viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

IKKE MITT TAP!Når en venn velger å gi meg opp fordi jeg har det dårlig til tider og sliter med kjærlighetssorg og diverse ting så viser det ikke at h*n er en ekte «venn»! Skal man bare gi opp noen fordi en venn sliter? Det er egentlig litt latterlig å tenke på.. men samtidig litt trist også. Alle har det ikke helt på topp og bra hele tiden.. det kommer vanskelige dager og perioder for alle! Tenk deg om vennene dine hadde dritt i deg bare fordi du har en periode du sliter mer enn andre perioder.. det vil jeg ikke kalle en god venn akkurat. Som klager på at jeg «klager» fordi jeg har mistet noen jeg er blitt veldig glad i og har kjærlighetssorg + mere. Ja jeg vet det går over en dag, men det kan ta tid. Det varierer fra person til person. Vet ikke når, men da er det godt å ha venner som støtter deg og hjelper deg isteden for å heller snu ryggen og bare være frekk og kutter meg ut. Og påpeker på hvordan håret mitt er, hva jeg IKKE gjør.. fokuser heller på HVA jeg gjør som er bra! Ikke det jeg ikke gjør, det kommer du ikke så veldig langt med!

Still heller opp og hjelpe de som sliter og har det vanskelig, isteden for å heller snu ryggen til! Det er dårlig gjort å gjør det, blir ikke noe bedre.

Hvorfor er det alltid meg som må få den skyldfølelsen? At «alt» er min feil, uansett hva som skjer? Føler alltid at det er jeg som ødelegger og er problemet! Fordi mange ganger får jeg skylda og alt mot meg.. er det rart jeg sliter med å stole på meg selv og at jeg sliter med selvbilde og selvfølelsen? Kanskje ikke, når man tenker over det.🤔

Den gyldne regel tenker jeg ofte på. «Hvordan være mot andre slik at du vil dem skal være mot deg». Det er viktig å tenke på. Mange ganger føler jeg for å behandle de som behandler meg som dritt det samme tilbake! For å vise dem hvordan det føles, men jeg er sånn at jeg klarer det ikke... jeg får ofte høre «du er for snill» og «du tilgir for fort og lett».. ja jeg vet jeg kanskje er svak på det punktet... men slik blir det når jeg føler at jeg ikke har så mange «nære» rundt deg. Ting er ikke så enkelt for meg heller.

Jeg prøver virkelig å være god nok, men føler at jeg aldri strekker helt til med det! Jeg kommer aldri i mål for å si det sånn... fordi jeg er den som får høre det negative.. alltid noen som skal pirke på meg for et eller annet.. klage og lage dama av ingenting! Det er slitsomt når det skjer ofte.. tenk deg til at du er den som får bare dritt slengt mot deg, nesten hver jævla dag! Tenk hvordan en person kan psyke deg ned med alle de negative ordene og påpekninger du får hver uke. Hver måned. Det hender jeg får negative eller frekke kommentarer hver måned og av og til hver uke.. jeg prøver å ikke ta meg så nær av alt, men det er ikke like lett hele tiden. Jeg får vel bare heve meg over det, og innse at de som oppfører seg slik er ikke så mye bedre selv. Som de sier og tror, men der tar de nok feil.

Så tenker jeg hva skal til for at jeg blir god nok da.. fordi det er jo alltid noen som skal «hakke» på meg... jeg prøver så godt jeg kan å gjøre det bra og være meg selv.. men allikavel er jeg ikke god nok?

Om du har så mye imot en person, la heller være å henge med den/dem da. Enkelt å greit. Det er ingen som tvinger deg til å være venn min eller med andre. Men tenk litt på hvordan DU er og behandler andre! Plutselig en dag er det du som får gjennomgå! Man vet aldri. Husk på hvordan du vil at noen skal behandle deg! Men det er ikke mitt tap om folk forlater meg. Det er deres valg, ikke mitt. Noen av mine få gode venner vil si at de som velger meg bort går glipp av en fantastisk person. Det er bedre å ha få, men gode venner enn mange falske.

Men jeg er takknemlig for de få, men gode vennene jeg har og som støtter meg!

Ville bare skrive ut litt frustrasjon. Takk for meg!😊

 • 2018!!🎆🎇  2017 har vært et år med mye sorg og glede, masse sykt og uventa som har skjedd, forelskelse og fortvilelse, følelsen av å mislykkes og ha klart å kommet meg opp igjen. Blitt kjent med nye menneska, begynt på ny skola osv. Opplevd mye på godt og ondt!

  Vil bare si takk til alle som har vært med på å gjort dette året bra på mange måter, og for all støtten jeg har fått da jeg har slete og hatt det tungt! Skal prøve å se tilbake på det som har vært bra og positivt og prøve å legge det dårlige og negative bak meg. Ser fram til at 2018 blir et bra og minnerikt år med masse gode, nye minner og opplevelser! Også er det viktig å vis de du er glade i at du faktisk er glad i dem og bryr deg om dem. For plutselig en dag blir de borte.. ta vare på hverandre og alle man er glad i!

  VIKTIG det! ❤

  I julen har jeg vært med venner og familie.

  GODT NYTTÅR!!🎆🎇 Happy New Year🎆🎇 2018 here we come!

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018