FERDIG MED GRUNNSKOLEN! (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

FERDIG MED GRUNNSKOLEN!Da er jeg faktisk kommet så lagt at jeg er ferdig med hele grunnskolen! I går var siste dagen min ved Inderøy Ungdomsskole. Med vitnemålsutdeling og avslutning for 10. Trinnet.

Vitnemålsutdelingen startet Kl 18:00. Så ble det litt underholdning, taler fra medelever, rektor og lærere. Kake, pizza, brus og kaffe på klasserommet etterpå. Så tok vi litt bilder med klassen og lærere.

Det er rart å tenke på at jeg er ferdig med grunnskolen. 10 års skolegang! Skulle ikke tro at det har gått så fort. Men nå er det bare å prøve og nyte sommerferien før jeg starter på VGs, noe nytt til høsten. Det blir spennende og se hva som skjer da og hvilken retning som kommer og valg jeg tar osv. Dette er bare begynnelsen på det store og det hele. Ingen vet hva eller hvordan fremtiden blir. Det blir en helt annen hverdag med mye ting som skjer og forandrer seg. Jeg både gleder og gruer meg. Til hvordan det blir. Håper og ser fram til en lysere framtid!

Nå er jeg på tur med ei venninne til faren hennes i Selbu. Så skal jeg være litt på Røra, ha sommerjobb og reise til Mo i Rana. Er planene i alle fall.

Så nå vil jeg bare ønske alle sammen en god sommerferie til de som har det! Og nyt den så godt du kan før du begynner på noe til høsten igjen. (Skole, jobb osv). Og lykke til videre alle sammen! Ta vare på hverandre og andre. Spre glede og godhet. Og hjelpe andre og være til støtte for andre. Det er viktig. Du får så mye bra igjen for det, i retur. Om du er snill og behandler dine medmennesker og folk med respekt.

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar