«DØR» AV DEN INTENSE VARMEN!☀ (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

«DØR» AV DEN INTENSE VARMEN!☀Det er så varmt for tiden at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. I går kveld kl 21:30 var det så varmt som 34 grader! Sykt varmt for å være i Nord Norge på den tiden av døgnet. Det er jo godt og bra at vi endelig får skikkelig sommervarme her i Nord også, men når det blir så varmt som det er nå så er det lett å bli fort sliten å lei. Det er faktisk meldt opp til 35 grader her i Mo i Rana i morgen, og kanskje litt torden og lyn på kvelden/natten.

Nå er det akkurt 28 grader ute og inne, kjenner ikke forskjellen på temperaturen med mindre jeg stiller meg framfor vifta.

Jeg kom hjem hit til Mo i Rana på fredag den 6. Juli. Så snart vært her i 2 uker nå. Har gjort litt av hvert. Jeg har vært på bowling, kino, på besøk og hatt besøk, sola meg ute, vært på båttur på Hemnes der vi sov i bobil, øvelseskjørt litt, øvd litt på teori til bil også er det fortsatt noen planer og ting som jeg skal se om jeg får gjort før jeg drar nedover til Trøndelag igjen.

Var litt usikker om jeg skulle dele med noen bilder i dette innlegget, men jeg tror jeg heller kommer med en liten oppsummering senere. Da jeg skriver om litt det samme bare med forskjellige bilder fra ferien isteden.

Hat hatt en bra sommerferie så langt.😊

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar