viccansittliv - På denne bloggen skriver jeg om det jeg føler for å skrive om. Det som faller meg inn. Takk til du som leser bloggen min! :-) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

GLOSSYBOX MARSCIATE LONDON Nail Polish Iced Frappe

En kremete og luksuriøs neglelakk i en dempet og fin pastell farge som passer perfekt nå til våren. Med den ekstra bedre børsten er det enkelt å påføre neglelakken samt at resultatet blir perfekt.

FIGS & ROUGE Hydra-Activ Smart Day Cream

Ansiktskrem som booster hudens elastitet, beskytter mot fine linjer og fukter. Kremen inneholder blant annet antioksidanter og vitamin A, C og E. Kremen brukes hver dag som en dagkrem.

IROHA NATURE Aloe Vera Tissue Face Mask

Ansiktsmaske med en kraftfull blanding av naturlige ingredienser som gir dyp fuktighet med rask effekt. Den pleier, reparerer og forebygger rynker. Påfør masken på rent og fuktig ansikt og la den virke i 15?minutter.

NIVEA Invisible for black & white Fresh Roll-On

En deodorant fra Nivea med en unik formel som gjør at du ikke får flekker på klærne dine og beskytter deg mot svette i opptil 48 timer. Påfør et jevnt lag og la det tørke inn før du kler på deg.

Så er det ett produkt som mangler, men som blir sendt i posten i ettertid. Så kommer nok snart det og. Det produktet som ikke kom i min glossybox var tynne servietter som absorberer overflødig fett og talg på en skånsom måte- uten at du ødelegger sminken din. Servietten skal trykkes lett ned mot din t-sone i ansiktet. Og du kan bruke begge sidene av servietten.

 • GLOSSYBOX MAI  Da vi kom hjem i går kveld fra sydenturen hadde vi fått masse post, og der lå b.l.a glossybox'n min for Mai som kom mens vi har vært i Spania i 2 uker!📬📦

  Dette var altså min siste glossybox for nå. 6 mnd abonnementet er brukt opp, tiden går jammen fort, med tanke på at det har gått et halvt år allerede siden desember!

  Men nå skal jeg si litt om det jeg fikk i glossybox'n min.

  SLEEK MAKE UP Pout Paint, color milkshake

  Lekker "lipstain" der du selv kan velge dekkevnen.

  GLAM OF SWEDEN Løsvipper

  Mål løsvippen og klipp etter behov. Legg limet langs kanten på løsvippen og la limet tørke i 30 sekunder før du setter løsvippene så nært vipperaden som mulig.

  BEBORAH LIPPMANN Love in the Dunes Nailpolish

  Høykvalitets neglelakk. Neglelakkene inneholder blandt annet biotin og grønn te for å fremme neglene kvalitet.

  GARINER Micellar Wipes

  Skånsomme renseservietter. Alt i 1 rens som enkelt fjerner makeup og renser huden din. Disse passer for både normal og sensitiv hud.

  DEODOC Intim Wipes

  Disse er PH-balanserte og allergen-frie intimservietter.

  Også fikk vi en bok med i denne boksen.

  Håper du likte innlegget.😊

 • GLOSSYBOX APRIL  Da var glossyboxn for april endelig kommet! Herlig! ☺ Kom ikke før i mai da, men men.. Sånn kan det bli av og til. Nå skal jeg vise dere produktene jeg fikk.

  HEY HONEY Good morning: Honey Silk facial serum

  Er en lett og luksuriøs fuktighetsgivende serum som beskytter og jevner ut hudtonen og gir en fin glød.

  Orginalpris: 340kr/30 ml

  UNANI Dermo defense face mask

  Denne ansiktsmasken holder din hud næret og hydrert og den fjerner urenheter. Den brukes 1-2 ganger i uken på et rent ansikt. Skal virke i 10min, og rens deretter med vann.

  Orginalpris: 160kr/100 ml

  PALMOLIVE Palmolive gourmet

  Denne gir deg en herlig og velpleid følelse mens du dusjer. Inneholder naturlige ekstrakter og fuktgivende ingredienser.

  Originalpris: 36,90kr/250 ml

  STUDIO 10 Brow lift perfecting liner

  Er en øyenbrynspenn og highlighter i et! For hver øyenbrynspenn som studio 10 selger, donerer de hele overskuddet til kreftorganisasjonen "look good del better".

  Orginalpris: 250kr/st

  ELIZABETH MOTT Thank me later eyeshadow primer

  En lett og vanntett primer for øyenskygge som glatter ut huden og gjør det lettere å legge sminken. Primeren sørger for at sminken sitter bedre og lenger uten et skjoldete resultat.

  Orginalpris: 175kr/10 g

  Det var de produktene jeg fikk for denne mnd.

 • GLOSSYBOX MARS  Endelig kom glossybox'n jeg har ventet på lenge. Kom faktisk i tide, for i morgen er det jo ny mnd!

  Vil du se hva jeg fikk, så les og se videre.👍

  EMITE MAKE UP Artist Lashes Mascara:

  Denne gir definert volum til vippene med en gummibørste for perfekt definisjon og uten klumper. Også er den vannfast som er parfymefri og som er helt fri for fibrer.

  Originalprodukt: 210kr/4ml

  HOT MAKEUP Eyelash Curler:

  Denne Vippetangen fra Hot Makeup former og åpner blikket.

  Originalprodukt: 80kr

  MINUS 417 DEAD SEA COSMETICS LTD Catharsis Vitamin Mineral shampoo:

  Denne sjampoen skal gi et sunt og mykt hår. Lukter ganske godt også.

  Orginalprodukt: 225kr/250ml

  LUXIE BEAUTY Rose Gold Large Angled Face Brush 504:

  Denne sminkekosten er perfekt for skulpturering av ansiktet og for påføring av rouge, highlighter og bronzer. Den er også god og myk.

  COLGATE Max white Expert white tannkrem & Max white tannbørste og whiteningpenn:

  En tannkrem som gir hvitere tenner på 5 dager. Brukes sammen med tannbørsten og whiteningpennen for 3 nyanser hvitere tenner.

  Orginalprodukt: 49,90kr + 99,99kr

  Ble fornøyd med disse produktene fra denne mnd også.

  Hvis du også vil prøve det ut kan du trykke HER. Så kommer du rett inn på siden deres. Og hvis du trykker HER kommer du til hvor mye det koster å abonnere for så så lenge.

 • GLOSSYBOX FEBRUAR  I dag da jeg kom hjem så jeg en pakke liggende i senga på rommet mitt, å det var glossyboxen for februar! Den kom litt sent denne mnd også.. Ble sendt i går så da kom den i dag. Endelig!

  Det som var oppi esken for februar var som følger dette:

  ELIZABETH MOTT: queen of the fill eyebow gel.

  Dette er en øyenbryns gele som skal være bra.

  MEMEME Lip glide, playful peach

  Lip Glide fra MeMeMe har en superpigmentert formel som kommer i en lekker og frisk fersken farge med en matt og trendy finish!

  GARINER RESPONS Mythic Olive Nourishing Body Lation - nylansering!

  En uimotståelig, pleiende formel med en oppfriskende og deilig duft.

  Resultatet er en næret, myk og strålende hud.

  SANEX intimvask

  Denne intimvask er en hypoallergenisk, såpefri, pH balansert og parabenfri intimvask som gir deg en frisk, beskyttet og behagelig følelse hele dagen.

  PLACKERS Twin

  Tanntråd som rengjør raskt og enkelt mellom tennene dine og etterlater en oppfriskende og deilig mintsmak. Kan bruken igjen etter å ha blitt skylt i varmt vann.

  Da er det bare å vente på denne månedens glossybox som også sikkert kommer sent. (Kanskje den kommer i begynnelsen av april)?

  Håper du likte innlegget.

  #glossybox #glossybox_norge #stayglossy

 • GLOSSYBOX JANUAR  Da jeg gikk hjemover sjekket jeg postkassen som vanlig.📫📪📦📭 Og oppi der så jeg en pakke/eske ved navn "GLOSSYBOX" også mitt navn, postnummer og adresse. Jeg ble veldig glad for at den endelig kom! Kom litt sent da men.. For denne pakken er for januar, men kom allikavell i dag 2. Februar.

  DETTE VAR OPPI ESKEN I BOKSEN:

  Blending sponge: Denne brukes til å blande ut sminke eller kremer som brunkrem/foundaytion osv. Jevner ut hudtonen og dekker enkelte skavanker og områder som f.eks under øyene og rundt nesen som ellers er vanskelig å komme til.

  Glazel visage: Denne fremhever ansiktets konturer og gir et naturlig og sunt utseende.

  Face gel: Denne geleen fjerner døde hudceller fra huden din (Brukes i fjeset).

  Royal apothic cream: Dette er en krem som kan brukes på hender og kropp.

  Naobay: Denne er en tone for ansikte. Den kan du ta på en bomullspad og smør utover ansikte når du har tatt av sminken. Den roer ned huden etter sminkebruk.

  Loreal men expert: Dette er en deodorant for menn. Alle hjertes dag er rett rundt hjørnet! Denne populære herre deodoranten kan man gi til noen man er glad i. "Deodoranten gir total beskyttelse i 48 timer. Den motvirker gule flekker på klærne og gir en ekstra ren og fresh følelse!"

  Om du prøve det ut, meld deg på glosstbox Her. (Link til glossybox siden glossybox.no).

  Er du abonnement i glossybox?

  Eller kjenner du noen som er det?

  Hva synes du om mnd glossybox?

  Håper du likte innlegget!☺

  Sleng gjerne på en kommentar om du liker det og/eller del innlegget.

 • GLOSSYBOX DESEMBER UNBOXING  I går den 22. Desember kom den første glossyboxen min på bursdagen min! Akkurat i tide! Med produkter i. (Sminkeprodukter og andre). Jeg fikk et 6 måneders abonnement på glossybox av pappa, stemoren min Wenche og småsøskene mine i bursdag/julegave.

  Så jeg får da en pakke, eller en glossybox sendt hjem i posten hver mnd. Spennende!

   

  Denne til venstre fjerner sminke som for fjes, øyesminke og lepper.👄💄💋Også er den parfymefri. Også en flaske med daily intimate wash.

  Øyenskygge og cream heat spray

  Leppestift. Den blir lilla når du tar den på.

 • Les mer i arkivet Juni 2018 Mai 2018 April 2018