? Her er det sol og fint vær.☀🌞

  Jeg ønsker alle en riktig så fin påskeferie og påskefeiring!🐣

 • KJÆRE FORELDRE!  Jeg blir så oppgitt... lei og frustrert! Når det kommer til venner og sånt så synes jeg at man burde få lov til å velge litt SELV! Velge hvem man vil være og henge med! Og ikke at foreldrene skal kontrollere vennene dine og bestemme hvor ofte og om de får møtes eller ikke! Jeg blir rimelig forbanna når dette skjer! Kan man ikke bare få velge selv hvem man vil henge med og hvor ofte man henger med dem man ønsker, uten at foreldrene nekter barna sine det! (Med mindre det er en god grunn for å nekte da)! Det er så dårlig gjort.. spør du meg. Hvis det ikke er noe god grunn for det. Og ikke alle har så mange andre venner å "velge" mellom og forholde seg til. Så da synes jeg faen med at foreldrene burde være stolte over at ungen deres har de vennene de har. Om det ikke er mange, så er det noen få. Og det er bra, det burde være bra. Det burde man være glad for!

  Jeg har ikke mange venner... men jeg har noen få. Og de er jeg kjempe glad i og takknemlig for at jeg har! Det er ikke så lett å få nye venner på et blunk! Det er ikke så lett å være "ny" bestandig. Det synes jeg også foreldre burde prøve å se og skjønne (noen)! Ikke nekt ditt eget barn i å møte venner og ikke bestem hvilken av vennene de skal være sammen med de og de dagene. Det burde vi få lov til å bestemme selv!!

  Jeg som er ungdom, og ungdom generelt trenger masse tid sammen med venner! Vennene er nesten mer viktig enn familien mange ganger i ungdommens liv! Kan dere ikke bare prøve å forstå! (Tar ikke alle under samme kam, men jeg vil bare få frem poenget mitt) så håper dere skjønner hva jeg mener. Jeg kan ærlig innrømme at jeg liker å bruke masse tid på venner, er nok mer med vennene enn familien min. Men det er sånn det er i ungdommens liv! Da må man bare prøve å skjønne det og ha litt forståelse for det. Jeg er så glad at jeg har foreldre som skjønner meg og mitt behov! Og respekterer det. At jeg trenger mye tid med venner osv!

  Jeg er så glad for at mine foreldre og familien min forstår meg! Jeg får velge hvem av vennene jeg vil møte og blir ikke nektet å møte dem! Heldigvis noen som har skjønt det! De respekterer at jeg trenger masse tid med venner! Og de kontrollerer ikke når jeg skal møte dem. Om jeg vil møte dem så får jeg som oftes det.

  Kjære foreldre som nekter barna deres i å møte venner: Plis ikke gjør det. Det ender bare opp med frustrasjon og krangling! Man trenger å møte vennene sine ofte, sånn er det bare!

  Kjære foreldre som mener at man er for avhengige av hverandre: Det er såpass viktig for en ungdom å ha noen å støtte seg til og henge med. Og ja, man er avhengig av å ha noen rundt seg! Venner er så viktig, og forstår deg mer enn hva foreldre kan gjøre. De skjønner kanskje litt mer. Selvfølgelig blir man avhengig av hverandre på et vis. Jeg er avheng av vennene mine og at jeg møter dem ofte. Det er det mange som blir. Prøv å forstå det. Så blir alt så mye lettere. I ungdomstida skal man utforske og finne ut av ting. Man feiler og lærer! Og vi finner ut hvem vi trives best sammen med osv.

  Kjære foreldre: snakk med barna deres og lytt til hva de mener og hvem de liker å henge sammen med. Kanskje det er en eller flere som man henger mer med enn de andre. Men slik er det bare. Noen kommer man mer overens med enn andre.

  Så tenk deg en gang om igjen før du skal være så streng med å velge hvem ditt barn skal henge med. Det er ikke ditt liv, det er deres! Du kan passe på ja, men ikke ta over styringen helt når det kommer til det. Man finner best ut selv hvem man liker best å henge med. Om du mener at barnet ditt møter en venn for mye så burde du tenke at det er bedre at de møtes en gang for mye enn en gang for lite. Fordi vi trenger masse tid med hverandre. Sånn er det for de fleste ungdommer!

 • LITEN FORANDRING💇  I helga (fredag) har jeg fått fiksa litt på håret mitt. Det ble klipt litt hår (15 cm) også fikk jeg farget litt av håret i en lys blåfarge. I tuppene og den nedre delen av håret. Overfor ser du før og etterbilde. Artig med litt forandring av og til, og prøve noe nytt. Også er det sånn at fargen går ut etterhvert. Når man har vasket håret så så mange ganger. Så går det ant å eventuelt gjøre det samme igjen, og velge en annen farge. Om det ikke synes så godt på disse bildene, så skal jeg prøve å se om jeg får tatt noen bedre bilder senere.

  Hva synes du?

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018