HUMØRET DITT PÅVIRKER MITT! (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

HUMØRET DITT PÅVIRKER MITT!Humøret til en person påvirker også mitt humør de fleste ganger.

Så om du er sint, lei deg eller dårlig humør, kan det også smitte over på meg. Hvis noen rundt deg er sint, lei seg, dårlig humør så blir man jo påvirket selv. Er du i dårlig humør så blir automatisk stemningen mer nedstemt enn det trenger å være. Da blir de andre rundt deg også revet med i følelsene dine, hvis du er irritert eller sliten. Så gjør ikke det situasjonen bedre ved å rive kjeft på de rundt deg. Og være sur i stemmen, og snakke negativt. Det gjør bare sånn at de rundt deg får samme signaler, da blir det nedstemt og folk blir misfornøyde...! Det er forståelig om man har hatt en tung start på dagen, uken eller mnd. Eller har det trasig og sliter.. men helst ikke bryte ut sinnet og frustrasjonen du har inni deg på andre folk.. som venner, familie, bekjente og hvem som helst egentlig.

Samme om noen er glad, da blir man jo glad selv. Det har samme effekt som det jeg skrev ovenfor her, bare positiv effekt. Og stemninga blir bedre. Det merkes, menn jeg viser jo selvsagt de fleste ganger hvis det er noe som har skjedd. Eller folk merker det på meg nesten hele tiden hvis det er noe i veien. Så ja, ikke alltid det funker like lett å bare "sette et smil på munnen"! Fordi folk merker det nok, før eller senere. På meg merker de fleste jeg kjenner det. De merker det også på oppførselen min, blir mer stille og snakker lite, tenker (som kan være veldig synlig til tider), vil være mye alene, blir tilbakeholden og trekker meg tilbake når det blir "for mye"! Men ja, det er noe av det da.🤔

Vær OBS på at noen er mer sårbar enn andre, kan ha mye med fortiden og gjøre..?! Alle har ett grunnlag for hvorfor vi er slik vi er, og hvorfor vi oppfører oss slik vi gjør. Husk alle er forskjellig. Alle har forskjellige opplevelser, erfaringer og ting man har mer peiling på enn andre. Men alle er unik selv om ikke alle er som deg. Eller om ikke alle er like "smarte, pene (alle er pen på hver sin måte), snille, rolige" osv... alle er bra nok uansett! Har sagt dette i mange av innleggene mine før, men alle har forskjellige bakgrunner. Ikke døm en person du ikke kjenner eller som du synes oppfører seg på en rar måte. Det meste har en forklaring. Grunner og mye mer.. husk det alle som leser dette.. DU er fantastisk på en eller annen måte! Alle gjør feil. Hele tiden, hver dag. Ingen er feilfri, husk det!

Okei... dette ble ett innlegg med blanding av følelser med humør og hvorfor noen er slik de er, eller hva jeg skal si. Jeg følte bare for å skrive på enda mer enn jeg tenkte.. så dette innlegget ble slik det ble! Litt blanding. Av og til blir jeg litt usikker på hvilken overskrift jeg skal bruke og ha på innlegg.. men så blir det bare en tilfeldig en som jeg kommer på rett før jeg skriver eller underveis. Nå ble dette sånn da. Av og til så kan noen innlegg føles ut som om at de blir veldig lik, kanskje noen er det. Men uansett, så hjelper det litt for meg å få skrevet ut ting og opplevelser. Det føles litt godt når jeg har fått ut noen tanker og følelser. Det er jeg nok ikke alene om nei! Er nok mange andre som også synes det hjelper på en måte å "skrive av seg" og få satt ord på ting. Slik jeg kan gjøre, og har gjort. Men mange ganger deler jeg ikke alt. Fordi det kan bli for personlig. Men da har jeg fått råd av noen at jeg heller burde vente litt med å dele mange av de tøffe stundene jeg sliter og har. Slik at det ikke blir mer "press" på det da. Men om jeg føler jeg vil skrive noe, om en tøff tid så gjør jeg mest sannsynlig det. Ikke alltid jeg deler, men lar det ligge i arkivet eller i tankene mine. Det er også godt å snakke med en person du stoler på. Snakk med han/henne om noen av problemene dine, så kanskje han eller hun kan komme med noen råd og eller prøve og oppmuntre deg på ett vis.

  • Én kommentar


    Alexandra Dagfinrud26.02.2018 kl.21:21

    Kjenner meg så utrolig godt igjen <3

    Skriv en ny kommentar