INDRE STRESS (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

INDRE STRESSEn følelse av å ikke klare å slappe helt av.. ligger i sengen og lurer på hva faen det er som skjer mange gang, pulsen er høy og kroppen skjelver! Det er ubehagelig... får en følelse av indre stress. Eller det er nok indre stress. Fordi det kommer så mange tanker og bekymringer slik at man opplever de følelsene.. det er ikke så lett bestandig for å si det sånn...!

Mye å tenke på, mye som skjer osv.. mange følelser som kommer og går.. men ofte kommer de dårlige følelsene og det som er ubehagelig. Det kan være av ting som har skjedd nylig eller lenge siden. Tanker og følelser som ikke får slippet taket helt.. ting man føler på da og nå.. følelser som ikke kan kontrolleres. De kommer når de kommer.. klarer aldri å ha 100% kontroll over mine tanker og følelser til en hver tid. Plutselig kommer de helt uventet og på "feil" tidspunkt. Men bedre å la det komme ut enn å må tviholde alt igjen og for deg selv. Du føler deg bare 10 gang verre og mer alene om det hvis du holder alt inni deg, ensomheten kommer virkelig fram. Hater at det skal være så vanskelig å holde styr på tankene og følelsene mine til tider.. de kan komme når jeg minst venter det.. og er ikke alltid like lett å håndtere alt. Jeg har merket det godt den siste tiden at ting ikke er slik det burde være.. jeg sliter med å sove, ligger med høy puls og skjelvinger, mye hodepine, vondt i magen, ryggen og hele kroppen for å si det sånn, men det kommer nok fordi jeg føler det er så mye som har skjedd og som skjer nå og pga jeg tenker alt for mye som mange har sagt til meg. Men det er ikke så lett å unngå all tenkingen når det skjer negative og ugreie ting gang på gang. Ofte. Vanskelig å se og få fram det positive i alt, spesielt når man sliter med ting og tang... men jeg prøver. Jeg gir ikke opp!

Har du opplevd at ting plutselig kommer veldig uventet uten forvarsel mange ganger? Vel det er kjipt og ikke like lett å håndtere (Kommer jo også selvsagt an på hva), men uansett så skjønner dere nok hva jeg mener. Det er vanskelig. Det er som om at alt blir satt på pause i noen minutter. Ikke vet du hvordan du skal takle det osv.. det er ganske kjipt å stå oppi den situasjonen når den oppstår.

Livet er så vanskelig nå for tiden! Jeg ikke klarer å få fram alt det positive akkurat nå.. ting er vanskelig nesten hele fuckings tiden! Er og har bare vært motgang den siste tiden føler jeg.. det er slitsomt og jeg begynner å bli lei av det.. men det går nok over med tiden sier mange, det er jo sant. Bare at noen ganger trenger man mer hjelp og tid til å komme ut av ting. Håper bare at alt blir enklere snart.. er bare litt vanskelig å fokusere på alt det positive når jeg bare føler motgang og negative opplevelser mer enn de positive opplevelsene. Det synes ikke så godt på utsiden, men kjennes og føles veldig godt på innsiden for å si det sånn. Indre stress altså... det kjenner man på kroppen. Føles ut som om at kroppen holder på å kollapse av og til. Som et slags nervesammenbrudd eller noe. Du bare kjenner at kroppen begynne å skjelve, pusten blir med intens eller puster fortere, hjertebank og føler deg mer nervøs for noe eller hva jeg skal si..?

Håper noen skjønner meg og hva jeg mener... og kan komme med tips eller noe. Det bruker å hjelpe på litt ved å skrive blogginnlegg av og til, for å skrive av meg litt tanker og følelser. Og dele det med flere som kanskje har opplevd det samme eller kjenner seg igjen i noe. Jeg blogger fordi jeg føler jeg får litt ut av det. Er lettere å få det ut enn å må sitte med det for meg selv. Noen har sagt at jeg bør slutte å blogge, at det er teit, "cringe" osv.. men jeg driter i det! Fordi til meg funker bloggen bra i vanskelige perioder mange gang! Haters gonna hate! Jeg prøver å ikke bry meg så mye om hva andre mener om at jeg blogger, det er opp til meg selv om jeg vil blogge eller ikke! Så folk trenger ikke å fortelle meg hva jeg burde gjøre og ikke burde gjøre, fordi det vet jeg nok best selv!

Takk for at du leser bloggen min og takk om du legger igjen en eller flere kommentarer. Det hjelper litt på det også.

  • 2 kommentarer


    Alexandra Dagfinrud28.02.2018 kl.20:56

    KJenner meg igjen i det du skriver <3 Fint skrevet, men synd at man skal ha det slik!
    Alexandra Dagfinrud: Takk, nei er ikke noe gøy når det er slik...

    Skriv en ny kommentar