DA ER VI KOMMET TIL MO IGJEN! (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

DA ER VI KOMMET TIL MO IGJEN!God kveld!

I dag kom jeg tilbake til Mo i Rana etter en koselig sommerferie på Røra til pappa.

Jeg har også tatt med meg en venninne med meg til Mo, nemlig Maria. Hun skal være på besøk til oss til den 15. August. Det blir bra, så har vi hverandres selskap. Sånn at jeg slipper å kjede meg så veldig mye. De fleste i trønderlag begynner på skolen den 16. August, mens jeg begynner mandag 22. August. Derfor drar hun tilbake den 15.

Vi satte på tante Runa og typen til Mo, i bobilen hennes. De kom til oss (pappa) sent i går kveld, også overnattet de til neste dag. Så henta vi Maria hjemme hos hun også kjørte nordover kl 10:08. Vi har kjørt langt! Maria ble litt bilsyk... men jeg ble ikke det heldigvis. Men vi har hatt det gøy på turen fordeom, vi har hørt mye på musikk, snakket, ledd mye osv.

Det var i alle fall godt å endelig komme fram etter mange timer's kjøring... Vi har også stoppet noen ganger på turen, tante og typen og vi var innom 3 bruktbutikker i løpet av turen. Også var det kø en god stund før vi kunne kjøre igenn.. Når vi nærmet oss Mo. Så nå blir det bare å slappe av resten av kvelden, også skal vi spise Lassagne nå snart.😋

Vi skal i alle fall prøve å få så gode minner som mulig og ha det gøy! Maria har aldri vært i Nord-Norge før så det blir jo gøy og spennende for henne da.

Snakkes👋

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar