viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

INDRE STRESSEn følelse av å ikke klare å slappe helt av.. ligger i sengen og lurer på hva faen det er som skjer mange gang, pulsen er høy og kroppen skjelver! Det er ubehagelig... får en følelse av indre stress. Eller det er nok indre stress. Fordi det kommer så mange tanker og bekymringer slik at man opplever de følelsene.. det er ikke så lett bestandig for å si det sånn...!

Mye å tenke på, mye som skjer osv.. mange følelser som kommer og går.. men ofte kommer de dårlige følelsene og det som er ubehagelig. Det kan være av ting som har skjedd nylig eller lenge siden. Tanker og følelser som ikke får slippet taket helt.. ting man føler på da og nå.. følelser som ikke kan kontrolleres. De kommer når de kommer.. klarer aldri å ha 100% kontroll over mine tanker og følelser til en hver tid. Plutselig kommer de helt uventet og på "feil" tidspunkt. Men bedre å la det komme ut enn å må tviholde alt igjen og for deg selv. Du føler deg bare 10 gang verre og mer alene om det hvis du holder alt inni deg, ensomheten kommer virkelig fram. Hater at det skal være så vanskelig å holde styr på tankene og følelsene mine til tider.. de kan komme når jeg minst venter det.. og er ikke alltid like lett å håndtere alt. Jeg har merket det godt den siste tiden at ting ikke er slik det burde være.. jeg sliter med å sove, ligger med høy puls og skjelvinger, mye hodepine, vondt i magen, ryggen og hele kroppen for å si det sånn, men det kommer nok fordi jeg føler det er så mye som har skjedd og som skjer nå og pga jeg tenker alt for mye som mange har sagt til meg. Men det er ikke så lett å unngå all tenkingen når det skjer negative og ugreie ting gang på gang. Ofte. Vanskelig å se og få fram det positive i alt, spesielt når man sliter med ting og tang... men jeg prøver. Jeg gir ikke opp!

Har du opplevd at ting plutselig kommer veldig uventet uten forvarsel mange ganger? Vel det er kjipt og ikke like lett å håndtere (Kommer jo også selvsagt an på hva), men uansett så skjønner dere nok hva jeg mener. Det er vanskelig. Det er som om at alt blir satt på pause i noen minutter. Ikke vet du hvordan du skal takle det osv.. det er ganske kjipt å stå oppi den situasjonen når den oppstår.

Livet er så vanskelig nå for tiden! Jeg ikke klarer å få fram alt det positive akkurat nå.. ting er vanskelig nesten hele fuckings tiden! Er og har bare vært motgang den siste tiden føler jeg.. det er slitsomt og jeg begynner å bli lei av det.. men det går nok over med tiden sier mange, det er jo sant. Bare at noen ganger trenger man mer hjelp og tid til å komme ut av ting. Håper bare at alt blir enklere snart.. er bare litt vanskelig å fokusere på alt det positive når jeg bare føler motgang og negative opplevelser mer enn de positive opplevelsene. Det synes ikke så godt på utsiden, men kjennes og føles veldig godt på innsiden for å si det sånn. Indre stress altså... det kjenner man på kroppen. Føles ut som om at kroppen holder på å kollapse av og til. Som et slags nervesammenbrudd eller noe. Du bare kjenner at kroppen begynne å skjelve, pusten blir med intens eller puster fortere, hjertebank og føler deg mer nervøs for noe eller hva jeg skal si..?

Håper noen skjønner meg og hva jeg mener... og kan komme med tips eller noe. Det bruker å hjelpe på litt ved å skrive blogginnlegg av og til, for å skrive av meg litt tanker og følelser. Og dele det med flere som kanskje har opplevd det samme eller kjenner seg igjen i noe. Jeg blogger fordi jeg føler jeg får litt ut av det. Er lettere å få det ut enn å må sitte med det for meg selv. Noen har sagt at jeg bør slutte å blogge, at det er teit, "cringe" osv.. men jeg driter i det! Fordi til meg funker bloggen bra i vanskelige perioder mange gang! Haters gonna hate! Jeg prøver å ikke bry meg så mye om hva andre mener om at jeg blogger, det er opp til meg selv om jeg vil blogge eller ikke! Så folk trenger ikke å fortelle meg hva jeg burde gjøre og ikke burde gjøre, fordi det vet jeg nok best selv!

Takk for at du leser bloggen min og takk om du legger igjen en eller flere kommentarer. Det hjelper litt på det også.

 • HUMØRET DITT PÅVIRKER MITT!  Humøret til en person påvirker også mitt humør de fleste ganger.

  Så om du er sint, lei deg eller dårlig humør, kan det også smitte over på meg. Hvis noen rundt deg er sint, lei seg, dårlig humør så blir man jo påvirket selv. Er du i dårlig humør så blir automatisk stemningen mer nedstemt enn det trenger å være. Da blir de andre rundt deg også revet med i følelsene dine, hvis du er irritert eller sliten. Så gjør ikke det situasjonen bedre ved å rive kjeft på de rundt deg. Og være sur i stemmen, og snakke negativt. Det gjør bare sånn at de rundt deg får samme signaler, da blir det nedstemt og folk blir misfornøyde...! Det er forståelig om man har hatt en tung start på dagen, uken eller mnd. Eller har det trasig og sliter.. men helst ikke bryte ut sinnet og frustrasjonen du har inni deg på andre folk.. som venner, familie, bekjente og hvem som helst egentlig.

  Samme om noen er glad, da blir man jo glad selv. Det har samme effekt som det jeg skrev ovenfor her, bare positiv effekt. Og stemninga blir bedre. Det merkes, menn jeg viser jo selvsagt de fleste ganger hvis det er noe som har skjedd. Eller folk merker det på meg nesten hele tiden hvis det er noe i veien. Så ja, ikke alltid det funker like lett å bare "sette et smil på munnen"! Fordi folk merker det nok, før eller senere. På meg merker de fleste jeg kjenner det. De merker det også på oppførselen min, blir mer stille og snakker lite, tenker (som kan være veldig synlig til tider), vil være mye alene, blir tilbakeholden og trekker meg tilbake når det blir "for mye"! Men ja, det er noe av det da.🤔

  Vær OBS på at noen er mer sårbar enn andre, kan ha mye med fortiden og gjøre..?! Alle har ett grunnlag for hvorfor vi er slik vi er, og hvorfor vi oppfører oss slik vi gjør. Husk alle er forskjellig. Alle har forskjellige opplevelser, erfaringer og ting man har mer peiling på enn andre. Men alle er unik selv om ikke alle er som deg. Eller om ikke alle er like "smarte, pene (alle er pen på hver sin måte), snille, rolige" osv... alle er bra nok uansett! Har sagt dette i mange av innleggene mine før, men alle har forskjellige bakgrunner. Ikke døm en person du ikke kjenner eller som du synes oppfører seg på en rar måte. Det meste har en forklaring. Grunner og mye mer.. husk det alle som leser dette.. DU er fantastisk på en eller annen måte! Alle gjør feil. Hele tiden, hver dag. Ingen er feilfri, husk det!

  Okei... dette ble ett innlegg med blanding av følelser med humør og hvorfor noen er slik de er, eller hva jeg skal si. Jeg følte bare for å skrive på enda mer enn jeg tenkte.. så dette innlegget ble slik det ble! Litt blanding. Av og til blir jeg litt usikker på hvilken overskrift jeg skal bruke og ha på innlegg.. men så blir det bare en tilfeldig en som jeg kommer på rett før jeg skriver eller underveis. Nå ble dette sånn da. Av og til så kan noen innlegg føles ut som om at de blir veldig lik, kanskje noen er det. Men uansett, så hjelper det litt for meg å få skrevet ut ting og opplevelser. Det føles litt godt når jeg har fått ut noen tanker og følelser. Det er jeg nok ikke alene om nei! Er nok mange andre som også synes det hjelper på en måte å "skrive av seg" og få satt ord på ting. Slik jeg kan gjøre, og har gjort. Men mange ganger deler jeg ikke alt. Fordi det kan bli for personlig. Men da har jeg fått råd av noen at jeg heller burde vente litt med å dele mange av de tøffe stundene jeg sliter og har. Slik at det ikke blir mer "press" på det da. Men om jeg føler jeg vil skrive noe, om en tøff tid så gjør jeg mest sannsynlig det. Ikke alltid jeg deler, men lar det ligge i arkivet eller i tankene mine. Det er også godt å snakke med en person du stoler på. Snakk med han/henne om noen av problemene dine, så kanskje han eller hun kan komme med noen råd og eller prøve og oppmuntre deg på ett vis.

 • «FORBILDE»  For noen dager siden da jeg var i byen med mamma dro vi innom ark, og da kom jeg over at jeg ville se etter boken til Sophie Elise «forbilde». Den har jeg hørt om og ville ha lest siden den kom ut. Så jeg spurte mamma pent om jeg ikke kunne få denne boken av hun, det fikk jeg. Da ble jeg glad, og hadde noe å se frem til å lese. Fordi til vanlig er jeg ikke så stor fan av å lese bøker, men akkurat denne boken ville jeg ha. Så jeg fikk den. Og jeg har lest den ferdig, allerede! Brukte 2-3 dager på å lese hele boken. Jeg kjøpe boken på torsdag og var ferdig med boken på lørdag.

  Det skal vel komme en ny bok av Sophie Elise senere har jeg hørt. Den vil jeg også lese når den tid kommer. Endelig noe jeg faktisk vil lese, noe som falt i smak. Fordi vanligvis klarer jeg ikke å fullføre bøker med mange sider.. fordi jeg blir så... vet ikke helt.. men klarer liksom ikke å lese alt.. blir så fort lei og utålmodig. Men denna boka fikk meg til ro, og hadde mer interesse for denne boka enn de fleste andre bøker. Jeg foretrekker vanligvis filmer framfor å lese bøker. Fordi det tar alltid, som oftest så langt tid før jeg blir ferdig med en bok kontra det å se en film. Film går så mye fortere enn en bok.

  Har du lest eller hørt om denne boken av Sophie Elise? Hva synes du om boken? Var den bra, falt den i smak for deg?

 • VINTERFERIEN MIN HAR VÆRT...  Da er snart vinterferien over for denne gang, og er snart på toget til Trøndelag igjen. I morgen reiser jeg på ettermiddagen, så i dag er siste dag hjemme på Mo med ferie før det blir skole igjen.

  Jeg kom til Mo i Rana på mandag, så har vært her i nesten 1 uke. Dagene ha gått fort unna. Jeg har hatt en fin vinterferie hjemme på besøk til mamma, har fått møtt noen venner og møtt noen fra familien min. Koselig. Jeg har også overnattet borte til en god venninne av meg også har vi sett på filmer, snakket, hørt på musikk og bare hatt det artig og bra ilag.

  I dag var jeg i byen med mamma, vi var på noen butikker også dro vi på kafé en tur før vi dro hjem igjen. Det var koselig, for det er ikke ofte jeg er på kafé. Jeg er nesten aldri ute å spiser så dette var bra. Jeg overtalte mamma til at vi kunne dra på kafé sammen siden vi aldri gjør det til vanlig og nå mens jeg er på Mo.

  Jeg var jo hjemme på Røra helgen før jeg reiste til Mo i Rana. Da var jeg med noen venner også var jeg bare hjemme å slappet av. Og satt en kveld med pappa i grillhytta å snakket og hørte på musikk. Koselig, som alltid.

  Når jeg kom med toget på mandag så stod mamma og Pluto spent og ventet på meg. Det var godt å se dem igjen. Pluto ble kjempe glad når han så meg komme imot dem, han pipet og var så glad for at jeg kom hjem på besøk. Jeg er så glad i Pluto, beste dyrevennen jeg har! Og han kommer aldri til å svikte meg, slik som mennesker gjør. Jeg vil alltid ha han i livet mitt, så lenge han lever! Han er en skikkelig god hund som alle er kjempe glad i!❤

  Nå ligger jeg bare i sengen på rommet mitt å hører på musikk, mens jeg skriver blogginnlegg og tenker på mye annet.

  Morgendagen blir nok ikke like spennende, reise med tog. Da skal jeg høre på musikk til jeg er framme.

  Vi blogges.👋

 • GIDDER IKKE BRUKE ENERGI PÅ SÅNNE SOM DEG!  Har du noen gang hatt en venn eller noen du kjenner som bare sårer deg og som drar deg ned? Som bare får deg til å føle deg som dritt og verdiløs mange gang? Noen som gir all skyld til deg, rakker ned på deg osv? Vel.. det har jeg! Og når jeg tenker på det så er det egentlig best å bare droppe de som bruker deg på den måten, på en feil måte og som tror de kan behandle deg hvordan de vil og når de vil. Kvitt deg med sånne folk i livet ditt, så blir det kanskje bedre etterhvert. Finn heller venner som er verdt å bruke tiden og energien på, som fortjener å bli satt pris på.

  Jeg prøver å kvitte meg med de som ikke er bra for meg, som bare rakker ned på meg og som har såret meg gang på gang! Kanskje de som holder på sånn skjønner i senere tid at det var dumt og feil av dem å holde på sånn. Jeg er lei av å bli dratt ned og få masse dritt slengt mot meg! Så nå er det på tide å finne nye og bedre venner som tar vare på meg og som behandler meg med respekt og er en god venn. Ikke en dårlig venn som bare kommer med negative ting, rakker ned på meg, kommer med frekke kommentarer osv. Nei etter lang tid har jeg skjønt at slike venner er ikke til å samle på. Fordi gode venner holder ikke på slik! Gode venner støtter hverandre, løfter hverandre opp i tøffe tider, hjelper hverandre og respekterer hverandre!

  Jeg kan jo ikke godta alt heller vettu, en dag sier det "PANG"! Da smeller det, om det blir slik i over lang lang tid! Jeg har vært veldig tålmodig og alt for snill når det kommer til dette. Men blir man "pirket" på for lenge så smeller det til slutt. Da er det ikke min feil, men den som gjør det slik at det blir sånn. Men nå som jeg kutter ut vennskapet med slike folk håper jeg at ting blir litt lettere. Fordi det er ikke så gøy å være den personen som stadig vekk blir rakka ned på, får frekke og stygge kommentarer osv. Nok er nok! Det har skjedd gang på gang. Har fått unnskyldning, men like etterpå fortsetter det slik som alltid. Så nå tror jeg det er best å droppe slike "venner". Jeg fortjener jo ikke å bli behandlet sånn? Jeg fortjener venner som bryr seg om meg, respekterer meg og behandler meg fint. På lik linje med andre. Alle fortjener å ha det bra. Også å ha gode venner som bryr seg og støtter deg når du trenger det.

  Jeg har bedre ting å bruke energien min på, enn falske venner. Som jeg har sagt før så trenger man ikke alltid så mange venner, så lenge man har gode venner. Det er bedre med få gode, enn mange falske.

  Litt senere i kveld skal jeg på bowling med to gode venner! De er verdt å bruke tiden på, enn noen som behandler deg som dritt! Så reiser jeg til Mo i Rana i morgen på vinterferie. Vi fikk vinterferie på fredag den 16. Februar. Så får jeg bare håpe på at jeg får en bra vinterferie, og ønsker alle andre som har vinterferie en god ferie! Jeg skal prøve å ha det gøy og kose meg med gode venner og familie.

  Klem😊

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018