LENGERE DAGER OG MYE Å LÆRE! (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

LENGERE DAGER OG MYE Å LÆRE!Da vil jeg si at vi så og si er fullt i gang med læreplan og ja. Vi begynte rett på fag og sånt nå denna uka. Vi har allerede hatt vår første dag på kjøkkenet i dag på skola. Vi har kjøkkendager 3 ganger i uka (onsdag, torsdag og fredag) med 2t teori på onsdager. Mandag og tirsdag har vi kroppsøving (gym) og fellesfag (matte, norsk, engelsk). Programfag i tillegg.

Vi er kommet godt i gang allerede. Onsdager er klassen alene på kjøkkenet, mens på torsdager og fredager er vi sammen med VG 2 elevene. Vi alle skal få prøve alt. Vi rullerer hver uke slik at alle får vært innom og prøvd ut litt. Vi er nå 2 jenter og 9 gutter i klassen.

Vi lager enkel mat på onsdager og mer avansert mat på torsdager og fredager. Men denne fredagen skal vi ha salg på skolen. Jeg kan legge til et bilde av noe av det som ble laget.

Det blir nok bedre når jeg får ordentlige sko og klær. Foreløpig bruker vi plastforkle og skoovertrekk på skoene vi har. Vi bestilte sko til meg i går, så de kommer nok om noen dager. Håper bare de er gode og at de passer perfekt. Men dette blir spennende. Mye å lære, og mye som er mer komplisert enn jeg trodde. Vi fikk masse ark med der det stod mye forskjellig. Som vi skal lære osv. Jeg kjente det allerede i dag i ryggen og fotene. Så slitsomt er det. Mye gåing og ståing i flere timer i strekk. Men må vel gå ant å trene opp ryggen osv slik at man holder ut lenger. Håper dette blir et bra skoleår og at jeg trives!

  • 2 kommentarer


    Jannike23.08.2017 kl.21:08

    Så spennende og nytt! Ønsker deg ein fin kveld :)
    jmyklebust: Ja er det :-)

    Skriv en ny kommentar