LITEN OPPDATERING (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

LITEN OPPDATERINGNå er det 1 uke siden sist jeg publiserte siste blogginnlegg. Har vært mye sene kvelder så har ikke orket å delt noe da. Men i så fall skal jeg si litt om de siste dagene.

I dag har det vært veldig fint vær, stek sol!☀ Samme som i går, da var det 30 grader ute! Skikkelig varmt da gitt!☀☀ Både i går og i dag har vi vært på stranda på Sundsand.☀🏊 Jeg og Odin (en kompis av meg som bor oppe til oss) overnattet på trampolinen i natt. Det gikk bra det. Som pappa sa, "isteden for å kjede seg alene, kan man heller kjede seg sammen med noen". (Siden jeg kjedet meg litt) Sant nok. Så jeg og Odin hang sammen i hele går og stort sett dagen før der igjen og.

Koselig med bålbilder!🔥🔥

Dagen før der igjen (20. Juli) da overnattet vi i telt.⛺ Vi satte ute litt på kvelden sammen med pappa også fyret i bålet utenfor grillhytta. Koselig det.🔥 Også så vi på en film på MacBooken min før vi tok kveld. Poppet popcorn og tok med mm ut og spiste ved bålet.😜

Men så våknet jeg litt før kl 8 fordi det var kjempe varmt i teltet, fordi solen skinnet rett på det. Også våknet Odin like etter meg. Det første jeg gjorde var å glide opp åpningen, sånn at vi fikk luftet litte granne, men vi tok med oss alt inn igjen. Da han hadde vært oppe med tingene sine kom han ned til oss også fant vi en film og se. Men så skulle de bort en halv time etter ca, så da de dro så gikk jeg på rommet og "slappet av litt". Jeg sovnet i en liten stund da.

Da alle var stått opp fortsatte dagen videre. Ble forresten med Odin og moren hans til Levanger i går senere på ettermiddagen, skulle på pokemon jakt, haha. Men jeg kom ikke inn på min bruker da. Vi var litt i parken på Levanger, så gikk jeg og Odin til skateparken og var der en liten stund. Så dro vi inn på Cop Mega også kjøpte vi oss hver sin brus i samme slengen på tur tilbake til parken igjen. Også kjørte vi hjem til Røra igjen i 8 tiden. Vi kjørte vel til Levanger halv 5, rundt da tror jeg.

Kort tid etter vi kom hjem igjen fant vi ut at vi skulle prøve å ligge på trampolinen. Ja hvorfor ikke tenkte vi begge da. Gøy å gjøre noe sammen og prøve noe nytt da.✌ Så da hentet vi dyner og puter og ordnet klart ute. Vi la oss ikke før kl 03:07, samme som dagen før og. Også så vi film før vi la oss, og snakket og lo.😂👍

Også stod vi opp litt etter halv 11, så dro jeg sammen med Odin og moren på stranda kl 11. Også kom pappa, Wenche, Arwen og Patrick litt etter oss da.☀🏊☀🏊 Så kjørte vi hjem i halv 4 tiden. Så ble det middag litt etterpå. Også har vi bare slappet av etter middag.

Også har jeg nettopp vært ute å gått på rollerblades sammen med pappa. Det var gøy å prøve det!😆 Så nå skal vi bare ta det chill resten av kvelden.

Også har vi fyret litt i grillhytta for noen dager siden. 🔥 Så har jeg solet meg litt ute i hagen når det var sol og jeg ikke hadde noe annet å gjøre.☀

Også fikk jeg tatt noen fine bilder av himmelen og.

Jeg blogger litt sånn opp og ned for tiden.. Men det har sine grunner det og. Hvis jeg blogger veldig lite kommer det nok sikkert en innlegg der jeg oppsummerer flere dager slik som i dette innlegget. En grunn en kjærlighetssorg, som er veldig tungt og trist! Men jeg prøver å ha det gøy fordeom, og skjule de følelsene sånn at jeg ikke skaper negativitet rundt meg! Det vil jeg jo ikke gjøre heller da.. Jeg har jo all grunn til å være lei meg når sånt skjer! Kjærligheten kan være noe av det beste, men også det verste..! Men ja. Så jeg blogger så og si når jeg føler for det, når jeg er i "blogghumør".

Ha en fin sommerkveld videre da folkens. Så snakkes vi nok senere om jeg finner noe jeg vil dele på bloggen. Tar det som det kommer.

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar