SOMMERFERIE 2018 (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

SOMMERFERIE 2018Nå er det ikke så lenge igjen av sommerferien 2018. Snart over, går fort. Nesten 2 mnd med sommerferie er digg! Greit å få spart opp litt energi til høsten igjen.

Jeg har hatt en kjempe fin og bra sommerferie i år! Gjort litt forskjellig. Vært hjemme til mamma i Mo i Rana. Der jeg gjorde mye forskjellig og møtte kjentfolk igjen. Koselig. Kort oppsummering fra da jeg var hjemme i Mo i Rana: vært på kino, bowling, møtt noen venner og familie, øvelseskjørt litt, grillet, vært ute, bada, vært på shopping, vært i Tärnaby på tärnamartnan i Sverige med mamma, vært på båttur/fisketur, bobiltur og kosa meg masse!

Vi kjørte sørover 28. Juli med bobilen, så ble jeg sluppet av da vi passerte Røra. Etter jeg kom til Trøndelag igjen har jeg møtt noen venner igjen. Jeg har også fått meg nye venner, både her i Trøndelag og når jeg var i Nord-Norge. Så det er jeg glad for. Også har jeg øvd en del på teoritentamen.no (klasse B) og det går fremover med den. Sist jeg prøvde hadde jeg bare 2 feil. Men det er bare å øve så går det vel bra til slutt.

Tenkte å slenge med noen bilder fra ferien så langt:

Her var vi på båttur i Bardal

Det var noen av mange bilder fra ferien så langt. Som dere sikkert vet så er jeg glad i å ta bilder og videoer fordi da har jeg minner. Det er koselig å se tilbake på forskjellige minner.

Så nå skal jeg bare nyte den siste uken før skolen begynner igjen. Jeg begynner på skolen igjen den 16. August. I helgen som kommer er det planlagt at jeg og noen venner skal på en dagstur til Åre, det gleder jeg meg til! Så tar jeg resten litt som det kommer.

Hva har du gjort i ferien så langt? Har du hatt en bra sommerferie?

Klem😊

 • 3 kommentarer


  Maiken Johnsen08.08.2018 kl.16:58

  Høres ut som du har hatt en fin ferie!! :D
  Maiken Johnsen: Ja har det ;-)
  Charlotte08.08.2018 kl.19:57

  fine bilder :D
  Charlotte: Takk :-)

  Skriv en ny kommentar