FORBEREDELSE TIL PRAKTISK TENTAMEN!👩 (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

FORBEREDELSE TIL PRAKTISK TENTAMEN!👩I dag har vi hatt forberedelse de 4 siste timene til praktisk tentamen. Jeg skal ha tentamen som er relatert til en baker. Vi fikk et tema på skolen i dag, deretter skulle vi finne ut selv hva vi skal lage ut ifra det tema vi fikk.

Jeg fikk tema «gjærdeig og pisket masse» som tema. Utifra det har jeg valgt 3 forskjellige produkter som er: lørdagsbrød, kanelsnurrer og rullekake. Vi må lage minst 3 forskjellige produkter for å klare å få en relativt grei karakter. For meg blir dette nok utfordrende føler jeg, så jeg skal prøve å forholde meg til å lage 3 forskjellige produkter isteden for mange flere. Ettersom jeg synes det er litt utfordrende å konsentrere seg om flere ting samtidig. Og generelt sliter litt praktisk på skolen... Vi får 4,5t på oss, og 30 min på slutten til å skrive egenvurdering av dagen og det vi har laget.

Jeg skal gjennomføre tentamen på fredag, mens noen starter allerede på onsdag og torsdag. Jeg satser på at jeg får til og håper det går bedre denne gangen enn sist. Jeg sliter som sagt med å stole på meg selv og kan bli fort usikker når jeg må jobbe helt alene uten noen form for veiledning eller bekreftelse. Dette er noe jeg har slitt en del med (dårlig selvtillit og selvfølelse). Har lite tro på meg selv og blir ofte oppgitt og frustrert over meg selv pga dette.. men jeg skal fortsett prøve mitt beste! Selv om jeg ser for meg at det kan bli en utfordring den dagen.

Slik ser oppgaven jeg fikk ut:

Inneholder arbeidsplan og oversikt over oppskrifter og hva jeg skal gjøre underveis.

Da er det bare å satse på at jeg klarer å holde roen underveis og ikke bli for stresset. Kjenner jeg gruer meg litt allerede, men slik er det vel for de andre også tenker jeg.

Takk som leser bloggen min! :-)

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar