viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

SKUDDÅRSDAG 29. FEBRUARI dag er det skuddårsdag, det skuddår i år 2016.

Alle kvinner som har fødselsdag i dag kan fri til en mann (alle jenter/damer kan da vel det)?, og hvis han sier nei må han gi 12 par hansker til hun han sa nei til for å skjule at hun mangler forlovelsesring.

Kjenner du noen som har bursdag i dag? Jeg gjør, nemlig fetteren min.

Husk at ett skuddår er hvert 4. år. Så neste skuddår er da i 2020. Fikk vite på skolen i dag at hvis du lurer på hvordan du skal finne ut om det å det året er skuddår kan du ta det året du vil, enten ett år som har vært eller et år som kommer også tar du og deler det årstallet på 4, får du ikke ett helt tall er det ikke et skuddår.

#skuddår #29februar #29february #februar #february #29 

 • GODT MED EN TRENINGSØKT💪  Hei.

  Da har jeg, mamma og Tommy vært å trent i en time på treningssentret på yttern. Var godt å trene litt!😅

  Har ventet å ventet lenge på kunne trene, få med mamma siden hun kommer gratis inn! Endelig ble det om...! Fordi sist jeg og mamma var der var for litt over 2 år siden..!

  Gikk og jogget litt på tredemølla

  Løftet litt vekter før jeg tok noen selfies

  Hehe, mamma sa jeg skulle ta bilde av henne.😝

  Prøvde ikke alt da, men noen apparater. Også sykklet jeg litt.

  Sorry hvis jeg hadde for mange bilder... Men jeg liker å ta mange bilde å ha med mange bilder så "deal with it"!

 • VINTERFERIEN HAR GÅTT SÅ FORT  Nå som det er søndag er det jo skole i morgen.. vinterferien er slutt, den har gått veldig fort må jeg si. Det var så rart etter at Christina reiste hjem i morgest... stille... litt kjedelig også, ingen jeg kan le av alt og ingenting sammen med da hun var dratt... den rare og artige humoren vi har sammen. 

  Men nå koser jeg meg med musikk. <3 🎧 Så skal jeg skype med noen kl 9 eller litt etter 9 så i mellomtiden hører jeg på musikk også skal jeg kanskje finne en romantisk film å se... koselig å se på romantikk... :-) Anbefaler en bra og litt trist romantisk drama film jeg og Christina så i går, ble litt lei meg av det som skjedde fordi jeg ble så revet med i filmen. (har sett den noen ganger før og da), men den heter "the last song". (Miley Cyrus er hovedpersonen i filmen, hun er en flink skuespiller og sanger). Også mange andre brae filmer, men akkurat nå ville jeg bare anbefale denne.

  Håper denne uka blir fin den også! 

  Ønsker dere alle som leser dette en fin kveld videre, så snakkes vi senere.. i morgen. :-)   

 • FIN UTSIKT  Jeg har vært ute å gått meg tur, måtte ha litt frisk luft.

  Så tok jeg noen bilder underveis📸📷

  Dette bilde ble litt tåkete kan man si... Eller jeg pustet ut akkurat da jeg tok bilde så da ble det sånn.😇

  Men ble litt kult da, eller?

  Godt med litt frisk luft, var ikke så kaldt ute i dag heller, eller nå i allefall.😅

 • DA VAR HUN DRATT MED TOGET🚄🚉🚈🚊🚅🚇🚆  Nå har vi fått levert Christina på Mo togstasjon og fått hun sendt avgårde på toget sørover som hun må sitte på i 4 og en halv time hvis det ikke blir forsinket.🚊🚄

  Opp tidlig ble det i dag kl 7, så nå er jeg kommet hjem igjen. Får høre litt på musikk, eller prøve å slappe litt av.

  Hvis du ser dette innlegget Christina, så vil jeg ønske deg en god tur hjem igjen. Sees snart igjen.

  👋

 • SISTE KVELDEN  Jett om tiden går fort, vinterferien har gått fort! En uke siden jeg stod glad og oppspilt og ventet på toget fra Trondheim til Mo i Rana så jeg fikk møte Christina siden hun kom hit i vinterferien.

  Vi har hatt det veldig gøy sammen, med mye latter og tull. Vi kan le av alt og ingenting. Vi har fått gjort mye forskjellig på denne uka her som har gått. Vi har sett litt på film, vært på besøk, fått vist hun litt rundt, vært i byen, så var hun med meg til kjeveortopeden 22. Februar da jeg fikk tannregulering i underkjeven, så dro vi til kåtaviken i sverige på tirsdag 23. Februar og var til i dag 27. Februar. Kjørt snyscooter, vært på isfisking, vært i hemavan, spist på sibylla, hørt mye på musikk og spillet på ipad mot hverandre på et spill osv. Lettere sagt, vi har koset oss mye og fått gjort mye.

  Vi har vært på besøk til bestemor i stad og kost oss med litt godis og brus. Så nå skal vi slappe av og se om vi finner en god film å se på viaplay eller netflix. Siden hun reiser tilbake til trønderlag i morgen tidlig. Så blir nok ikke SÅ sen kveld i dag, siden vi må stå opp kl 7 i morgen... Siden toget hennes går kl 08:15.

 • DA VAR VI PÅ MO IGJEN  Hei.

  Kom hjem fra kåtaviken i stad, men Tommy ble igjen. (Han blir der til i morgen).

  Sigurd reiser med toget hjem til Røra med halv 4 toget i dag så derfor dro vi hjem i god tid før han drar så han får dusjet og ordnet seg litt.

 • GOD DAG😊  Hei.

  Det har vært noe feil med ice net'n, jeg fikk ikke nett før nå så derfor har jeg ikke blogget noe før nå.

  Istad for snart en time siden kom jeg og Christina ned fra servicehuset, vi har begge tatt oss en dusj🚿 Det var jammen god, det trengte vi. (Dritt tregt nett som ikke funker er så irriterende!!! Sikkert fordi så mange servere er koblet på det).

  Tegnet bryn vs ikke tegnet👇

  Også er det ganske fint vær i dag og nå, mye sol☀ Men er (litt) kaldt ute. Temperaturen går både opp og ned så.

  Da jeg våknet så jeg på temperaturmåleren og da var det 29 kuldegrader ute! Huff... I natt var det 31-...!

 • ISFISKING🎣  God dag!

  Vi kjørte over veien så vi kom til storisen også fant oss en plass å fiske. Vi dro kl 11:50

  Sigurd og Roy-Allan var ikke stått opp da vi var på tur ut, så de ble igjen i vogna.

  Vi har grillet pølser🌭 Drukket litt brus og spist hver sin kvikklunsj. Så fikk jeg lov å kjøre snyscooter, og Christina satte på meg. Det var gøy!☺

  Var ingen fisk å få denne gangen... Bedre lykke neste gang. Så kom vi tilbake til campingvogna kl 15:00.

  Var en fin tur på isen i dag, med sol☀

 • DA VAR VI KOMMET TILBAKE  Hei.

  Kom tilbake fra hemavan i stad for en liten stund siden. Vi har vært å spist på sibylla og handla på ICA butikken. Også var de andre en liten tur innom systembolaget.

  Her kjørte de på tur tilbake til kåtaviken etter vi hadde spist på sibylla. Var mange folk og ungdommer der. (Jeg spiste kjøttboller med potetmos i brunsaus, å det klarte jeg å spise).

  Sigurd satte på Tommy, og Roy-Allan kjørte for seg selv siden han også har lappen.

  Mamma, Christina og jeg kjørte innom grenseløst en liten tur.

  Så blir det å lage bål i kveld🔥 (er det som er planene i allefall, hvis det ikke blir så mye vind og dritt vær).

  Også kjøre scooter å ha det gøy!😃

 • HEMAVAN  Strax går turen til hemavan. Vi skal på ICA kjøpesenter, også skal vi spise på sibylla (Håper de har noe jeg kan spise).

  Tommy og Roy-Allan skal kjøre skuter til hemavan og Sigurd sitter på Tommy.

  Så kjører mamma bil.🚙

 • GOD MORGEN  Hei og god morgen.

  Da har vi stått opp for en halv time siden, Christina og jeg lå å sov fremst i campingvogna i bordsalongen. (Tok bare ned bordet og gjorde det om til en seng). Tok litt tid før jeg sovnet, var litt hardt, men fant meg en mer behagelig stilling å ligge i så da sovnet jeg til slutt.

  Så snart blir det ordnet til frokost her, når mamma har vasket opp etter seg.. Jeg kjenner jeg er blitt sulten nå. Guttene (brødrene) mine har ikke stått opp riktig enda.

  Tannverken etter jeg fikk reggis nede har ikke gitt seg noe særlig enda...! Det er så irriterende å ikke kan klare å spise så mye.. Blir nok yoghurt eller suppe til frokost til meg da..

  Så senre i dag skal vi... Det får du vite i neste innlegg.

 • KÅTAVIKEN SOON  God morgen.

  Nå ligger vi bare å hører på musikk🎧 Men så skal jeg ta meg en dusj nå siden vi skal til kåtaviken litt senere. Mamma holder på å bake sjokoladekake som vo skal ha med. Vi skal være der til lørdagen. (4 dager).

  Skal prøve å få postet blogginnlegg hvis det ikke er så skikkelig tregt nett, fordi nå blir vi så mange der, så ja kan bli litt tregt..!

  Men vi skal nok kose oss, grille, dra på isfisking, kjøre sny scooter og være ute osv.

  Jeg har så synnsykt vondt i tennene i dag også... Voldsom tannverk! Siden jeg fikk tanntegulering i underkjeven i går... Jeg klarer jo nesten ikke å spise heller...! Bare suppe..! Kan jo ikke spise godis heller, men de andre kan.. -.- Jeg får håpe at smertene gir seg om noen dager..! Jeg glemte å si at jeg skal trekke begge 6 år's jekslene i underkjeven etterhvert..!😶

 • TANNREGULERING I UNDERKJEVEN  Hei.

  Jeg har vært til kjeveortopeden i dag, hadde time kl 12:30 så da fikk jeg tannregulering nede i underkjeven. Var der i 1t og 30min.

  Det føles litt rart ut nå med det første, og veldig uvant. Også kommer det til å bli veldig ømt om 2-3 timer..! Så da klarer jeg sikkert ikke å spise siden tennene er så ømme, så da må jeg nok spise suppe, grøt eller yoghurt med det første. (Blir mindre ømt om noen dager). Fikk også ny streng oppe.

  Resultatet ble slik:

  Ser kanskje litt rart ut... Men men..!

 • LITT OM HVA VI HAR GJORT TIL NÅ  Hei.

  Nå begynner kvelden å nærme seg.

  Skal si litt om hva vi har gjort i dag.

  Vi startet dagen med å snakke litt, sjekke sosiale medier og hørte litt på musikk før vi stod opp.

  Så da vi hadde fått på oss klær og spist litt ordnet vi oss klare til å dra i bassenget på moheia bad. Klokka var litt over halv 1 da vi var kommet fram til bassenget.

  Så ble vi hentet av mamma i rundt 3 tida.

  Deretter kjørte mamma ned til togstasjonen for å hente Sigurd (storebroren min) som kom i dag med toget fra trønderlag. (Toget var 50min forsinka).

  Da vi fikk hentet han kjørte vi hjem og spiste middag og dessert da vi kom hjem.

  Etter middag gikk vi ut en tur med Pluto, hadde tenkt å besøke bestemor en tur, men hun var ikke hjemme så da dro vi hjem igjen også snakket vi litt på skype med noen og så på film på netflix.

  Så nå skal vi strax ta turen på besøk til noen. Så blir vi sikkert der utover kvelden (?) Så da vi kommer hjem igjen er det sikkert sent også blir vi nok å legge oss.

  Det var litt om hva vi har gjort, hva har du gjort i dag? Ja, også har vi selvfølgelig ledd ganske mye. Haha, vi ler av mye vi..!😂

 • LITEN SHOPPINGSRUNDE  Hei, vi har vært i byen i dag, ble en liten shoppingsrunde. Vi møtte også ei vennine av meg en plass i byen så var vi sammen i byen og dro inn på noen butikker.

  Dette kjøpte jeg:

  Tights svart kjøpt på Cubus.

  3 iphone deksel til iphone 5/5s kjøpt på glitter.

  Øyenbrynspensel kjøpt på vita.

  Øyenbrynskost kjøpt på vita.

  Også ble vi henta av mamma i 3 tiden. Så kjørte mamma oss til coop obs så jeg og Christina dro inn en tur på coop obs og XXL og kikket litt.

  Også skjedde det noe veldig flaut da vi var på XXL butikken, men samtidig veldig artig! I det du kommer inn i butikken til XXL er det mange flasker som står i en hylle, så vi så litt på dem, da Christina skulle sette den flaska hun holdte i hånda på plass igjen tippet den sånn at mange andre av de flaskene datt ned ut av hylla, haha ble som en domino kan man si.😂😂 Vi ble veldig flaue med det første fordi det kom folk forbi... Men så lo vi lenge rett etter de var gått forbi. 😂😂

 • SAMLET RUNDT FROKOSTBORDET  God morgen!

  Nå har vi spist frokost samlet rundt spisebordet med kakao og god mat.

  Så skal vi til byen rundt halv 1 tida tenkte vi.

  Hvis du vil se mer av hverdagen add meg på snapchat: victoriaanbakk

 • OREOMUFFINS FERDIGLAGET  Nå er oreo muffinsene ferdig. Vi har smankt på dem og de ble veldig gode.

  Slik så de ut da de vi helt ferdig:

 • EN VELDIG BRA KVELD  Hei.

  Nå har vi nettopp vært på butikken og kjøpt inn mye vi skal kose oss med i kveld.

  Det vi kjøpte ser du på bildene her:

  Så tenker vi å lage oreomuffins i dag, nam nam.😋Også drikke burn.

  Blir nok hyper utover kvelden siden vi skal drikke burn (energidrikke). Skååål!

  Første kveld blir bra og hyper! De andre kveldene blir jo selvfølgelig (like) bra de også håper vi.

  Ha en fin kveld videre folkens, så snakkes vi senere.

 • DA VAR HUN KOMMET  Nå er Christina endelig kommet! Så glad for å se henne igjen.😃

  Vi kommer nok til å ha det veldig gøy i vinterferien! Med mye latter osv.

  God vinterferie alle sammen!

 • NOE Å GLEDE MEG TIL  Hei og god morgen!

  Nå i dag får vi vinterferie gitt! Som skal bli godt! Men også som betyr at jeg får besøk av Christina, ei vennine fra Røra i trønderlag. Jeg har gledet meg lenge til i dag (19. Februar) siden hun kommer. Hun kommer fram til Mo kl 14:17 med toget. (Hvis det ikke blir forsinka da). Så skal bli stas å komme fra skolen, så hente henne også møte hun igjen.

  Så da har jeg også noe å glede meg til!☺😃👍

 • 2 KONFIRMASJONSUNDERVISNINGE IGJEN  Hei.

  Jeg har ikke blogget i dag før nå, fordi jeg har hatt besøk i nesten hele dag, dro på konfirmasjonsundervisning kl 5 (17:00) så var vi ferdig litt over halv 7.

  Nå har jeg bare 2stk igjen, en frivelig og en jeg får tilbud om+konfirmasjonen (Gudstjenester).

 • PLUTO MED JAKKE  Pluto har fått en blå vinterjakke. (Vi har en sånn i rød også, men den skal vi selge).

  Slik ser den ut:

  Så ikke så fornøyd ut på dette bilde, haha!👇😂

  Så nå fryser han mindre når han går tur eller er mye ute. Hehe artig å se han med den på. Han går litt rart først, men blir sikkert bedre for han etterhvert.

 • FIKK FRI FRA SKOLEN  Liten oppdatering:

  Klassen fikk fri i de 2 siste timene, så nå skal jeg snart ta meg en dusj også høre på musikk.🎧

  Senere må jeg øve til matteprøven som vi skal ha i morgen..

 • BUNAD SKJORTE  Kl 8 dro jeg og mamma til en dame som tok mål av meg til bunad skjorten min. Sånn at det er blitt ordnet til konformasjon. Da var det gjort, så slipper vi å tenke på det. Også skal hun sy den og så vi slipper å må dra til andre så da er det i boks. 👍

  Nå skal jeg strax ut å gå tur sammen med Pluto og ei vennine og hennes hund som heter Aurora.

 • BESØK--->  Hei.

  Nå har jeg spist middag og gjort litt lekser.. Så nå skal jeg ta meg en tur på besøk.

  Snakkes senere.

 • MUSIKKPRØVE I MORGEN  I morgen skal vi ha musikkprøve.. Om glamrock, puddelrock, grunge, hip hop/rap, punk og new wave.

  Håper det ikke blir vanskelige spørsmål og at jeg klarer å huske forskjellen på alle dette og klarer å skille mellom de..

  Musikk karakteren teller for livet ut... Dette er siste året vi har musikk! Så hvis jeg ikke får til blir jeg nok litt skuffet...! Men skal gjøre mitt beste da.

 • NY UKE  Hei og god morgen!

  Da var vi kommet til en ny uke igjen, etter en fin helg med morsdag og valentines day (selv om jeg ikke hadde noen valentin).

  Også var jeg jo på hemnesnatta fra fredag til lørdag.

  Dette antrekket har jeg på meg nå.

  (Prøvde å tegne brynene, men dette er 3 gangen jeg har gjort det... Men jeg prøvde i allefall). "Øvelse gjør mester".

  Hva synes du forresten?

  Og hva har du gjort i helga?

 • HAPPY VALENTINES DAY OG MORSDAG!🍰❤  God dag!☺

  Da vil jeg si gratulerer med morsdagen alle mødre der ute og til de som venter barn og de som har fått barn! Men jeg vil også si happy valentines day alle sammen!❤🌹🍰💌🎁💝

 • KAKE PÅ DØRA🍰  I stad ringte det på døren til oss, og da fikk vi levert en morsdagskake på døra.🍰

  Dere skjønner at det ble som sagt trekt vinnere fra lotterislaget vi har hatt og da var stefaren min Tommy så heldig å ble en av vinnerene å vant en kake. (Morsdagskake). 🍰

  Så da er det bare å vente til i morgen.

 • Les mer i arkivet Juli 2018 Juni 2018 Mai 2018