viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

TRAVLE DAGERDagene glir forbi. Uke etter uke. Fort som en fei! Hvor fort ting kan forandre seg. Så dramatisk og fort.

Det er travle dager. Masse prøver og innleveringer. Ting går bedre med tiden som går, nå for tiden i alle fall. Ikke så lenge til påskeferien nå heller. Den siste tiden har jeg vært mye med venner og hatt det gøy. Og fått tankene på noe annet. Får håpe jeg ikke får tilbakefall igjen (Med alt som har skjedd, slik at jeg blir deprimert igjen). Nå som alt er greit. Men jeg har noen å snakke med når jeg har dårlige dager og ting er mindre bra. Som lytter til meg og prøver og hjelpe meg. Så det er bra! Jeg er så glad for at jeg har de vennene jeg har, selv om det er få. Så er de knallgod!

I morgen er det helg igjen, det blir bra. Jeg gleder meg stort sett til hver helg, det er så godt med helg! I helga som var så var jeg på overnatting hele helga, det var gøy. Hva jeg skal i helga som kommer vet jeg ikke helt riktig enda, så det tar jeg på sparket! 😜

Følte for en liten oppdatering. Det som irriterer meg litt er at jeg har mista motivasjonen til skrivingen den siste tiden... og mye på skolen. Men jeg vil jo fortsette å skrive blogginnlegg, men så har jeg så lite motivasjon og vet ikke helt hva jeg ska skrive og hva jeg skal ha som overskrift. Så alt stopper liksom opp... men jeg skal prøve å holde bloggen oppdatert 1 gang i uken (om ikke mer). Da kan jeg skrive litt om uken som har gått eller andre ting jeg føler for å skrive om.

Nå skal jeg øve litt mer til prøvene vi har i morgen (matte & KRLE). Huff... får håpe at jeg får til noe på prøvene i morgen da. Så ønsker jeg alle en fin dag videre.

 • SELBU HERE I COME  Da var det helg igjen! Og jeg ble med Christina og broren til Selbu på besøk til faren sin i helga. Så vi blir her til søndagen.

  Vi tok toget til Stjørdal også ble vi henta der, så kjørte vi til Selbu etterpå. Lenge siden sist jeg har vært med opp hit, sist var nok i sommerferien 2015. Så tiden flyr fort avgårde må jeg si! Her var det mer vinter enn på Røra. Snøen på røra har jo regnet tatt med seg, så begynner å ligne mer på vår snart.

  Ukene går fort framover nå... ikke så lenge til påskeferien heller! Etter påsken er over begynner vi å se tettere på eksamen! Det nærmer seg mer og mer.. Mye som skjer både her og der.

  Nå er det jammen kommet en sesong der forkjølelse og influensa kan komme... jeg er blitt forkjølet igjen! Men ellers er formen grei.. bare litt up's and downs av og til. Men sånn er livet..! Tar dag for dag.

  Men en ting er sikkert, denne helga skal bli bra! Skal kose oss og ha det gøy med godt humør, da blir alt så mye bedre! I stad fikk vi servert taco når vi kom fram, så det var jo koselig.

  Jeg har hatt litt lite motivasjon til blogging den siste tiden, så jeg skriver litt av og til når jeg vil og føler det er noe jeg vil dele.

  Håper alle får en fin helg og god fredagskveld!

 • NOE NYTT OG UVANT-FORANDRING  I dag har jeg vært på time hos optikeren på Steinkjer. Nå kom endelig dagen jeg har ventet på og vært litt spent på. Jeg har nemlig tenkt å prøve å begynne å bruke kontaktlinser for første gang! Så var jeg på en synstest for litt siden. Også fikk jeg time igjen i dag kl 15:40.

  Jeg tok toget 15:00 fra Røra til Steinkjer, med spenning satt jeg og lurte på hvordan dette skulle bli etterhvert. Etterhvert som tiden gikk og jeg var kommet inn på Amfisentre på Steinkjer dro jeg en liten tur innom Nille og så litte granne. Så dro jeg til optikeren og ventet etter de hadde registrert meg inn. Ble henta inn, og der starta det hele!

  Han tok først noen tester med noen bokstaver osv. Til han skulle ta på meg linsene og lære meg hvordan man setter de på og hvordan man tar dem av. Jo, det gikk fint. Jeg overlevde, selv om vi begge strev litt med å få linsene inn på øyene mine. Så gikk det tilslutt! Men så måtte jeg gå meg en runde i 15 minutter før jeg måtte tilbake dit igjen. Det eneste jeg synes var ubehagelig var når linsene kom på øyet og når jeg skulle ta dem ut. Det var litt vanskelig å ta de på også når jeg skulle ta dem av. Men dette lærer jeg meg sikker mer etterhvert.

  Men dette blir spennende for meg og se om jeg klarer å bruke linser, eller om jeg må bytte tilbake til briller igjen. Jeg satser på at dette går bra og blir bedre etterhvert. Og at jeg ikke blir så plaget med verken linsene og øynene mine igjen. Det eneste som var litt ulempe er at jeg er langsynt og da ser jeg litt klarere med briller enn med linser, men hadde jeg vært nærsynt har det hadd motsatt effekt. (Da hadde jeg sett bedre). Men jeg vil prøve linser selvom jeg kanskje ser litt bedre med briller! Ikke noe farlig å prøve! Må teste ut litt å se hvordan det er.

  Så få jeg se hvordan det går til neste uke og hva mer vi finner ut, da jeg skal på kontroll igjen.

  Dette blir en forandring for både meg selv og de som kjenner meg. 😊

 • ÅRETS FØRSTE SKITUR⛷  I dag har jeg vært på årets første skitur i dag sammen med Christina, Gøran og Lillian på Henningvola.⛷

  Det var fint føre, sol☀ men veldig kald vind. Men vi hadde det fint på tur! Kosa oss med litt kakao (rett i koppen), kvikklunsj og noe brødmat. Vi kom fram litt før halv 1 og kjørte hjemover igjen i 3 tiden. Så vi fikk oss en fin tur i dag i alle fall. Jeg overnatta til dem i natt.

  Vi var ikke de eneste. Det var mange andre folk der også, som gikk på ski.⛷

  Ønsker alle sammen en fin lørdag!

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018