1. OKTOBER 2018, OPPDATERING (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

1. OKTOBER 2018, OPPDATERINGHei!

Nå begynner det å bli en god stund siden sist jeg posta noe her inne på bloggen. Så jeg ville bare si at det går bra med meg og jeg har det bra. Det er mye positivt som har skjedd i livet mitt de siste 2-3 mnd. Så jeg har ikke følt for å blogge så mye den siste tiden. Er mye opptatt for tiden og har ting å holde meg opptatt med. Slik at dagene går unna, sakte men sikkert. Også har jeg ikke samme motivasjon lenger, og vet heller ikke hva jeg skal blogge om fordi jeg føler det kanskje kan bli litt kjedelig med samme greia hele tiden, jeg vet ikke hva dere som leser bloggen min tenker om det jeg skriver. Så kom gjerne med tilbakemelding til meg.

1. Oktober allerede, det går fort unna så er det plutselig jul igjen. Det begynner å bli kalt ute og det kjennes at høsten er kommet for å si det sånn. Også er det jo kommet snø noen plasser her i landet allerede. Så plutselig kommer den hit også.

Jeg vil også si at jeg er på en 2-ukersperiode med utplassering i bedrift. (Bakeri på Inderøya). Der trives jeg godt og det har gått bra hittil. Jeg har vært på bakeriet hele forrige uke så blir det hele denna uka før det blir høstferie. Vanligvis er jeg/vi bare utplassert 1 gang i uka som er på onsdager. Men vi skal ha 2 uker før jul og 2 uker etter jul. Så det blir nok bra ja. Godt å ha noe annet enn skole hele tiden. Slippe alle de teoretiske fagene. Isteden få vært utplassert littegranne. Alle trenger litt forandring innimellom.

Ønsker alle en fin oktober i vente.

Klem😊

  • Én kommentar


    01.10.2018 kl.14:32

    Ser at du har det bra 😊 ser nesten litt forelska ut 😉💕💕Fiiiin høst tell deg o🎶🎶
    Anonym: Tusen takk :-)

    Skriv en ny kommentar