ER DET GØY Å ØDELEGGE FOR MEG? (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

ER DET GØY Å ØDELEGGE FOR MEG?Jeg begynner å bli rimelig lei folk som prøver å ødelegge for meg og mitt personlige rykte! Som isteden velger å tro på falske rykter som noen andre har spredt så blir det spredt videre! Virkelig?! Er folk så redde for å spørre meg om det i det heletatt er sant? Er vel ikke så vanskelig, eller?

Noen jeg trodde var mine venner velger heller å høre på bullshit fra noen andre som ikke kjenner meg så godt! Hvis du ikke er 100% sikker på at det stemmer og ikke tør å snakke med meg om det så skal du vertfall ikke spre falske rykter videre til masse andre venner og folk! Du vet ikke hvor mye slikt kan ødelegge for en person! Tenk litt over før du sprer videre ting som ikke er sant! Jeg vet godt selv hva som er sant og ikke! Men er visst visse folk som tror de vet bedre og kjenner meg, men der tar de feil! Nok en gang!

Er ikke så gøy å plutselig få høre på skolen at «jeg vil ikke være venn med deg lenger» fordi jeg har fått høre at «du er sånn og sånn» og «jeg tror heller mer på h*n fordi vi har vært venner lenger enn det jeg har med deg»! Like wtf?! Den personen har så vidt vært med meg på fritiden en gang. Greit nok, folk skal få tro på hva de vil. Men en ting er sikkert, jeg vet selv at jeg ikke er en så dårlig person som folk fremstiller! Er ikke så gøy å få høre «du har ikke empati for vennene dine»! Selvfølgelig har jeg empati for vennen mine, jeg bryr meg om dem og har alltid vært en person som bryr meg om andre! Det vet de som kjenner meg godt! Jeg blir bare rimelig forbanna og oppgitt når folk sier slikt til meg og vertfall når det ikke stemmer! Jeg har også mye å tenke på selv til tider, så er ikke like lett bestandig for meg heller!

«Rykter er laget av hatere, spredt av tapere og akseptert av idioter!» dette er så sant! Bra uttrykk!

Når noen velger å blande inn familien min så blir jeg veldig frustrert! Som tror jeg bruker unnskyldninger og dikter opp ting som ikke er sant for å få venner! Noe som aldeles ikke stemmer! Som ikke tror på at jeg har blitt mobbet så hard, som heller tror jeg diktet opp mer enn det jeg har blitt utsatt for. Tror dere jeg lyver for å få venner? Da må du tenke om igjen! Hvorfor skulle jeg lyve om hvordan oppveksten min har vært osv? Jeg er faktisk veldig ærlig av meg og sier ting som det er! For de som lurer på hvilket innlegg om mobbing så kan du tykke HER.

Følte bare for å få skrevet ned og delt noen tanker og følelser med dere! Lenge siden sist jeg har skrevet noe personlig her inne. Jeg er litt mer forsiktig med det nå, men av og til føler jeg at jeg må det. Har du problemer med det jeg skriver og deler på denne bloggen trenger du ikke å lese! Enkelt og greit. Ingen som sier at du MÅ lese det jeg skriver.

 • 4 kommentarer


  Linn20.08.2018 kl.23:15

  Eg bruke å sei, på godt nordnorsk,:Har du ikkje nåkka bra å sei, så kan du holde kjeft! 😉 Håpe vi sees igjen en gang, du verke som ei flott jenta!
  Linn: Takk, kem Linn? :-)
  Vi som kom me båt tell Hemnesberget i sommer 🤗22.08.2018 kl.10:16

  Vi som kom me båt tell Hemnesberget i sommer 🤗
  Vi som kom me båt tell Hemnesberget i sommer 🤗: ok :-) Takk som synes eg verk som ei flott jenta. Godt å hør! :-)

  Skriv en ny kommentar