viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

TILBAKEBLIKK (NOEN BILDER FRA APRIL 2014)Jeg vil se tilbake på noen bilder som ble tatt for 2år siden i 2014! Det er helt utrolig hvor fort tiden egentlig går..! Disse bildene ble tatt i april en gang.

Nå vil jeg dele disse bildene med dere som leser bloggen. Noen har sett de før, men nå deler jeg de på bloggen.

There you go! Kos dere med å se på bilder som ble tatt for litt over 2år siden ca. Se hvor mye jeg har forandra meg fra år 2014-2016, helt sykt! Forandret litt i ansiktet, og kroppen!

BE YOUR SELF BECAUSE EVERYBODY IS ALREADY TAKEN! Det er så sant. Bilde gir mye mening, eller teksten på bilde da.

Fordi, husk alltid at det bare finnes en type av akkurat DEG! Du er unik for den du er på din egen måte! 😉

Hååår🌸🙆

 • ENDELIG HELG!  Ja, endelig var det helg igjen! Nå har jeg nettopp spist middag. Også var jeg en tur i byen og på apoteket sammen med mamma en tur i stad.

  Så er det jo helt nydelig vær ute i dag. Med knallsol og litt vind. Jeg skal snart dra å møte noen fra klassen slik at vi får filmet litt til musikkvideoen. Hvis ikke vi får filmet, så får vi planlegge mer hva vi skal gjøre, siden en av de som jeg skal lage musikkvideo med ikke kunne møte opp.. Men vifår det sikkert til på et vis, håper jeg da..!

  Så vil jeg ønske alle en riktig fin helg!    

 • SISTE DAG MED MAT&HELSE  God kveld...!

  I morgen er det fredag, også er det siste dag med mat&helse for oss. Vi har gått glipp av mange mat&helse timer, og det er jo ganske synd det..! Men jeg har i alle fall hatt mange gode dager i mat&helse, lagt god mat og noen ganger desserter i tillegg. 

  Blir litt rart etter sommeren i 10. klassen uten musikk og mat&helse. Men vi får jo kunst og håndverk da.    

 • LITT OM DAGEN I DAG, 27. APRIL  I dag har jeg vært på skolen, også hadde vi gym i de 2 siste timene, og i siste timen fikk noen jenter (inkludert meg) bli med på styrkerommet, der vi kunne trene styrke, mens de andre i klassen fant på en annen aktivitet tror jeg.

  Også kom jeg hjem litt etter kl 2, var regn når jeg gikk hjemover. Også ble det middag litt senere til moren til stefaren min. Etter middag dro jeg hjem, og hørte på musikk.🎶🎧

  Så ble jeg henta i 7 tiden av ei venninne, så kjørte vi til Ytteren og fikk oss en god treningsøkt.💪💪 Etter trening ble jeg med hun til sykehuset siden hun skulle innom bestemoren sin en tur, så dro vi til farmoren hennes litt etterpå. Og da fikk vi spist kveldsmat, rundstykker og delte en liten Pepsi Max box.

  På hjemover turen kjørte vi til byen for å se om tivoliet var kommet, og det var det. Så kjørte hun meg hjem også har jeg fått dusjet. Så nå snart skal jeg legge meg til en ny dag i morgen. Hvis jeg får sove da. Tar litt tid før jeg sover mange ganger.

  I går gjorde jeg ikke så mye, var på skolen og spiste middag i nabohuset til moren til stefaren min, siden vi ikke kan lage oss mat her hjemme midlertidlig. Vi har ikke stekeovn, mikrobølge ovn og noen flere elektriske ting osv... (Skal ikke si så mye om det som har skjedd). Også hørte jeg på musikk som vanlig.🎧 Også hang jeg sammen med hun jeg var med i dag, og da ble jeg med hun hjem til leiligheta til bestemoren sin også fikk vi laget oss mat, sett litt på TV og hatt det gøy med å filme på Snapchat.

  I morgen blir vel sikkert mye av det samme som i dag (?) Skal på skolen, også har jeg fått time til helsestasjon for ungdom kl 15:40. Så ellers blir det nok mye lytting til musikk.🎶❤🎧 Ellers så får dere en oppdatering. Spørs om jeg har noe å skrive om da.

  Men vi snakkes.👋

  God kveld/god natt.😴😴

 • DAGEN I DAG, 25.APRIL  Vært på skolen og hatt fag og krle-prøve i buddhismen. Spist middag litt senere da jeg kom hjem fra skolen, hørt mye på musikk.

  Også var jeg på helsestasjon for ungdom i dag, fikk sjekka den ene øret, fikk spurt om noe annet jeg lurte på, og fikk avtalt en ny time på torsdag. :-)

  Så har ikke gjort så spesielt mye, også har jeg gått tur med Pluto. 

  Det var litt av jeg har gjort i dag.

   

  Vet ikke om jeg kommer til å blogge hver dag, er ikke alltid jeg har så "mye" intressant å blogge om...! Ikke nå for tiden i alle fall.

  Men ønsker alle sammen en fin uke!    

   

 • TUSTERVATNE  Hei og god kveld!

  I stad kom jeg, mamma og Pluto hjem fra tustervatne. Vi har vært å besøkt bestemor (mormor) på hytta, spist kaker og andre søtsaker. Hun hadde bursdag nylig og valgte å feire den på hytta på tustervatne. Vi kjørte dit kl 12:30, og dro derfra kl 18:10.

  Nå hører jeg på musikk på rommet mitt.🎶🎧 Resten av kvelden blir vel bare mest avslapping tror jeg.

 • EN GOD DOSE MED BEDØVELSE  Hei, da har jeg vært til tannlegen og fått trekt en jeksel. Kom hjem kl 12:10. Så brukte litt over 1t da.

  Først tok de bilder av tennene mine, så begynte de med bedøvelsen.

  De måtte ha 3 doser med bedøvelse.💉 Jeg fikk sånn bedøvelsesgele før sprøyta ble satt, var litt ubehagelig og litt vondt da sprøyta ble satt, vondere nede enn oppe synes jeg, i alle fall denne gangen, forrige gang jeg trakk oppe var bedøvelsen nesten ikke noe ubehagelig. Men gikk bra.

  Tok litt lenger tid å trekke nede enn oppe, også måtte de dele tanna i to, jekselen. Den var stor den jekselen..!

  Men nå er jeg hjemme, dro ikke på skolen etterpå. Kan bli vondt etter 2-3 timer, så da fikk jeg ta med en Ibux sa tannlegen.

  Så kan ikke spise, drikke og skylle munn på 3 timer. Også fikk jeg beskjed om at jeg måtte ta det rolig i dag, kan ikke trene eller gjøre så mye, fordi da kan det begynne å blø igjen og kan begynne å blø enda mer.

  Så neste time jeg fikk var 9. Mai. Da skal jeg trekke den andre jekselen.

  Nå sitter jeg med litt blodsmak i munn og biter på noe bomullsdotter jeg fikk av tannlegen.

  God helg da..!

 • TANNLEGEN Å TREKKE  Nå snart, kl 11 har jeg time til tannlegen. Jeg skal trekke i dag. Vet ikke om de tar begge tennene eller bare den ene? Fordi jeg må trekke 2stk tenner i underkjeven. Men blir jo godt å bli ferdig med det da, så blir det helg! 

  Vet ikke om jeg drar på skolen igjen etterpå, det tar jeg heller etterpå. Også hører jeg ikke på høyre øret mitt... det er ganske irriterende! At jeg må bli så plaget med ørene, og andre ting..! 

  Jeg har spist laks på skolen i dag, i stad, nam nam. I mat & helsen. Husker ikke helt hva det het, så sier bare laks.. Var laks i en ildfastform med brokkoli og ostesaus, også hadde vi potetmos til. Og saft til drikke. Det var veldig godt.

  Nå skal jeg strax dra, så snakkes nok senere!   

 • TEGNESERIE

  På skolen i dag i de 3 siste timene kom det en mann og hadde tegne forming sammen med klassen. Vi snakket b.l.a om tegneserier og figurer osv. Også skulle vi prøve å tegne en figur etter en oppskrift med spørsmål som måtte være svart på før man begynte. (har ikke noe bilde, siden vi ikke får bruke tlf på skolen), men i siste timen tegnet han en liten tegneserie på 3 ruter på macbooken sin, etter en historie/figurer osv som klassen ble enige om. 

  Også snakket jeg litt med Geir som han heter, også fortalte jeg han at jeg tegnet en tegneserie i 8. klassen som jeg faktisk ble fornøyd med. Også fant jeg bilde på google så han fikk se det, da sa han at det var en kollega av han som hadde tegnet han, at det er han som er på bilde siden han spiller så mye dataspill sa han. Haha, så det var jo gøy det da! Et sammentreff. 

  Den lille tegneserien jeg tegnet i 8. klasse en gang:  Bilde var kanskje ikke så klart, men fant ikke arket så da får det være sånn da, men dere ser jo hva som er tegnet da.

  Hvordan synes du den tegninga var?   

 • FÅTT TLF ABONNEMANG  Nå har jeg vært i byen halv 6 til kjeveortopeden også dro vi til Elkjøp etterpå og har nå fått fikset abonnemang på iPhone min. Siden jeg nå var blitt fri for penger på kontantkortet, hadde kontantkort på 10 000kr som jeg fikk for litt over 2 år siden som konfirmasjonsgave av den ene tanten min. :-) (vet jeg fikk litt tidlig før konfirmasjonen, men sånn ble det da).

  Jeg har nå smart basis med fri bruk og 3gb data i mnd. Månedspris: 299-'kr. (Netcom/Telia). Også har jeg fått nytt tlf nummer.

  Håper det er bra da! HER finner dere siden til Netcom/Telia om forskjellige abonnementer.

 • VÅR FØLELSE🍃😎  Nå er mesteparten av snøen borte her i Rana, ikke lenge til alt er borte. (Med mindre det begynner å snø, får håpe det ikke skjer).

  Er så godt å få tilbake vårfølelsen, godt å kan være ute med ikke så mye klær på! Ikke så fryktelig lenge til sommeren starter heller...! Jeg gleder meg til det.

  Disse bildene ble tatt i 2014 rund denne tiden, eller de ble tatt 5. Mai 2014. Ikke for å skryte, men disse bildene likte jeg, kule bilder så jeg valgte å ta de med. 😉

 • 6 MND SIDEN  I dag er det akkurat ett halvt år siden (6 mnd) siden jeg startet å blogge! Tenk på det, 6 hele mnd siden jeg skrev mitt første blogginnlegg! Syke ta tiden går jo så fort! Jeg har fått delt litt av hvert så langt. Ikke SÅ mye personlig da, eller har jeg? Det innlegget jeg skrev om mobbing var jo ganske personlig da.

  Hvor lenge har du lest bloggen min?

  Når startet du å lese den?

  Hva synes du om bloggen?

  Vil takke alle sammen som leser bloggen min, stikker innom i blandt, takk for det! Setter pris på det, at folk leser den. 😊✌😆

  Nå har jeg spist kveldsmat. (Noe jeg vanligvis ikke gjør heller, men vi hadde polarbrød så da ble det 2stk polarbrød med sjokkopålegg og 2 glass melk fikk jeg i meg). Så skal jeg snart legge meg, høre på musikk til jeg blir trøtt😴 Får håpe jeg får sove godt i natt. Og at det ikke tar all verdens tid før jeg sovner..! Fordi i natt klarte jeg ikke å sove før i 4 tiden i natt, samme med dagen før der igjen ..?! Hva kan det være for noe? Små doser av søvnproblemer? Neida, eller vet ikke helt, men jaja. Også skal jeg ha fremføring i morgen, om arbeidsuka, hva jeg har gjort og diverse spm rundt det. Håper det går bra da.😁

  Snakkes i morgen!👋

  Ha en god kveld og natt.😴

 • KOMMET HJEM FRA EN FIN TUR  Hei!

  I stad kom jeg hjem fra en fin tur på røde kors-hytta sammen med friluftslivklassen min.

  Vi har gått på ski🎿, spist taco i går som fellesmåltid, ble kveldsmat det da. Hørt litt på musikk🎧, spilt kortspill, snakket og slappet av. Vi har hatt det nokså koselig.

  Også var det så fint vær, med sol og greier!☀

  Nå skal jeg strax ta meg en dusj så snart jeg har funnet klar klær.🚿

  Snakkes👋

 • RAUDVATNET RØDE KORS-HYTTA  I dag skal friluftlivklassen på tur, vi skal på raudvatnet til røde kors-hytta og overnatte til i morgen. Også skal vi gå på ski i morgen, i dag skal vi være ute i landskapet rundt hytta. Så blir det ordnet til med fellesmåltider, i dag skal vi ha taco til middag/kveld.😋

  Vi drar etter skolen kl 14:30. Så får håpe finværet holder seg, at det er oppholdsvær og at det ikke blir noe regn eller snø.

  Jeg håper det blir bra, får satse på en koselig tur. Tror det var 18 sengeplasser i den hytta, så det er jo bra.

  Nå har jeg faktisk spist frokost, noe jeg vanligvis ikke gjør. (Nå hadde vi noe godt som polarbrød med ost og ett glass melk til). Så hører jeg på musikk til jeg skal dra på skolen.🎧

  Ønsker alle en fin start på uka og en fin dag! 😊

  Snakkes.👋

 • DAGEN I GÅR (lørdag 16. April)  I går natt kom mamma og Tommy hjem fra Budapest. Fikk feriegave fra dem, litt klær og litt sjokolade. Også hadde mamma bursdag i går, så vi feiret den med kaker, sjokolade, kanelsnurrer, brus og kaffe.☕

  Jeg hang sammen med en kompis i nesten hele går, litt etter halv 12 dro jeg og Pluto til han siden han spurte om jeg ville komme bortover på besøk.

  Da vi kom hadde de skiftet om til sommerdekk på bilen, også ble jeg med han kompisen min og faren til byen også til Statoil etter på, siden bilen skulle vaskes.

  Også spurte faren hans om jeg ville være til dem i kveld siden faren og kjæresten skulle bort, så jeg sa ja til det.

  Senere da vi var kommet til dem spiste de middag, jeg fikk også middag. Så satte vi på film (skrekkfilm) på Viaplay en liten stund etter vi hadde spist, etterhvert ble vi alene. Vi så videre filmen, spiste sjokolade, potetgull og drakk brus.

  Vi hadde det veldig gøy i går, med mye fliring, vi hørte også litt på musikk, så artige videoer på YouTube også så vi enda en film en liten stund etter den første filmen var ferdig. Også snappet jeg litt med folk, sendte mye snap til noen på topplista på snap. Haha ble spamma ned, huff... Sendte over 100 snapper i går, med alle snappene jeg har sendt, litt over 100, haha! Jeg kan det å spamme folk på snap om jeg bare vil, og så lenge de tåler det å ikke blir drit sur så går det bra.

  Begynte å bli ganske hyper og få mye energi, som et sukkerkick! Hadde det artig på snap, filmet mye, haha. Også litt før jeg dro hjem hjalp jeg han med å lage en Facebook-konto. Så da ble han glad og sa at jeg bringer lykke, fordi han hadde prøvd før, men fikk ikke til. Så var jo bra det da, at han ble glad for det.

  Det er så greit å ha guttevenner! Ikke så mye drama, godt er det! Og vi er gode venner. Det er ikke noe på gang hvis noen tror det altså, bare venner.

  Jeg dro ikke hjem før kl var litt over halv 1 på natta. Var ikke noe trøtt i det hele tatt, sprang hjemover og fikk låst døra, (heldigvis er det ikke lagt unna fra huset til faren og til mitt hus). snakket litt med mamma, hun satt oppe da jeg kom hjem. Fikk spist litt mat, dro ned og pusset tennene og la meg med musikk på ørene til jeg ble trøtt.🎶🎧

  Så dagen i går var toppers!👍

  Nå snart skal jeg å trene litte granne sammen med ei venninne. 💪💪

  Også skal jeg en tur til han jeg var til i går litt senere i dag, siden han lurte på om vi skulle finne på noe i dag og. Men snakkes nok senere, bye! Ha en fin dag videre folkens!✌

 • KLIPPET HÅRET💇✂  I går kveld var jeg på besøk til en venninne, også klippet hun håret mitt (Kl 22:15). Siden det var så slitt i tuppene, skulle stusses litt, men føles som det ble litt mer enn stussing. Vet ikke hvor mye som ble klippet, kanskje 10cm eller noe sånt? Er så uvant å ha det mye kortere, men blir nok vant til det. Dessuten vokser håret ut igjen, heldigvis! Bare at det tar tid.

  Hun prøvde å få det så bent og rett som mulig.

  Det bilde ovenfor var etter hun hadde klippet meg.👆

  Samme med dette under, det ble også tatt etter klipping.👇

  Så fikk jeg hun til å ta før og etter bilde, dere ser nok forskjell ja. Også tok hun bilder av meg når hun var ferdig.

  Hvordan synes du det ble?

  Merker du noen forskjell på meg, eller synes du det fortsatt ser (ganske) langt ut?💆💁

 • ARBEIDSDAG 5  I dag var det siste dagen min av arbeidsuken. Det har gått fint.

  Jeg kom på jobb kl 08:00, fikk hengt fra meg jakken og sekken på matpauserommet.

  Det første jeg gjorde i dag var å rydde litt i hyllene før det kom masse varer til butikken.

  Først kom det masse kjølevarer til butikken, da jeg hadde fått alt på plass av kjølevarer var klokka nesten halv 12. Så tok jeg meg lunsj kl 11:30-12:00.

  Fikk presset en god del papp i dag og, både før og etter mat.

  Etter mat var det enda mer varer jeg skulle sette på plass, som var tørrvarer.

  Mye kjølevarer og tørrvarer i dag da gitt!

  Jeg fikk også lagt på plass pakker som var ankommet butikken.

  Så fortsatte jeg med å få på plass tørrvarer utover dagen til klokka var blitt 4 og endelig fikk dra hjem!

  Jeg har vært veldig flink denne uken, fått mye skryt at av jeg var så flink og jobber effektivt! Så det er jo bra at jeg fikk gode tilbakemeldinger! 😃👍 Nå kan jeg være stolt over meg selv med god samvittighet.

  Det kjentes virkelig i forene etter å ha gått så mye, fram og tilbake osv..! Er mye (hardt/slitsomt) arbeid i en matbutikk. Fikk mye sår på hendene etter uka, men det er sånt som skjer.

  Så nå er jeg virkelig glad for at det er fredag igjen! Heeelg! ☺ Skal bli så godt etter denne uka her.

  Ønsker alle sammen en god helg!

 • ARBEIDSDAG 4  Kom på jobb kl 08:00, gikk og pantet flasker jeg hadde med meg. Også dro jeg med sekken og hang av meg jakken på matrommet.

   

  Det første jeg gjorde i dag var å ta på plass noen frysevarer, også ble det mange turer med papp oppi pappressa.

   

  Deretter gikk vi på kjølerommet og fikk satt inn varer. Også fikk jeg lagt på plass litt is i isdisken.

   

  Matpausen tok jeg kl 11:10-11:40.

  Etter mat drog jeg fram varer og fikk satt noen av varene som stod på topphyllen på plass, også ryddet jeg i hyllene til det blir enda mer varefylling i morgen (fredag).

   

  Jeg fikk også se hva og litt hvordan de gjorde det i kassa, fikk prøve å scanne noen varer b.l.a.

   

  Etter en liten stund mottok vi masse pakker til butikken, og det var Roy-Allan (storebroren min) som leverte de, så signerte jeg på en sånn kvitteringsting eller hva jeg skal kalle det.

   

  Da det var gjort dro han avgårde, og jeg begynte å skrive på pakkene, også hjalp sjefen med å få på plass pakkene i hylla.

   

  Klokken var nesten der, så klokka 4 (16:00) fikk jeg dra hjem.

   

  Kjentes godt i fotene. Er mye arbeid på en butikk, mye mer enn man hadde trodd! Litt tunge løft, mye varefyllinger, mye fram og tilbake osv osv.

   

  Så i dag var nest siste dag i arbeidsuken (uke 15). Da er det bare å hvile opp til morgendagen, så blir det heldigvis helg igjen i morgen, skal bli godt! 😊

 • ARBEIDSDAG 3  Møtte opp til vanlig tid, kl 08:00, gikk til matrommet og fikk lagt fra meg jakken og sekken før jeg gikk til kontoret snakket litt før jeg ble satt i gang.

   

  Denførste oppg jeg gjorde i dag var å sortere noen ferske frysevarer, så tok jeg pallemaskinen og fjernet pallen da jeg var ferdig.

   

  Deretter ryddet jeg i alle hyllene, og fikk presset mye papp.

  Ogsåtok jeg matpause i 11:15 tiden (?)

  Da jeg hadde spist og drukket litt var jeg med noen brusflasker ved kassa. Også satte jeg på plass noen vogner.

   

  Så dro jeg hjem 11:30. Siden strengen i underkjeven var blitt laus i går, så fikk jeg dra før slik at jeg kunne dra til kjeveortopeden og få det fikset. Så fikk jeg time kl 13:00.

   

  Dagen i dag var fin, ikke like mye arbeid som jeg hadde i går (Tirsdag 12. April). Blir mye mer varer i morgen regner jeg med, og i alle fall på fredag, fordi det er bestilt varer til da. Så de to siste dagene blir nok sikkert litt hard. Harde dager på jobb. Men så blir det jo helg igjen da, så da får jeg ladet meg opp mer.👍

   

  Ønskeralle en fin dag videre. Nå har vi så fint vær. Sol og greier.☀☀

 • ARBEIDSDAG 2
   

  Dagen på jobb i dag var faktisk mer slitsom i dag enn i går, fordi i dag er dagen de får inn mest varer sånn jeg forstod det. Så da er det mer travelt og stressende.

  Jeg kom til butikken 08:00 også fikk jeg lempet av meg jakken og den lille svarte sekken jeg har med meg, med mat og drikke + den lille skriveboka. 

  Første oppgave var å rydde litt i hyllene før det kom varer. Deretter fikk jeg prøve en dato prislapp maskin for og få på dato lapper på noen polarbrød som var kommet.

  Etter en stund var det kommet mye mer varer til butikken, så når jeg var ferdig med det jeg holdt på med begynte jeg å pakke det ut av plasten og eskene også fikk det på plass der det skal være. Også fikk jeg presset mye papp i løpet av dagen. Så var jeg på kjølerommet med noen varer og.

  Tok matpause kl 11, fikk også gjort og svart på noen oppg vi må ha svar på i tillegg. (fikk ark på skolen, skal skrive PRYO-rapport). Etter jeg hadde spist litt mat begynte jeg på'n igjen, men da tok jeg fram tørrvarer for det meste. Og sånn holdte jeg på resten av dagen. Også kom det en lærer fra skolen mens jeg hadde matpause og spurte hvordan det gikk. Det kom også 2 andre lærere innom mens jeg holdt på å legge på plass i hyllene, de kjøpte noe da. Var jo gøy at det kom folk jeg vet av da. 

  Dagen har vært helt grei den, eller slitsom og da. Fikk veldig vondt i fotene etterhvert, etter å ha stått så lenge.  Og gått mye rundt i butikken. Det kjennes godt for å si det sånn. Vondt i nakken og litt i ryggen etter å løfte på litt tunge esker. Så var godt å bli ferdig. Fikk litt sår på hendene, begynte å blø litt, tørr og blodig. 

  Det er faktisk mye jobb i en butikk, er ikke så lite som det ser ut som. Mye frem og tilbake osv. Det er noe helt annet enn å sitte/være på skolen. På skolen sitter man mye mer i ro enn på en butikk for eksempel. Også møtte jeg en lærer fra barneskolen, så snakket vi litte granne.

  Så nå sitter jeg og lytter til musikk på rommet mitt.🎧  Også skal jeg å trene litt i rundt 9 tiden sammen med ei venninne.   

 • BUNNPRISUNIFORM  I dag har arbeidsuken startet. Da jeg kom inn kl 08:00 fikk jeg en bunnprisgenser som jeg bruker mens jeg jobber.

  Jeg ble satt i arbeid, først ordnet jeg litt i hyllene, også fikk jeg en ny oppg, og det var å legge på plass masse varer som var kommet til butikken, også ble det mye papp jeg fikk presset i pappressa.

  Også fikk jeg spist lunsj rundt kl 11:15.

  Deretter var det kommet masse pakker til butikken, så da fikk jeg scannet de og lagt de i hyllene til det kom noen folk å henta pakkene som tilhørte dem.

  Også var jeg i kjølerommet og fikset og fikk lagt på plass varer som manglet. Ryddet og ordnet i hyllene.

  Jeg ble ganske sliten mot slutten, begynte å få vondt å fotene. Så var godt å bli ferdig for i dag, så blir det på'n i morgen igjen. Fikk gå 20min før i dag (15:50) siden jeg var ferdig med alt for i dag.

  Så dro jeg til bestemor, spiste middag litt etter hun var kommet hjem, spilte Olsen med Arild (samboeren til bestemor), også dro jeg hjem en stund etter jeg hadde spist middag.

  Så nå er jeg hjemme, slapper av litte granne og skal høre litt på musikk, se på netflix og/eller snakke på FaceTime. Også skal jeg skrive logg i en bok vi fikk på skolen, vi må skrive logg om hver dag i arbeidsuka, også skal vi ha presentasjon etterhvert i hva og hvordan arbeidsuka har vært så da må jeg få det unnagjort.

 • KLAR FOR ARBEIDSUKE  Ja da var helgen snart over. Som betyr at en ny uke kommer i morgen.

  Da skal jeg ut i arbeidsuke, PRYO-uke som det også kalles.

  Jeg skal da jobbe på bunnpris. Begynner fra kl 08:00 til 16:00 på ettermiddagen. Skulle jobbe på en klesbutikk først, men de skal ha kampanje uke, så de kunne ikke ta meg inn da. Så da ble det matbutikk da, bunnpris.

  Jeg har heller ikke noe langt å gå, bruker kanskje 5-7min fra huset vårt til bunnprisen jeg skal jobbe på.

  Så nå er det bare for meg å sette på alarm på iPhone min også få hvilt ut til morgendagen.

  Det er ikke sikkert jeg får blogget så mye denne uken som kommer, blir jo mye av det samme da. Med mindre jeg finner noe (annet) å skrive om da..! Men ellers kan det hende jeg oppsummerer på fredagen om hvordan det har vært i arbeidsuke. Får se. Tar det som det kommer!

  Men uansett, jeg vil ønske alle sammen en fin kveld videre, skal ta kveld om ikke så lenge sånn at jeg ikke blir så trøtt i morgen.

  Så vil jeg ønske alle en fin start på uken som kommer i morgen!

  God kveld og hadebra!😊 Snakkes!👋

 • TRENING GIR MENING!💪💪  Nå har jeg vært å trent i en time på treningssenter sammen med ei venninne. Det er godt å trene, men også følelsen du får etter trening. Følelsen av god samvittighet.💪

  Jeg har rodd litt med romaskinen, trent rumpe og lår, benkpress🏋, gjort noen mageøvelser og løftet noe småvekter. 💪 Dagens treningsøkt var fin. Bedre enn i går. Kom ikke noen før vi skulle dra, så vi var helt alene.

  Så nå som det er lørdag kan jeg spise masse godteri med god samvittighet! Jeg prøver å ikke spise godis i ukedagene, men er ikke alltid jeg klarer å ikke gjør det...! Men får det nok til.

  I går var jeg også på trening, også skal jeg kanskje å trene i morgen kveld og. Det er gøy å trene. Trening gir jo mening! Men i uken som kommer blir det nok ikke noe trening på meg, siden jeg har arbeidsuke. Men det får vi ta igjen neste lørdag eller uken etter denne.👍

  I dag blir jeg hjemme og slapper av med musikk🎵🎶, film og godsaker!☺Hva skal du gjøre i dag da?Siden jeg ikke skrev noe blogginnlegg i går, vil jeg ønske dere fortsatt en fin helg videre.

 • 🌤☀🌤  Disse bildene tok jeg i forrige uke.🌤☀

  Jeg var ute å gikk tur, så var det så fint vær da.

  Fin utsikt.

  Ser dere noe spesielt ved disse bildene? Hvis dere ser på skyene på bildene.🌤☀⛅

  Synes skyen lignet litt på et hjerte, hvis dere ser nøye på bilde.

  Eller hva synes du?

 • TIDLIG HJEMME😃  Nå er skoledagen min over for i dag! Kom hjem for 10min siden. I 4t som begynte i stad fikk jeg dra hjem og lese litt på det vi skal ha prøve i etterhvert. Også har vi i friluftsliv avspasering i de to siste timene, så fikk dra hjem.

  Også har jeg en prøve i mat&helse jeg må øve til i dag! Prøve i morgen, og den karakteren eller prøven avgjør jo mye av karakteren som kommet på karakterkortet. Det teller jo på vitnemålet. Så jeg håper jeg klarer å huske alt, det meste nå da.

  Nå hører jeg på musikk🎶 Også skal jeg lese litt i heftet fra engelskfordypninga. Så tar jeg resten som det kommer.

 • LITEN KLASSE  Hei.

  Jeg hadde engelsk fordypning i de to siste timene. Vi var veldig lite folk, det var nemlig bare meg og engelsklæreren min, haha.😂 Fordi 9a har arbeidsuke, så derfor ble vi så få.

  Jeg leste litt høytlesning, også gikk vi igjennom hva vi skal ha prøve i. Vi skal prøve noe nytt. Det er at vi skal prøve å ha skriftlige prøver i stedet for fremføringer, også se hvordan det går.Også fikk jeg dra hjem når den timen var ferdig. Nå er det skikkelig fint vær ute. Sol☀

 • MANDAG  (Dette bilde gir mening)👆

  Da var det mandag igjen.

  Da jeg stod opp i dag var jeg skikkelig trøtt, jeg stod ikke opp får halv 8. Jeg bruker vanligvis ikke å være noe trøtt på morningen, men i dag var jeg det. Tok langt tid før jeg fikk sove i går, så jeg var trøtt på skolen i dag.

  Så var vi kommet til en ny uke. Ny uke nye muligheter.

  Etter skolen dro jeg til bestemor og spiste middag, så ble jeg kjørt ned til byen til kjeveortopeden, da fikk jeg endelig fikset den lause strengen!

  Også da jeg kom hjem prøvde jeg å få unnagjort litt lekser. Også har jeg hørt på musikk ellers.🎶🎵🎧 Og snakket på FaceTime med noen.

  Nå skal jeg ut å gå en tur med Pluto tenkte jeg.🚶🐾🐩

  Håper denne uken blir fin, og bedre enn forrige uke.

 • KORT OM HELGEN
   

  Jeg har ikke blogget noe i går eller i dag, så jeg skal si litt om hva jeg har gjort i helgen.

  Fredag var jeg på overnatting til en venninne. Vi lagde oss mat da vi kom hjem til dem. Gikk på rommet og så på TV, litt av en serie hun ser på, også fant vi en skrekkfilm å se på netflix da natten nærmet seg. Spiste litt sjokolade, men etter en stund merket jeg at strengen i underkjeven var blitt laus. Det får jeg ikke fikset før i morgen. Så det stikker i munnen min siden den ble laus..! Men det ble en sen kveld, vi la oss ikke før etter halv 4.

  Lørdag:
  Da stod vi opp i 10 tiden. Hun hadde en avtale med noen litt etter vi var stått opp, så da dro jeg hjem. Da jeg kom hjem hørte jeg på musikk. Senere spiste jeg middag, slappet av med godterier og fant en film å se på netflix. Lørdagen har bare vært chill.

  Søndag:
  I dag stod jeg opp i 9-10 tiden, gikk i dusjen og hørte på musikk etterpå. Også har jeg vært litt sammen med en kompis. Vi var først ute en tur, fikk luftet Pluto og. Men så begynte det å regne sånn at vi gikk inn til meg, også så vi på 2 skrekkfilmer på rad, så dro han hjem etter vi hadde sett på film.

  Også var middagen ferdig i det han skulle hjem, så spiste vi. Også har jeg skiftet på senga, så det blir nok godt å legge seg i kveld. Nå i stad ble jeg oppringt på FaceTime av ei venninne ifra Trøndelag så nå snakker jeg på FaceTime.

  Hva har du gjort i helgen?   

 • 1. APRIL  Da var vi kommet til en ny mnd, nemlig april. Siden det er 1. April i dag er det jo mange folk som "pranker" andre, lyve og/eller lurer noen med ett eller annet. Har du klart å lure noen i dag? Eller har du blitt lurt selv? I såfall hva var reaksjonen din eller reaksjon til den du lurte eller som ble lurt? Er litt artig å høre om hva du har blitt lurt med, eller hvem du har lurt. Haha, jeg lurte 5stk på skolen i dag. Også gjemte jeg meg oppi en pappeske som var på klasserommet vårt i siste timen, men læreren skjønte nok at det var noe, folk begynte å le, også spurte han hva de lo av. Også sa noen fordi jeg var borte, og at jeg var å snakka med en annen lærer. Også snakket han litt om spøker og sånt aprilsnarr da før vi dro på datarommet. Også spratt jeg opp av eska vi nesten var på tur å gå. Han smilte bare, så tror han skjønte det.😂 (men var gøy allikavel da). Da jeg kom hjem fra skolen spiste jeg litt før jeg dro sammen med noen på trening. Vi fikk trent litt, nesten 1t. Så nå har jeg dusjet. Også skal jeg kanskje på overnatting i dag, til hun jeg var sammen med i stad. God helg alle sammen! #1#april#aprilsnarr

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018