MUNTLIG EKSAMEN BESTÅTT (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

MUNTLIG EKSAMEN BESTÅTTDa er jeg endelig ferdig med alle eksamener for i år! Eksamen på ungdomsskolen er over for denne gang. Det er skikkelig godt! Godt å ha det overstått og endelig være ferdig med det. Nå kan jeg slippe å tenke på eksamen nå mere på ungdomsskole. for nå er jeg snart ferdig med hele ungdomsskolen! Det er få dager igjen. Nå er det vel bare mest opprydding etterhvert, innlevering av bøker, klassetur og vitnemålsutdeling som gjenstår.

Nå var det sånn at jeg kom opp i samfunnsfag på tirsdag, så fikk jeg trekke tema i går. Ført ut, en fordel der. Jeg trakk da "Norge som utviklet velferdsstaten. Det var faktisk et av de temaene jeg håpet på å få også! Så der hadde jeg griseflaks igjen! Heldig var jeg nok en gang ja!😃

Det gikk bra i dag. Jeg var først ut i dag og til å ha eksamen. Jeg hadde eksamen 08:30-09:00. Det var slik at jeg holdte en presentasjon som skal være på 10min og deretter svare på spørsmål og utdype meg mer i 20min. Det gikk bedre enn forventet. Jeg klarte det nokså bra! Jeg fikk høre at jeg var veldig reflektert og det var noe sensor var ute etter. Så bedre kan det ikke bli altså! Jeg har god grunn til å være fornøyd i dag og for at det gikk som det gikk! Det sa dem med glans.

I morgen har jeg fri. Så i dag tar jeg velfortjent helg med fint vær og sol.☀

  • 2 kommentarer


    Runa Sunniva Anbakk08.06.2017 kl.10:46

    Gratulerer med eksamen! Du er flink.
    Runa Sunniva Anbakk: Tusen takk tante Runa! :-)

    Skriv en ny kommentar