EN VELLYKKET 18 ÅR’S DAG!❤🎁🎉🎊 (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

EN VELLYKKET 18 ÅR’S DAG!❤🎁🎉🎊I går fylte jeg 18 år! Myndig og kan bestemme over meg selv. Det har gått fort til 18 år’s dagen min, spesielt desember mnd går fort virker det som. Når det er så mye som skjer og skal ordnes til jul. Det var fint at bursdagen min var på en lørdag i år. Jeg har kosa meg med hyggelige folk rundt meg! Med latter og glede.

Det begynte å komme flest gjester i rundt 6 tiden. To av gjestene hadde baket gulrotmuffins og sjokoladekake til meg, mens jeg fikset med brus og potetgull. Vi dro ut i grillhytta litt etter vi hadde spist muffins og kake. Det var hyggelig og gøy! Hørte på musikk og koset oss med snacks og drikke. Jeg hadde en vellykket bursdagsfeiring i går for å si det sånn. 😆

I dag har vi gjort ferdig resten til jul. Det er hengt opp julepynt og juletreet er ferdig pyntet.🎄 Så da er det egentlig bare å vente i spenning til julaften i morgen, noe jeg gleder meg til. I kveld blir det nok å se litt på TV (grevinnen og hovmesteren) + at vi skal sikkert spille spill senere på kvelden og kose oss.

Julen er en koselig tid synes jeg. 🎄🎁❤

Ønsker alle en riktig så god jul og et godt nyttår!👌

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar