BUNNPRISUNIFORM (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

BUNNPRISUNIFORMI dag har arbeidsuken startet. Da jeg kom inn kl 08:00 fikk jeg en bunnprisgenser som jeg bruker mens jeg jobber.

Jeg ble satt i arbeid, først ordnet jeg litt i hyllene, også fikk jeg en ny oppg, og det var å legge på plass masse varer som var kommet til butikken, også ble det mye papp jeg fikk presset i pappressa.

Også fikk jeg spist lunsj rundt kl 11:15.

Deretter var det kommet masse pakker til butikken, så da fikk jeg scannet de og lagt de i hyllene til det kom noen folk å henta pakkene som tilhørte dem.

Også var jeg i kjølerommet og fikset og fikk lagt på plass varer som manglet. Ryddet og ordnet i hyllene.

Jeg ble ganske sliten mot slutten, begynte å få vondt å fotene. Så var godt å bli ferdig for i dag, så blir det på'n i morgen igjen. Fikk gå 20min før i dag (15:50) siden jeg var ferdig med alt for i dag.

Så dro jeg til bestemor, spiste middag litt etter hun var kommet hjem, spilte Olsen med Arild (samboeren til bestemor), også dro jeg hjem en stund etter jeg hadde spist middag.

Så nå er jeg hjemme, slapper av litte granne og skal høre litt på musikk, se på netflix og/eller snakke på FaceTime. Også skal jeg skrive logg i en bok vi fikk på skolen, vi må skrive logg om hver dag i arbeidsuka, også skal vi ha presentasjon etterhvert i hva og hvordan arbeidsuka har vært så da må jeg få det unnagjort.

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar