STJELT OVER 3000kr! (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

STJELT OVER 3000kr!Ja som du ser er overskriften "stjelt over 3000kr"! Det er ikke jeg som har stjålet, men jeg har blitt stjålet fra! Jeg merket dette på kvelden 1. August... jeg hadde overnattingsbesøk av ei venninne da jeg merket at det var masse penger som er blitt borte! Jeg ryddet litt i en kasse med masse ting, der jeg hadde gjemt pengene også. Så fant jeg ut at jeg skulle sjekke pengene med det samme som jeg ryddet i tingene mine. Og telle over dem. Men plutselig ser jeg at det mangler fullt av småpenger og sedler! Jeg bryter sammen i gråt, tar med resten av pengene og springer ned og forteller dette til stemoren min..! Hun blir sjokkert og vi prøver raskt å finne ut av ting. Av hvem som har vært på rommet mitt og sånt den siste tiden osv. Stemoren min sender meldinger til foreldre for å få dem til å undersøke saken!

Vi har en mistanke på hvem det kan være! Vi er på saken som sagt..! Men dette er veldig dårlig gjort.. også veldig mye i tillegg! Jeg hadde over 5000kr tilsammen, i sparepenger! Det har ikke vært så mange venner på rommet mitt... det er få.. 3 stk. Har snakket med familien og søsknene, og det er ikke noen her i familien! Jeg har heller ikke brukt dem opp selv, for da hadde jeg ikke reagert slik jeg gjorde!

Etter dette ble jeg skikkelig sint og lei meg!😡😭 At noen kan gjøre sånn mot venner eller andre! Det er helt sykt. Noe jeg ikke trodde skulle skje i det hele tatt! Men man kan ikke stole på alle "vennene" sine, dessverre! Venner stjeler ikke fra de andre vennene sine eller andre folk! Er man en god venn eller person om man velger å stjele fra andre folk? Ikke i mine øyer iallfall! Det er veldig dårlig gjort, og gjør det enda vanskeligere å stole på andre folk igjen!

Men jeg fikk 700kr i postkassen i dag. Stemora mi fant det i postkassa og ga det til meg Kl 12. Det stod ikke hvem det var fra, men de lå i en selvlaget konvolutt. Men det mangler fortsatt en god del! Kanskje det er fra den personen som har tatt pengene?! Ikke vet jeg, men da får vi se om det dukker opp mer etterhvert.. de neste dagene. For jeg vil gjerne ha sparepengene mine tilbake!

Mange lurer sikkert på hvorfor jeg hadde så mye penger gjemt på rommet mitt? Jo det er fordi jeg enten skulle ha dem klar i tilfelle jeg ville kjøpe meg noe som koster litt, eller slik at jeg har dem til jeg blir eldre! Nå har jeg fått låst dem inn i en pengeboks, foreløpig! Det må jo gå ant å ha noe liggende uten at noen skal stjele det! Jeg går jo ikke rundt å tenker om de som er på besøk til meg at dem kommer til å stjele fra meg! For det er jo ikke slik man skal tenke om folk og venner. Fake friends er noe av det værste jeg vet! Så man skal være forsiktig med hvem man stoler på og hva man sier til "vennene" sine. For ikke alle kan kalles venner!

Jeg er fortsatt fly forbanna etter den hendelsen! Og veldig skuffet... dette håper jeg ikke skjer igjen senere og flere ganger i livet! Det er veldig stygt og slemt gjort! Håper den personen som har gjort det skammer seg veldig mye og tenker seg nøye om! Og leverer tilbake pengene! Den personen som har gjort det kan bare glemme å kalle meg venn deres, for jeg vil ikke være venn til en tyv! Som stjeler fra andre! Fy faen sier jeg bare! Håper vi finner mer ut av dette mysteriet her... men som sagt så har vi en sterk mistanke... noe mer sier jeg ikke!

Ønsker fortsatt alle en fin kveld videre! Så får vi håpe at ting ordner seg!

 • 2 kommentarer


  Danian. Gutteblogger03.08.2017 kl.18:09

  Skjønner velsig godt at du er skuffet. Noen ganger er fristelsen for stor av og til.

  Håper du får pengene tilbake :)
  Danian. Gutteblogger: Ja, håper jeg også!

  Skriv en ny kommentar