1. MAI (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

1. MAIDa er vi kommet til mai. En mnd med mange fridager. Jeg skal på skolen i morgen, resten av uka har jeg fri. Så det skal bli godt. Skal prøve å nye fridagene mens jeg har dem. Jeg har ikke blogget på en stund fordi det har jeg ikke hatt motivasjon til også har det ikke skjedd så mye spesielt i livet mitt som jeg vil skrive om. Det skjer ikke så mye spennende i min hverdag enn det «vanlige», så er vel ikke så mye å skrive om da. Men tenkte jeg skulle komme med en oppdatering likevel.

For noen dager siden prøvde jeg å få tilbake kontakten med ei venninne. Det klarte jeg. Dagen etter jeg snakket med henne møttes vi, jeg overnatta til henne, i natt overnatta hun til meg. Så vi har hatt det koselig. Sett på film og serie, snakket, gått litt ute osv. Godt å se om vi får tilbake vennskapet slik vi hadde det før kontakten ble brutt. Jeg ble glad og fikk et håp om at ting kanskje blir litt lettere fremover med hun i livet mitt. Og at vi kan møtes og henge sammen og skape gode minner.

Jeg skal bort i neste uke, i noen dager. Blir nok bra.

Nå er vi mer mot lysere tider, kanskje ting blir litt lysere nå som vi nærmer oss lyse tider. Og siden jeg har fått kontakten tilbake med ei tidligere venninne.

  • 2 kommentarer


    Elise - Lileahs mamma01.05.2018 kl.15:25

    Ååå så deilig med fri da! Kos deg masse!! :)
    Elise: Takk det samme :-)

    Skriv en ny kommentar