SUMMER VIBE (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

SUMMER VIBEJeg kom tilbake til Trøndelag for noen dager siden. Reiste fra Mo I Rana med toget 08:15 og ankom Verdal Kl 13:15 på søndag (23. Juli). Helt siden da har det vært fint vær! Heldigvis! Sol☀

Jeg har vært på noen overnattinger og hatt overnatting. Jeg har bada og kosa meg med herlige folk!❤Men det er mange som er bortreist som ikke er hjemme enda, og noen reiser snart.. men sånn er det i sommerferien. Alltids noen som skal bort. Men får vel prøve å finne på noe selvom, og håpe at flere kommer hjem snart!

Når jeg var på besøk til mamma i Mo i Rana så hadde vi noen finværsdager også! Men det var ikke så mange dager, mye drittvær også! Vi har vært på hytta til bestemor en helg, hjemme og slappa av, solet meg, vært i bassenget, overnattet borte, litt på shopping, møtt noen venner igjen og vært på besøk en helg til storesøsteren min. Skrev vel litt om det i forrige blogginnlegg. Koselig uansett.

Vi har også fått 10 kyllinger her til pappa.🐥 De vokser fort, de fikk kyllingene i mens jeg var i Mo i Rana til mamma. Da var de bittesmå, mens nå etter jeg kom er de blitt dobbelt så stor som de var fra dag 1. Utrolig hvor fort de vokser! Pappa og Wenche skal bygge hønsehus ute slik at vi får flyttet dem ut snart som de er blitt enda større! Blir spennende å se om alle blir høner eller om det gjemmer seg noen haner der også! Det får vi se etterhvert. Så har vi kjøpt oss ny gammelbil også (Peugeot 607), siden registerreima røk på den andre bilen de hadde (gammel Opel). Så får vi håpe den er bra, som den sikkert er!

Nå er det ikke så veldig lenge til skolestart heller! Jeg begynner på Steinkjer VGs den 16. August. Så det blir spennende! Jeg gruer meg og gleder meg! Jeg håper det blir bra og at jeg kommer til å trives på videregående i det minste! Og at ting blir lettere osv..

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar