ARBEIDSDAG 2 (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

ARBEIDSDAG 2
 

Dagen på jobb i dag var faktisk mer slitsom i dag enn i går, fordi i dag er dagen de får inn mest varer sånn jeg forstod det. Så da er det mer travelt og stressende.

Jeg kom til butikken 08:00 også fikk jeg lempet av meg jakken og den lille svarte sekken jeg har med meg, med mat og drikke + den lille skriveboka. 

Første oppgave var å rydde litt i hyllene før det kom varer. Deretter fikk jeg prøve en dato prislapp maskin for og få på dato lapper på noen polarbrød som var kommet.

Etter en stund var det kommet mye mer varer til butikken, så når jeg var ferdig med det jeg holdt på med begynte jeg å pakke det ut av plasten og eskene også fikk det på plass der det skal være. Også fikk jeg presset mye papp i løpet av dagen. Så var jeg på kjølerommet med noen varer og.

Tok matpause kl 11, fikk også gjort og svart på noen oppg vi må ha svar på i tillegg. (fikk ark på skolen, skal skrive PRYO-rapport). Etter jeg hadde spist litt mat begynte jeg på'n igjen, men da tok jeg fram tørrvarer for det meste. Og sånn holdte jeg på resten av dagen. Også kom det en lærer fra skolen mens jeg hadde matpause og spurte hvordan det gikk. Det kom også 2 andre lærere innom mens jeg holdt på å legge på plass i hyllene, de kjøpte noe da. Var jo gøy at det kom folk jeg vet av da. 

Dagen har vært helt grei den, eller slitsom og da. Fikk veldig vondt i fotene etterhvert, etter å ha stått så lenge.  Og gått mye rundt i butikken. Det kjennes godt for å si det sånn. Vondt i nakken og litt i ryggen etter å løfte på litt tunge esker. Så var godt å bli ferdig. Fikk litt sår på hendene, begynte å blø litt, tørr og blodig. 

Det er faktisk mye jobb i en butikk, er ikke så lite som det ser ut som. Mye frem og tilbake osv. Det er noe helt annet enn å sitte/være på skolen. På skolen sitter man mye mer i ro enn på en butikk for eksempel. Også møtte jeg en lærer fra barneskolen, så snakket vi litte granne.

Så nå sitter jeg og lytter til musikk på rommet mitt.🎧  Også skal jeg å trene litt i rundt 9 tiden sammen med ei venninne. 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar