TRAVLE DAGER (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

TRAVLE DAGERDagene glir forbi. Uke etter uke. Fort som en fei! Hvor fort ting kan forandre seg. Så dramatisk og fort.

Det er travle dager. Masse prøver og innleveringer. Ting går bedre med tiden som går, nå for tiden i alle fall. Ikke så lenge til påskeferien nå heller. Den siste tiden har jeg vært mye med venner og hatt det gøy. Og fått tankene på noe annet. Får håpe jeg ikke får tilbakefall igjen (Med alt som har skjedd, slik at jeg blir deprimert igjen). Nå som alt er greit. Men jeg har noen å snakke med når jeg har dårlige dager og ting er mindre bra. Som lytter til meg og prøver og hjelpe meg. Så det er bra! Jeg er så glad for at jeg har de vennene jeg har, selv om det er få. Så er de knallgod!

I morgen er det helg igjen, det blir bra. Jeg gleder meg stort sett til hver helg, det er så godt med helg! I helga som var så var jeg på overnatting hele helga, det var gøy. Hva jeg skal i helga som kommer vet jeg ikke helt riktig enda, så det tar jeg på sparket! 😜

Følte for en liten oppdatering. Det som irriterer meg litt er at jeg har mista motivasjonen til skrivingen den siste tiden... og mye på skolen. Men jeg vil jo fortsette å skrive blogginnlegg, men så har jeg så lite motivasjon og vet ikke helt hva jeg ska skrive og hva jeg skal ha som overskrift. Så alt stopper liksom opp... men jeg skal prøve å holde bloggen oppdatert 1 gang i uken (om ikke mer). Da kan jeg skrive litt om uken som har gått eller andre ting jeg føler for å skrive om.

Nå skal jeg øve litt mer til prøvene vi har i morgen (matte & KRLE). Huff... får håpe at jeg får til noe på prøvene i morgen da. Så ønsker jeg alle en fin dag videre.

  • 2 kommentarer


    idunaar30.03.2017 kl.18:16

    Stå på kjære du! Glad for å høre at ting går bedre med deg! Fortsett med å drive med ting, og prat med gode mennesker når du føler deg nedenfor :) Masse lykke til med prøvene i morgen!
    idunaar: Tusen takk for en slik fin kommentar, ble glad nå! :-)

    Skriv en ny kommentar