FØRSTE SKOLEDAG I 10. (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

FØRSTE SKOLEDAG I 10.Da var første skoledag i 10. Over for meg. Mange andre har startet litt før, men det er også en del som startet i dag. Så nå har jeg fått lagt bokbind på alle skolebøkene mine, så da var den leksa ferdig for denne uken. Det første vi gjorde når det ringte inn 08:30 var å møte i gymsalen, alle sammen. Så snakket rektor litt og sa noen ord før vi gikk på klasserommene.

Tiden har gått veldig fort, med tanke på at jeg nå går siste året på grunnskolen! Skal bli godt å bli ferdig med det og da, og komme på videregående/høyskole. Får bare holde ut så godt jeg kan med siste året, og håper på at dette skoleåret blir en smule bedre enn det forrige! Men er skremmende hvor fort det faktisk går...! De to årene siden jeg begynte i 8. Klasse i 2014 har virkelig glidd forbi. Føles ikke ut som om det er så lenge siden som det faktisk er!Men sånn er det jo. Man vokser og tar steg for steg. Og tar mange (vanskelige) valg og har mange vanskelige valg i vente!

Reaksjonen når skolen starter igjen be like😂👆

Så ønsker jeg alle sammen en fin uke videre! Håper alle som begynte på skolen igjen hadde en fin dag. Så skal vi antageligvis grille ute i dag siden det er sol her i dag.☀

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar