viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

HOPPBAKKENJeg tok med meg Pluto og dro sammen med ei venninne og hennes hund til hoppbakken, vi gikk opp mange trappetrinn. Vi skulle egentlig gå til appelsinhaugen, men siden det var så mange folk gikk kjørte vi heller til hoppbakken og gikk opp alle trappene helt til toppen, var ganske bratt. Men var fin utsikt fra toppen.

 • GLOSSYBOX MARS  Endelig kom glossybox'n jeg har ventet på lenge. Kom faktisk i tide, for i morgen er det jo ny mnd!

  Vil du se hva jeg fikk, så les og se videre.👍

  EMITE MAKE UP Artist Lashes Mascara:

  Denne gir definert volum til vippene med en gummibørste for perfekt definisjon og uten klumper. Også er den vannfast som er parfymefri og som er helt fri for fibrer.

  Originalprodukt: 210kr/4ml

  HOT MAKEUP Eyelash Curler:

  Denne Vippetangen fra Hot Makeup former og åpner blikket.

  Originalprodukt: 80kr

  MINUS 417 DEAD SEA COSMETICS LTD Catharsis Vitamin Mineral shampoo:

  Denne sjampoen skal gi et sunt og mykt hår. Lukter ganske godt også.

  Orginalprodukt: 225kr/250ml

  LUXIE BEAUTY Rose Gold Large Angled Face Brush 504:

  Denne sminkekosten er perfekt for skulpturering av ansiktet og for påføring av rouge, highlighter og bronzer. Den er også god og myk.

  COLGATE Max white Expert white tannkrem & Max white tannbørste og whiteningpenn:

  En tannkrem som gir hvitere tenner på 5 dager. Brukes sammen med tannbørsten og whiteningpennen for 3 nyanser hvitere tenner.

  Orginalprodukt: 49,90kr + 99,99kr

  Ble fornøyd med disse produktene fra denne mnd også.

  Hvis du også vil prøve det ut kan du trykke HER. Så kommer du rett inn på siden deres. Og hvis du trykker HER kommer du til hvor mye det koster å abonnere for så så lenge.

 • ØYNE FYLT MED TÅRER😢👁👁  Jeg bruker å få tårer i øyene nesten hver dag.. ofte er det på skolen. Det kan komme av forskjellige ting. Av og til hvis det er mye vind også noen ganger vet jeg rett og slett ikke hvorfor jeg får det. Men var ikke det jeg skulle fram til nå.

  Mye av det kommer av mange tanker og følelser rett og slett, men kanskje også av stress, press osv..? Men også når det blir så mye av "vennedrama" så påvirker det en del i blandt. Påvirker meg da. Er jo nesten alltid noe, for ofte føler jeg. Nesten hver uke er det ett eller annet...! Jeg er blitt rimelig lei av dette, jeg er så lei av diskusjoner, krangler, bagateller, samme diskusjoner gjentatte ganger.. Går det ikke ant å bli ferdig med en sak med det samme, i stedet for å ta det opp nesten hele tiden tenker jeg da.

  Det å føle seg alene på skolen b.l.a er heller ikke noe god følelse...! Har kjent mye på den følelsen i det siste. (Eller ganske ofte). Men jeg er blitt ganske godt vant til det uansett, det å føle seg mye alene, utafor også det med mye drama, vennedrama osv. Men nå er jeg drittlei av at det skal være sånn det har vært i mange år!

  At noen er sur på deg hver eneste uke, lager et slags "helvete" for deg. Og kommer med frekke kommentarer og rakker ned på deg og familien din... Artig det! (Not)! Jeg blir så lei meg og forbanna på samme tid. Og prøver å ikke la frustrasjonen gå ut over andre. Jeg prøver mange gang å skjule det på skolen, at jeg er lei meg. Men er ikke alltid like lett å legge skjul på. Noen ser det jo. Liksom fra starten av skoledagen kjenner jeg bare at det dannes tårer i øynene, som ligger i øyekroken på vei ut. Også at det av og til svir i øyene mens tårene er der. Jaja, sånn er det for meg ofte da.

  For det skal jo ikke være sånn at man har tårer i øyene nesten hver dag på skolen. Da er det blitt litt for mye. Eller hva mener du som leser dette? Man skal da få være på skolen uten å føle på at noen "ødelegger" dagen din. Fordi det er slik jeg føler det nesten hver eneste dag. I alle fall nå de siste mnd. Og lenge før der igjen. Jeg føler meg litt utslitt og lei av dett nå...!

  Jeg har ikke mange venner, jeg har ei venninne og en kompis i a-klassen som jeg bruker og snakke med av og til på skolen da. Det er jo greit å ha en god venn som går i samme klasse som deg og, sant? Men jeg føler at jeg ikke har det. Jeg kan godt sitte å spille kort med noen i klassen når vi har matfriminutt av og til. Men vi er ikke så "close". Jeg er mye alene, så enten går jeg og finner meg en plass og hører på musikk når det er matfriminutt og jeg har spist eller så går jeg til helsesøster og slår ned en prat hvis hun er der. Koselig det da, å bare sitte å snakke mens vi/jeg drikker te. Men er en stund siden jeg har snakka med helsesøstre nå da. Ellers så sitter jeg stille ved min egen pult, legge hode ned på armene og vente på at det skal ringe inn.

  Men på fritiden går det egentlig ganske greit, jeg har jo som oftest noe å gjøre da. Jeg bruker å henge med ei venninne som er noen år eldre enn meg, også bruker jeg å snakke på FaceTime/skype med noen som bor ett stykke unna Mo. Også hører jeg masse på musikk.🎶🎧 Også er det godt å bare slappe av for seg selv lite granne også.

  Måtte bare få dette sagt!👊👆Følte for å dele dette så da gjorde jeg det!

 • SISTE DAG AV PÅSKEFERIEN  I dag er det siste dag av påskeferien, i morgen begynner jeg på skolen igjen. Noen begynte i dag vet jeg.

   

  Påskeferien har vært ganske grei den, kosa meg mye med godteri, noen filmer som gikk på TV i påsken, ute i fjellet, på scootertur, grilling og ja. Også de dagene det var sol og fint vær.☀

   

  I dag har stod jeg opp litt etter kl 12, også hørte jeg på musikk🎧 Jeg fant ut at jeg skulle ta med en ansiktsmaske en stund etter, så da fikk jeg renset fjeset litt kjenner jeg.

   

  Også kom jeg hjem for en liten stund siden, etter en liten treningsøkt på Yttern. Godt var det.😅

  Så nå er det bare å nyte siste dag før skolen begynner, opp tidlig i morgen da.

 • DRAGRACE 2016 (KÅTAVIKEN).  Hei! 
  Nå har jeg fått lastet opp videoen fra dragrace i kåtaviken som var på lørdagen (26. Mars).
  Link til den her: https://youtu.be/Mj52_APeQDE
   
  Fikk ikke filmet hele, fordi iphone min slo seg av fordi den ble så kald. Men fikk filmet litt da..! :-)   

 • GODT Å KOMME HJEM IGJEN  God kveld!

  Nå for en liten stund siden kom jeg og mamma hjem fra Sverige, å det var litt godt å komme til Mo igjen, hjem.

  Har vært på fjellet så lenge så blir jo godt å komme hjem og, skolen begynner på onsdag så da er det jo greit å ha noen dager hjemme. Og får ligget i min egen seng, sengene i campingvogna er så harde i forhold til sengen min. Også får jeg sovet bedre i natt håper jeg, jeg var våken til halv 4 i natt. Fikk ikke sove før langt ut på natt.

  Men jeg har hatt en fin påskeferie i kåtaviken. Også var jeg og Tommy å kjørte en tur på isen før i dag, har vært litt overskyet, men oppholdsvær i dag der.

  Nå snakker jeg med en venninne, også skal jeg ta meg en god å varm dusj senere i kveld tenkte jeg.🚿

  Ha en fin kveld videre da.

 • PÅSKEAFTEN🐣  God kveld!Nå skal jeg fortelle om dagen så langt:Jeg stod opp i 10-11 tiden, pusset tennene og ordnet meg litt.Så kjørte mamma og Sigurd til Mo kvart på 12. Han reiste med toget til Steinkjer som gikk halv 4 i dag. Så de dro hjem tidlig slik at han fikk dusjet og pakket i god tid før han skulle dra.Da de var kjørt hjemover hørte jeg på musikk og spilte litt på iPaden.🎧Da klokka var litt over 3 dro jeg sammen med ei venninne og deres familie på isen, så fikk hun og lillesøsteren utdelt et påskeegg fra "påskeharen" som satt i en sluffe. Mange oppspilte barn ble det da den kom, Hehe. Så fikk vi gratis brus og pølse med brød for de som ville ha det.🌭Da "påskeharen" hadde dratt ble det trekt vinnere på barne og voksen lodd. Jeg var så heldig å vant i år og. Dette fikk jeg:

  Det var mange andre som vant også.Deretter ble det dragrace på isen, litt senere. Det var ikke så stort i år som det har vært. Det var ikke så mange som deltok i år som i fjord. Fordi det er egentlig ikke lov å ha det, politihelikopteret kom i fjord og varslet, men det gikk bra i år! Været var ikke helt på topp, var ikke noe sol.☀ Men funket fin allikavel.Dragrace er kult å se på. Helt rått! Jeg filmet litt på snap, men fikk ikke filmet alt siden iPhone ble så kald og slo seg av (Snap: Victoriaanbakk). Jeg skal laste opp videoene på YouTube i løpet av uken som kommer tenkte jeg. Så får dere se litt av det. #dragrace2016

  Da dragrace var ferdig og jeg var kommet tilbake til vogna gikk jeg inn og varmet meg en stund, ble så kald på hendene siden jeg stod å filma.Også begynte mamma å lage middagen klar, så da satte jeg, Pluto og Tommy ute ved bålet og ventet.🔥Nå som vi har spist sitter jeg og ser på TV. Prøver å laste opp snapper, men er jo umulig nesten.. Siden nettet er såååå tregt. Har hatt en ålreit dag i dag, selv om det ikke ble noe mye scooterkjøring.

 • LANGFREDAG  God dag.

  Nå i stad kom jeg hjem igjen etter å ha vært i kirka, ble satt opp i dag så måtte på det. Men den eneste oppg jeg fikk var å dele ut salmebøker til de som kom på gudstjenesten.

  Vi kjørte fra Sverige kl 08:08 i morgest, mamma, Roy-Allan og meg. Broren min kjørte da.🚙 Da vi kom hjem fikk vi dusjet oss alle sammen, å det var jammen godt å få dusjet hjemme i en god dusj, enn den som er på service huset i Sverige.

  Så skal vi vel tilbake til Sverige når mamma er kommet fra jobb. Men Roy-Allan blir hjemme han da.

  Jeg ble tilbydd å sitte barnevakt i kveld, men det blir vel ikke noe av. Så når jeg kommer til kåtaviken igjen håper jeg det er fint vær.☀

 • SKJÆRTORSDAG  Hei.I dag er det skjærtorsdag, 2 dager til påskeaften!👍Har vært så sinnsykt dårlig nett i dag... Så har ikke fått skrevet noe blogginnlegg. Men tenkte å si hva jeg har gjort til nå da.Jeg våknet i rundt 8 tiden i dag og, men stod ikke opp litt etter kl 9. Også spiste jeg litt, gikk ut i spikerteltet og så på TV, også var Roy-Allan også stått opp så da så vi på en Olsenbandenfilm som gikk i morgest. Etter en god stund gikk jeg ut, filmen var enda ikke ferdig, men orket ikke å se mere da. Også var ei vennine av meg utenfor sammen med hunden de har og ei annen jente, så da jeg kom ut snakket vi litt. Så spurte Tommy om jeg hadde lyst å bli med å kjøre til grenseløst med snøscooter, og jeg svarte jo selvfølgelig ja! Hihi, er jo så gøy. Så da gikk jeg inn og bytta sko og tok på meg hjelmhue, hjem og briller til hjelmen. Så kjørte vi til den andre gata og venta på noen andre som skulle bli med oss.Var en fin tur, fint føre. Fikk kjøre litt på isen, det var gøy!😃 Alltid gøy å kjøre scooter.Da vi kom tilbake hadde de andre grillet pølser, så fikk jeg grillet meg en pølse med det samme jeg kom tilbake.🌭 Men så snødde det mye når vi var kommet tilbake, så etter jeg hadde vært ute en stund gikk jeg inn.Plutselig var klokka blitt 5, jeg hørte på musikk🎧 Mamma begynte å lage kyllinggryte til middag etter en stund.Etter middagen slappet vi bare av, så litt på TV også hørte jeg litt på musikk🎧 Også så vi på TV2 hjelper deg som var kl 20:00.Nå sitter jeg bare inne i campingvogna og hører på musikk og sitter å tenker på mye rart..! Sitter i mine egner tanker.🤔🙄🤔

  PS: er ikke sikkert jeg får blogget noe i morgen? Bare kanskje, fordi nettet er så tregt nå. Men hvis ikke så kommer det nok blogginnlegg da jeg har nett til å poste innlegg. Jeg brukte mobildata i stad, for å prøve å laste opp snapper og fb varsler, å mobilnettet var faktisk litt bedre enn dette nettet nå.. Men problemet er jo at det er dyrt..! Men men.. Når kontantkortet er brukt opp skal jeg få abonnemang på tlf, er planene. Så går nok bra.

  Snakkes👋, ha en fin kveld videre.

 • PÅ TUR  Hei.

  Vi har vært på storisen sammen med noen andre folk og laget bål og grillet pølser, spist kvikklunsj og kjørt snøscooter!😃

  Jeg og en venninne som overnattet her i natt fikk lov å kjøre litt, da kjørte jeg først en stund også bytta vi. Det var veldig gøy! Men så var det veldig glatt på isen en plass, Sigurd kjørte litt før oss da. Vi slengte rundt når vi skulle svinge, men gøy var det! Vi var på isen i noen timer, Tommy satte opp fiskestanger på isen for å se om vi fikk noe fisk, men ingen fisk å få i dag..! Jaja.

  Også kom vi tilbake til campingvogna kl 3. Så nå sitter vi inne og prøver og få varmen i oss, er iskald på forene, tærne.

  Også var det litt sol i dag og, så det var jo bare bra det.☀

  Ha en fin dag videre folkens, snakkes senere.👋

 • 22. Mars  Hei.Dagen i dag har vært som følger:Jeg stod opp litt etter kl 9, spiste frokost og hørte på musikk etter frokosten.🎧🎶Litt senere kjørte vi til hemavan en tur. Var stapp fullt med folk og biler over alt!🚙 Brukte sikkert 20min på å finne en ledig parkeringsplass.🚙 Men fant en tilslutt, fikk parkert bilen og dro inn på ICA en tur.Da vi var ferdig og skulle kjøre tilbake til kåtaviken begynte det å snø. Også kjørte vi innom grenseløst en tur og.Har ikke vært noe scooterkjøring i dag enda, har vært snøstorm eller hva jeg skal si... Snødd mye i allefall. Men håper vi får kjørt litt i dag, er jo så gøy å kjøre scooter synes jeg!👍Så blir det middag litt senere. Bare å slappe av når det er sånn her vær som det er nå. Håper været blir bedre i morgen og resten av dagene her.

  Er forresten 15år og 3mnd i dag.

  Resten av dagen blir nok bare å slappe av inne siden været er sånn det er nå, hvis det ikke roer seg litt da.

 • FINT VÆR UTE☀  God dag!Vi har kjempe fin vær her oppe på fjellet, jeg stod opp i 9 tiden.Også kjørte jeg og Tommy en tur til reingjerdet, fin utsikt og fint vær. Det har vært fint vær hele dagen, håper det holder seg slik.

  Også har jeg vært ute nesten helt siden jeg stod opp, koselig å sitte ute i solen☀😎

  Så nå skal jeg ut i solen igjen☀ Også blir det nok grilling senere i dag. Får sikkert litt farge i fjeset, hvis jeg ikke har fått litt allerede.

  Men, ønsker alle fortsatt en fin dag videre. Hvordan er været hos deg?

 • KÅTAVIKEN--->  Da er vi snart klar til å dra til kåtaviken. Vi har spist middag så nå har jeg bare å pakke litt så er jeg klar. Håper det blir fint vær i Sverige i kåtaviken da. Med masse sol.☀ Her på Mo håper jeg at det ikke begynner å snø mye mens vi er borte, kan heller begynne å regne om så hva eller bare være sol, sånn at snyen blir tinet opp, og at det blir bært på veiene.

  Jeg begynner å savne sommeren litt nå også, så da snyen er borte kan vi jo begynne å sykle igjen og.🚴🚵 Men tiden går jo egentlig ganske fort så det blir nok etterhvert. Får vel bare prøve å ha litt tålmodighet i vente, hehe.

  Men så skal jeg og mamma oppover til Mo igjen på torsdagskvelden eller fredagsmorgen fordi jeg må i kirka, jeg ble satt opp på langfredag. Må vel hjelpe til med å arrangere en gudstjeneste sammen med noen andre.

  Så hva skal du gjøre i påskeferien da?🐣🐥

 • VET IKKE OM JEG FÅR BLOGGET SÅ MYE  Hei og god dag!

  Jeg stod opp i 9 halv 10 tiden, fikk tatt meg en dusj og nå sitter jeg bare oppe i stua og holder på med iPaden og hører på musikk🎶🎧

  Men så skal vi til fjells i dag, vi drar når stefaren min er kommet hjem fra jobb. Så vi drar sikkert rundt 4 tiden.

  Men så er det ikke sikkert jeg får blogget så mye denne uken? Fordi det spørs om det blir lastet opp, også er det jo litt problemer med den nye versjon av bloggappen. I allefall da jeg skrev innlegg på iPhone gikk det ikke.. Det ble bare borte alt jeg hadde skrevet.. Kjipt og ganske så irriterende. Hvis jeg ikke får det til på iPaden må jeg ta med meg macbooken min, å det blir sikkert veldig dårlig/tregt nett siden vi blir så mange i Kåtaviken. Men hvis ikke jeg får lastet opp noe kommer jeg nok til å skrive om alle dagene i ett blogginnlegg. Får håpe at jeg får blogget noe da!

  Også blogget jeg ikke noe i går. Det var en rolig lørdag med musikk på rommet🎶 Snakket på FaceTime, spiste godis, pizza og brus, også så jeg film som gikk senere på kvelden på TV, actionfilm.

 • GOD PÅSKEFERIE!!🐣🐤🐥
   

  Da var jeg ferdig på skolen og nå er det endelig påskeferie!
  Så kommer Sigurd i dag med toget, mamma er vel å henter han nå, hvis de ikke er på tur hjem.

  Vi skal være hjemme til søndag, så drar vi til kåtaviken i 4 tiden da.
  Så i helgen skal jeg bare slappe av og kose meg med godis, snakke på FaceTime/Skype og høre på musikk. 🎧

  Men jeg ønsker alle en god påske!🐣🐤🐥   

 • 17. MARS  I dag var jeg på skolen til de to siste timene, fordi da fikk vi i friluftsliv fri etter at vi fikk utdelt et ark om turen vi har planlagt lenge nå.
  Så da kom jeg tidlig hjem i dag.

  Da jeg kom hjem, hadde fått av meg sekken, jakken og skoene gikk jeg på rommet og satte på musikk

  Da klokka var litt over 2, halv 3 fikk vi besøk av storesøsteren min Sabrina også hadde hun med den ene tanteungen min. Så tok de turen hjemover i halv 4 tiden.

  Deretter dro jeg ut, henta Pluto ute og gikk meg en tur på besøk til noen, men mamma kom og henta meg etter en stund siden vi hadde middag.

  Etter jeg hadde spist gikk jeg ned på rommet og hørte på musikk
  Også snakket jeg med noen på FaceTime etter hvert og det gjør jeg enda!

  Men så har vi matteprøve i morgen, så jeg har sett litt i boka også på eksemplene, men skjønner ikke så mye av det.. Mye forvirrende synes jeg.. Formler som er lurt å kunne. Fuck that SHIT!

  Det var litt om dagen min i dag, har ikke blogget noe før i dag siden jeg ikke kom på noe å blogge om.   

 • PSYKISK HELSE  Hei.

  I dag på skolen kom det 2 helsesøstre inn til klassen vår i 4. og 5. timen også snakket litt om den fysiske helsen, og den psykiske helsen. De satte på noen videoer og snakket litt om ting innafor den psykiske helsen. Også fikk vi en oppg, og den oppg var å skrive EN positiv ting om alle i klassen.

  Er jo greit å få snakket litt om det, også sa de litt om hva dagens ungdomm er redd for. Som b.l.a for å miste noen man er glad i, føle seg annerledes enn andre osv. Også fikk vi vite litt om når man burde be om hjelp, hvor man kan få hjelp og sånt. 

  HUSK: Det er alltid viktig å snakke med noen. Snakk med noen om problemene dine, men vær også en flink lytter tilbake. Og man kan gjøre så lite for å glede en annen person, som å gi en klem foreksempel, si noe fint/positivt til noen du ikke er så mye sammen med på fritiden og ikke snakker så mye med i klassen. Det er gratis, men tar bare noen sekunder av livet ditt. Det er verdt det. Å hjelpe andre, for det er veldig viktig. Og hvis du får mye trøst, medfølelsenår du har det tøft og tungt, så blir du flinkere selv på å trøste andre og vise omsorg.    

 • DEN NYE BLOGGOPPDATERINGEN ASSA...  Hei..

  Etter at bloggappen ble oppdatert på ipaden og iphone har den bare vært helt.. fucka kan man si..! Fordi hver gang jeg har skrevet ferdig et blogginnlegg på f.eks iphone, så blir det liksom sletta, eller alt blir borte når jeg skal ta med et bilde eller er klar til å poste innlegget...! det har skjedd noen ganger nå, å det er sykt irriterende! Så jeg må heller skrive det på notater først også lime det inn eventuelt, eller skrive på macen. Og det er ikke alltid jeg har mulighet til det. Men skriver jeg på macbooken kan jeg i det minste legge til bilder om jeg vil, uten at alt blir borte.

  Også ble alle blogginnleggene jeg hadde på lager i arkivet borte, det ble sletta..! Jeg blir og ble så irritert av tanken på det. Jeg hadde jo mye i arkivet som jeg tenkte å dele både på ipaden også hadde jeg et på iphone som jeg hadde skrevet. Men men.. håper dette blir fikset og at det kommer en ny oppdatering på bloggappen sånn at det ikke blir borte det du skriver.. hender at jeg må skrive alt på nytt noen ganger, men det blir jo ganske kjedelig å må skrive alt på nytt igjen så. Jeg orker ikke å skrive alt jeg hadde i arkivet på nytt, har jo andre ting jeg gjør også så. 

  Også har jeg vært plaget med hvis jeg skal redigere et innlegg, så fryser det, klikker eller hva jeg skal si. Noen flere som har vært plaget med det, når det kommer til posting og redigering av innlegg?    

 • LITEN OPPDATERING PÅ DAGEN I DAG  Hei, nå kommer en liten oppdatering om dagen så langt.

  I dag har vi hatt en ganske kort skoledag. Først hadde vi matte også i 2. Timen hadde vi sangtentamen. Det gikk faktisk ganske bra, men så skal alle sammen fremføre den samme sangen neste musikktime for de som ikke var tilstedet. Så da skal alle sammen fremføre den igjen selv de som gjorde det i dag.

  Også var vi på kino, filmen begynte kl 11:30 også var den ferdig kl 13:06 så ble jeg hentet og kjørt hjem. Da jeg kom hjem snakket jeg litt på FaceTime med noen. Nå snakker jeg på FaceTime og skype med noen.

  Så skal jeg i kirken kl 5. Også må vi ut å gå med pengebøsse i dett drittværet...! Så jeg må snart komme meg avgårde, om ikke så lenge. Drar rundt 16:45 tiden, siden jeg ikke har så lang vei å gå heldigvis.

  Så da jeg kommer hjem igjen skal jeg snakke med noen på skype/FaceTime igjen tenke jeg.

  snakkes senere. :-)   

 • SANGTENTAMEN  Hei og god morgen!

  I dag skal vi ha SANGTENTAMEN på skolen. Det har vi aldri hatt før (vår klasse). Vi ble delt inn i grupper. Jeg kom på gruppe med 4 andre gutter og ei jente. Og vi skal synge, eller fremføre låta "riptide".

  Også skal vi på kino i dag kl 11:30, husker ikke navnet på filmen vi skal se da men...!

  PS: Det skjedde noe feil ved opplasting av blogginnlegg i går så derfor ble det ingen blogginnlegg...!

 • NYE KLÆR  Har på nye klær som mamma kjøpte til meg før helgen. New outfit.

  Hva synes du om de nye klærne mine da?

  Og det jeg har gjort til nå er at jeg har snakket med noen på facetime og skype samtidig, men nå snakker jeg på skype med noen. Vi har snakket siden jeg våknet. Men så tok jeg meg en dusj etter at jeg var stått opp, å det var virkelig godt med en dusj. 🚿

  Så kommer mamma og dem hjem litt senere i dag. Å jeg kommer sikkert til å snakke på skype utover dagen, kanskje lage meg middag og slappe av.

  Ha en fin søndag videre da.

 • 03:05  Nå er jeg våken midt på natta.. kl er nå 3! Jeg la meg rundt halv 1 eller 1 tiden tror jeg, men jeg fikk ikke sove så da stod jeg heller opp istedet for å ligge i sengen når jeg ikke klarte å sove eller noe.. Stå heller opp om du ikke får sove, også legger du deg heller når du blir trøtt igjen. Det er lurt å gjøre hvis du ikke får sove. Jeg hører på musikk nå🎧  Jeg begynner å bli litt trøtt.. bare litt. Så får jeg prøve å legge meg om ikke så lenge, fordi jeg trenger jo søvn. Alle burde jo få i seg søvn. Må jo også ha energi til senere i dag, at jeg ikke blir så trøtt og sliten.

  Flere som er våken?

  #natt #våken   

 • ROLIG LØRDAG  Det er en rolig lørdagskveld til meg, da jeg kom hjem kl 5 etter å ha solgt lodd i 2t lagde jeg meg natchos. Nam nam.😋

  Så da jeg hadde fått spist litt, gikk jeg ned på rommet og slappet av litt for meg selv helt til noen ringte meg på facetime, så har vi snakket på facetime til nå, også spiser jeg smågodter.

  Så jeg har ikke gjort så mye i dag annet enn å solgt lodd, lagd meg middag, spist godteri, tatt face gel og bare slappet av.

  Just chill.

  Den face gel som jeg tok i dag var knall bra! Jeg er så fornøyd etter jeg tok det, den fikk fjernet mye døde hudceller. Huden min ble bare så god og glatt. På nesen👃der hadde jeg mye jeg fikk bort, den ble så glatt og god også ble porene renset! Jeg anbefaler virkelig den face geleen fra Sverige, den er derfra. Stemoren min skulle bestille flere sånner, også skal jeg få noen til av hun så det blir bra!

  Og utover kvelden kommer jeg nok sikkert til å snakke på facetime og/eller finne meg en film eller en serie å se på.

 • FACE GEL  God dag!

  Nå tenkte jeg at jeg kunne prøve denne face gel kremen jeg fikk i fra glossybox'n fra februar. Jeg har den på meg nå også får jeg håpe at den er bra. Den fjerner døde hudceller og renser huden, så det er jo veldig bra! Fordi det trenger jeg.

  Også er det veldig fin vær ute og, sol og fint vær!☀ Vi fikk utdelt et påskelodd ark vi må selge ut til neste torsdag. Så når jeg er ferdig med det jeg holder på med nå, skal jeg ut å få soldt lodd! Også koster det 20kr per lodd, og det trekkes ut to velfylte påskekurver torsdag 17. Mars som er i neste uke.

  Ha en fin dag, snakkes nok senere.

 • SØRPEVÆR UTE..  Hei, har vært på besøk å kom hjem nå.

  Det er skikkelig sørpeføre ute.. Synes sikkert ikke så mye på disse bildene.. Også var det litt småregn i lufta, men nå skal jeg lage meg noe godt å sunt som laks og pasta! Nam nam😋

  Har vært litt dårlig i dag, med hodepine... Begynte å få det i 4. Eller 5. Timen på skolen i dag.. Men jeg fikk en paracet da jeg var på besøk også drakk jeg litt vann, og det hjalp en god stund, så nå kjenner jeg at den begynner å komme litt tilbake...! Har sikkert bare drokket for lite vann i dag, håper ikke at jeg blir i dårlig form. Så jeg får bare ta det litt rolig å håpe det gir seg etterhvert.

  Også er det jo helg igjen, så god helg folkens!

 • MUSIKK🎧❤🎶🙈  Hei.

  Jeg bare elsker å høre på musikk!🎧✌🎶 ❤

  Musikk må til det og. "No music no life"!🎶

  Musikk er inspirerende og viktig for mange, høre på musikk og lage musikk. Det kan hjelpe hvis man er sur og lei seg. Og bare for å nyte det rett og slett. Det er koselig å høre på musikk!🎶❤🎧

  Hvis jeg er sur eller lei meg så hjelper det for meg å høre på musikk, ganske ofte iallefall. 🎶🎧

  Musikken kan få meg rolig og den kan få meg i "dansehumør" og vill/hyper av og til.😁🤗😆🎧 (spørs hvordan sanger, humør jeg er i og hva jeg tenker på osv).

  Jeg hører ofte på musikk om kveldene før jeg legger meg😴 Hvis jeg ikke er så trøtt kan jeg høre på musikk til jeg blir trøtt, også for å få ut mange tanker som tar plass i hodet mitt. Fordi det popper jo opp tanker om alt mulig, dagen som har vært, ting som har skjedd osv.

  Jeg kan ha mye sinne om noen tanker og ting som har skjedd, som kommer frem om kvelden.

  Da kan jeg "se" eller "fantasere" det for meg. Og plutselig blir jeg så urolig og stresset...! Vri meg rundt i senga og av og til slå med armene opp eller til siden. (Når jeg er irritert på noen eller hvis jeg tenker på hendelser som har skjedd så gjør meg forbanna). Er vel bare mye jeg tenker på da sikkert, og mye sinne jeg ikke har fått ut helt enda.😁(av mobbing b.l.a).

  Hendelser som har skjedd kan jeg se for meg på kvelden igjen, også ligger jeg og tenker på hva jeg kunne gjort eller gjøre hvis det skjer igjen og hvordan jeg kommer til å reagere.

  Så da blir det bedre når jeg får prøvd å få ut litt av sinnet jeg har med de episodene som har skjedd den å den dagen, ting og folk som har fått meg irritert med hva de har gjort eller sagt til meg.

  Så da jeg har ligget å tenkt litt og sånn blir jeg mer rolig og avslappet igjen. Så sovner jeg til slutt.😴😴

  Men.... Av og til har jeg tenkt "er dette normalt"?! Jeg vet jo ar det er helt normalt at det kommer opp tanker og sånt fra ting og hendelser som har skjedd, om dagen osv... Men jeg mener da om det er "normalt" at man ligger og tenker på samme hendelser og ting gjentatte ganger. Samme tanker og hendelser, drømmer osv kommer og gjentar seg ofte... Ganske så ofte..!Sikkert flere som opplever det samme?

  Jeg har jo gått igjennom ganske mye, MYE mobbing blandt annet! Så sitter jo selvsagt en god del igjen inni meg... Tanker, sinne osv..! Men jeg har fått hørt at det kommer nok til å bli bedre etterhvert, om noen år. Og at mye av mobbingen og det sitter mye igjen.. Så det tar tid for å få mye ut. Mye kan sitte igjen til jeg blir voksen eller rett og slett livet ut...?! (Noen hendelser, traumatiske hendelser og dårlige minner man har opplevd osv).

  Akkurat samme med sorg, man kan være lei seg kjempe lenge, ha det veldig tungt. Men at det blir lettere etter en god stund for noen å det samme fikk jeg høre med mye av det jeg har opplevd... At det blir nok lettere om noen år.

  Postet et innlegg om mobbing den 3. Februar (2016) på bloggen, om du ikke har les det å vil lese det nå kan du trykke på kategorier-viktige tema eller så kan du trykke akkurat HER.

  Dette innlegget skrev jeg (i oktober)? en gang i 2015. Så jeg har hatt dette innlegget i arkivet ganske lenge på ipaden.

  Takk for meg!!✌

  #musikk #music #nomusicnolife #nomusic #lovemusic #love #følelser #tanker #ærlighet #megselv #yolo #swag #nice #mittliv #mylife #dealwithit #deal #with #it

 • DRAR PÅ BESØK  Vi som har friluftsliv i valgfag på skolen fikk fri i dag, siden læreren vi har ikke var på skolen i dag, så fikk dra hjem i de to siste!☺

  Har hørt på musikk til nå. 🎶Men nå skal jeg møte en vennine også skal jeg bli med hjem til hun og hjelpe hun med noe. Hun fikk også fri i de to siste sa hun, så passa jo bra.

  Også skal jeg på konfirmasjonsundervisning kl 5.

  Snakkes nok senere👋

 • SUPERTILBUD  Hei!

  Nå har jeg og mamma vært på rema 1000 og handlet litt, de hadde skikkelig billig smågodt. 3kr per hg! Også hadde de tilbud på ande saker og ting.

  Fant ut at jeg også skulle kjøpe meg godis. Det ble 3kg smågodt jeg kjøpte + en 8pk med kvikklunsj til 40,kr-. Så betalte litt over 100kr, 124kr eller noe sånt.

  Det var full kø i butikken, mange biler og mange folk. Sånn blir det når det ble supertilbud på smågodt!

  Da har jeg i allefall godterier klar til helgen, og kanskje litt til påsken og.

  Så nå skal jeg øve litte granne til gloseprøve som vi har i morgen i engelsk fordypning. Høre på musikk🎧 Og bare relax.

  Snakkes👋👋

 • KVELDSTUR PÅ SKI🎿  Hei og god kveld!

  Jeg og Pluto har vært å gått på ski sammen med ei vennine og hennes hund.

  Vi kjørte ned til revelen og gikk derfra til årestua. (5km en vei, så vi har gått 1 mil fikk jeg høre). Vi startet å gå derfra i halv 8 tiden så brukte vi 45min fra revelen til årestua, også tilbake brukte vi litt mindre tid, så tilbake turen gikk fortere. Men så fikk jeg så kjempe vondt i knærne mine..! Hadde så vondt at jeg var på gråten. Også hadde jeg vondt i nakken, men ellers var det en fin tur, og vi møtte på mange i løypa som var ute og gikk på langrennski🎿Hundene fikk seg en god trimtur de også, de ble nok slitene de også. Jeg ble ganske varm. Iphone slo seg av etter hvert siden de var så kalde så fikk ikke tatt så mange bilder da.

  Så var vi kommet fram til bilen kl 20:50 eller 20:55 tror jeg? Men i allefall så dro vi på besøk til bestemoren hennes og var der til i kveld med Ylvis Live var ferdig.

  Så nå som jeg er hjemme igjen, er det ikke så lenge til jeg skal "stupe" i seng.

  Kjenner jeg er trøtt og sliten nå.😴

  Tror og håper jeg kommer til å sove godt i natt.😴

 • KVINNEDAGEN I DAG  God morgen!

  I dag er det kvinnedagen, så gratulerer så mye med kvinnedagen alle kvinner og jenter.🎉🎊 (Den feires hvert år den 8. Mars).

  Nå hører jeg på🎧🎶 til jeg skal dra på skolen.

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018