2. SØNDAG I ADVENT (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

2. SØNDAG I ADVENTNå er det en stund siden jeg har skrevet på bloggen, så tenkte jeg skulle komme med en oppdatering.

Det skjer mye på skolen nå i med at det nærmer seg jul og dagene går fort unna. Vi hadde en langdag på skolen der vi lagde mat til noen som hadde 10 års jubileum. Vi var på skolen fra 08:15 og var ferdig ca 21:20! Det var en lang og slitsom dag. Men da fikk vi fri eller avspasering dagen etterpå.

På fredag som kommer så skal vi ha julebord på skolen. For oss i restaurant og matfag. Gleder meg til det. Masse god mat og godsaker som vi skal lage.

Også i dag er det 2. Søndag i advent, allerede! To søndager igjen til selveste julaften! Det går fort! Plutselig er vi i et nytt år!

I helgen har jeg hatt besøk og vært på overnatting. Koselig.

Jeg har ikke blogget på en stund fordi jeg har hatt det travelt med litt forskjellig, også hatt lite motivasjon til bloggingen.. men jeg blir mer motivert med tilbakemeldinger.

Jeg var i Mo i Rana for ikke så lenge siden på besøk til mamma. Jeg var fra onsdag 22. November til søndag 26. November på Mo en tur. Så ja det er en stund siden jeg blogget sist ser jeg. Men jeg hadde en fin helg oppi Mo i Rana når jeg var der. Fikk møte noen i familien og noen venner igjen! Også var jeg og mamma på shopping på black friday. Helgen gikk fort. Og snart har jeg bursdag også!

I kveld skal jeg se hvem som blir vinneren av farmen 2017. Det blir spennende!

Ønsker alle en fin 2. Søndag i advent. Så skriver jeg sikkert flere innlegg senere.

Om det er noe du ønsker jeg skal skrive om si det til meg, eller kom med tips til hva jeg kan skrive om osv.

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar