GLOSSYBOX MARS (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

GLOSSYBOX MARSCIATE LONDON Nail Polish Iced Frappe

En kremete og luksuriøs neglelakk i en dempet og fin pastell farge som passer perfekt nå til våren. Med den ekstra bedre børsten er det enkelt å påføre neglelakken samt at resultatet blir perfekt.

FIGS & ROUGE Hydra-Activ Smart Day Cream

Ansiktskrem som booster hudens elastitet, beskytter mot fine linjer og fukter. Kremen inneholder blant annet antioksidanter og vitamin A, C og E. Kremen brukes hver dag som en dagkrem.

IROHA NATURE Aloe Vera Tissue Face Mask

Ansiktsmaske med en kraftfull blanding av naturlige ingredienser som gir dyp fuktighet med rask effekt. Den pleier, reparerer og forebygger rynker. Påfør masken på rent og fuktig ansikt og la den virke i 15?minutter.

NIVEA Invisible for black & white Fresh Roll-On

En deodorant fra Nivea med en unik formel som gjør at du ikke får flekker på klærne dine og beskytter deg mot svette i opptil 48 timer. Påfør et jevnt lag og la det tørke inn før du kler på deg.

Så er det ett produkt som mangler, men som blir sendt i posten i ettertid. Så kommer nok snart det og. Det produktet som ikke kom i min glossybox var tynne servietter som absorberer overflødig fett og talg på en skånsom måte- uten at du ødelegger sminken din. Servietten skal trykkes lett ned mot din t-sone i ansiktet. Og du kan bruke begge sidene av servietten.

  • 2 kommentarer


    lisarorvik13.04.2017 kl.11:44

    Så mange gode produkter :)
    lisarorvik: jepp

    Skriv en ny kommentar