viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

LITEN OPPSUMMERING AV UKE 4Denne uken har gått fort. Tenkte jeg skulle skrive litt om uken som har gått. 

Jeg har blant annet vært på Mære Landbruksskole med klassen på mandag som var. Skal dit igjen på tirsdagen som kommer (hospitering, bare meg). Også var jeg og klassen på sånn bilsport dag på  Verdal på onsdag som var. Da vi fikk vite litt mer om linjene innenfor det yrket osv. Så fikk vi prøve å sitte i biler og se på dem. 

Også har jeg tatt noen fine bilder i valgfaget friluftsliv som jeg vil vise fram. Disse bildene som jeg viste ovenfor tok jeg på fredag da vi hadde friluftsliv. Vi tok bilder p.g.a vi skal ha framføring mot slutten av termin. Det var fint ute da. Ble mange fine naturbilder! 

Også var det helga da. Jeg hadde overnatting av ei venninne fra fredag til lørdag. Da hadde vi det gøy. Vi spilte kort skalle og anti human. Satt litt ute i grillhytta og hørte på musikk.

 

På lørdag har vi i familien vært i 80år's dag. Også ble jeg bedd på grillkveld til ei venninne i klassen i går, fra kl 18:00. Det var da koselig, satt ute sammen med noen andre fra klassen som også kom. Da grillet vi pølser, pinnebrød, drakk brus og koste oss.Det var koselig å sitte ute rundt bålet og snakke med venner og bare slappe av og nyte kvelden ute.

 Og søndag som er i dag har jeg hatt besøk av en kompis. Også har jeg hørt på musikk og slappet av. Helgen min har vært fin den. Så er det bare å vente på en ny uke som venter oss allerede i morgen.  

 

 • SLIK SER DET UT SÅ LANGT  I dag kom skrivepulten min. Så nå har jeg fått litt mer ting på det nye rommet mitt. Og stolen kom for noen dager siden. Og nå har jeg en plass jeg kan sitte å skrive på også.

  Bare det å få inn litt nye ting eller ting gjør det mye koseligere. Det ble også satt opp helt nye gardiner+gardinstang for noen dager siden, og en liten gulvmatte. Bare det gjorde det hele mye romsligere og koseligere. Så kommer det hyller ganske så snart, klesskap og sovesofa skal det også bli etterhvert. Så dette blir bra til slutt ja!

  Så slik ser det ut på rommet mitt så langt.

  Tenker å lage et nytt innlegg av rommet når det meste er kommet mer på plass.

  Sorry for dårlig kvalitet på bildene...

 • HVORDAN GÅR DET?  Nå tenker jeg det er på tide å komme med en oppdatering her på bloggen! Det er mye som har skjedd og som skjer i livet mitt for tiden, så det gjør også slik at det blir veldig lite blogging på meg. Men jeg vil jo ikke slutte å blogge helt heller da. Men har veldig lite motivasjon for tiden så har liksom ikke "noe" å blogge om eller som jeg føler for å blogge om... Humøret mitt er også varierende. Men jeg snakker jevnlig med folk så da blir det litt lettere.

  Noen ting kommer mer og mer på plass. Nå har jeg fått eget rom! Men det er ikke helt ferdig, det skal males, fikses litte granne. Også venter jeg en skrivepult (ikke så stor da), stol til skrivepulten, klesskap, hyller, sovesofa og ny seng. Men dette kommer litt etter litt. Så neste uke kommer vel skrivepulten jeg skal få i alle fall. Så det er noen positive ting jeg har i vente da! 😊

  Så er det skolen da, hvordan går det med den? Jo der går det helt greit, litt for mye lekser, innleveringer, fremføringer spør du meg. Jeg er ikke vandt til så mye lekser som det har vært her enn sånn det var på den forrige skolen jeg gikk på. Vi fikk tilbake karakterkortet i dag. Der ser jeg at jeg kan gjøre det bedre til neste termin, forhåpentligvis. Konsentrasjon min er ikke på topp for å si det sånn... Men etter alt jeg er oppi nå og ting som har skjedd før og etter jeg flytta til pappa så er det ikke så rart at ting går dårlig på skolen. Det kan jeg innrømme. Men så lenge jeg prøver mitt beste, så får det holde!! Mer kan jeg ikke gjøre. Også er det en ting man må huske på, så er det at karakter avgjør ikke hvem du er som person eller hvordan du er. De viser ikke egenskapene dine og det du er god til. De viser hvordan du gjør det i fagene på skole til en viss tid og periode! Så husk på å ikke la deg bli oppslukt av alle karakterene du får. For du er verdt mer enn de der karakterene! De forteller ikke hvem du er, husk det!

  Den siste tiden da det har vært helg så har jeg vært litt hjemme, møtt kompiser, også var jeg litt sammen med en kompis der de har småbruk og kjørt scooter og hatt det gøy, spilt kortspill, hørt på musikk, så har jeg vært på besøk hos venninner og prøvd å slappe av.

  Så nå i denne helga så skal jeg være litt hjemme, så skal jeg dra på besøk til en venninne litt senere. Morgendagen tar jeg som det kommer. Og søndag skal jeg på Dampsaga bad på Steinkjer sammen med noen venner på nyttårs/vanndisko som begynner fra Kl 16:00-19:30. Gleder meg til det, men kan se for meg at det blir nok veldig fullt med folk! Men jaja, gøy skal vi nok få det selvom, bare vi ikke roter oss bort fra hverandre.😂

  Da vil jeg ønske alle sammen en god helg! Det skal jeg prøve å ha i alle fall!

 • 05.01.2017  Da var det på'n igjen. Nå sitter jeg på skolen og skriver blogginnlegg i norsktimen. Vi fikk i oppgave å skrive et blogginnlegg, kåseri eller essay. Så jeg valgte å skrive ett blogginnlegg.

   Juleferien er ferdig og vi er begynt på skolen igjen. Inn i et nytt år, 2017. Vi starta i går. Det kan være tungt å begynne på skolen eller jobb etter du har hatt ferie. Mange ganger i alle fall.. Fordi døgnrytmen stemmer ikke for alle. Når du har blitt vandt til å sitte lenger oppe enn du bruker til vanlig. Det har blitt litt lite med søvn på meg de siste dagene, fordi døgnrytmen min er fucka. I går natt så fikk jeg ikke sovet noe fordi jeg klarte ikke å sove og var ikke trøtt. Også hadde jeg mye belastninger av tanker som vanlig. Men den der fucka døgnrytmen min kommer seg nok på plass snart! Juleferien har gått greit, men uten snø. Det begynte først å snø etter nyttår, den 1. januar. Da kom det masse snø, så nå har vi fått litt her og! Endelig! Så var jeg sammen med en kompis for noen dager siden, og da kjørte vi til en plass der de har småbruk. Også var der litt den dagen, også kjørte vi snøscooter, spilte kortspill, aket ute, drakk gløgg og hadde det gøy! 

  Men nå må jeg gå, så kan ikke skrive noe mer!

  Snakkes! Ønsker allesammen en fin uke! :-)

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018