1. DESEMBER 2018🎄 (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

1. DESEMBER 2018🎄Nå er det ikke lenge igjen til 18år’s dagen min og julaften! Det blir stas! Gleder meg til det. I desember er det mye som skjer, på skolen skal vi ha tentamener og prøver osv. Gleder meg til vi skal ha julebord på skolen den 14. Desember. Tror denne mnd kommer til å gå ganske fort, så må bare nyte alle dagene nå frem til jul.

Jeg har allerede begynt å pakke inn gaver til noen venner av meg, i går gjorde jeg det. Nå har jeg også pynta litt på rommet med noen fine lys og sånn lysestake som er i vinduskarmen, ble koselig å få opp det ja. Spesielt om kveldene er det koselig, da lysene synes best. Jeg har også planer klart for i dag, jeg skal på besøk så skal jeg bli med på å bake noe til jul, blir bra. Før jeg setter meg på toget skal jeg ta meg en god morgendusj kjenner jeg, skal bli godt.

Jeg skal feire julaften og 18år’s dagen min til pappa i år men reiser til Mo i Rana dagen etter julaften (1. Juledag), 25. Desember, og blir til 1. Januar 2019. Det er noe jeg også ser fram til, møte familie og gamle venner igjen osv. Åpne pakker, kose meg og slappe av i julen.

Julen og desember er en fin mnd, for mange. Med tradisjoner og gjør ting med familien og venner. Jeg skal kose meg meg god julemat, julegodter, julefilmer, julemusikk osv.

Ønsker alle en fin start på desember!🎄❤

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar