OM MEG! (viccansittliv) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

OM MEG!Et bilde av meg når jeg var baby👇🏽👶🏽

 

Jeg heter Victoria Sofie Anbakk Albriktsen.

Jeg er født 22.12.00 født litt over 3 og en halv måned for tidlig. Brukte dukkeklær, men de var for stor, druktnet på en måte i dem kan man si.

Født på nordlandssykehuset i Bodø. 

Døpt 2 ganger, fordi de visste ikke om jeg ville overleve eller ikke. Den første var på sykehuset på lille julaften den 23. Desember 2000 og  de som var dær da var en prest, moren min, faren min, den ene onkelen og tanten min, gudmoren min. Den andre gangen var 17.februar en gang året etter, å den foregikk akkurat som en vanlig dåp. 

Var 976gram og 34cm da jeg kom til! Pappa kunne holde meg med en hånd slik at jeg lå i den ene hånden hans. Så lita var jeg, tenk på det! Også hadde jeg 2 hjerneblødninger på grad 3! Men heldigvis gikk det bra med meg, jeg overlevde og fikk ingen sykdommer som de på prematuravdelingen trodde, de trodde jeg kom til å få noen (alvorlige) sykdommer.Har vært på mange tester igjennom årene som har gått, for b.l.a. ADHD, ADD som de ikke fant, hjernen, syn, hørsel, mandlene, sjekke om jeg hadde fått noen sykdommer som jeg ikke hadde fått.

Lucky me! :-) (for at jeg ikke fikk noen sykdommer!)

Var ofte på sykehuset når jeg var lita. På kontroll og p.g.a operasjoner jeg måtte igjennom. Har gått igjennom mye på sykehuset så derfor har jeg mange dårlige minner når det kommer til sykehus!

Så siden jeg er født for tidlig har jeg dessverre fått diagnosert at jeg har lærevansker/konsentrasjonsvansker...! Så derfor trenger jeg bedre forklaring på enkelte ting mange ganger, ord jeg er usikker på hva betyr, oppgaver osv..! Håper noen skjønner og respekterer dette, for jeg er ikke den eneste som sliter med det. 

Sliter litt med fag på skolen (noen).

Jeg venta et år med å begynne på skolen, så startet på skolen et år senere enn jeg kunne gjøre, begynte i klasse med de som er født i 2001, 01'er kullet i stedet for de som er født i samme år som meg i 2000 (00'er kullet).

Jeg er en veldig nysgjerrig av meg! 

Jeg har stor omtanke og omsorg for andre. Er opptatt av at alle ska ha det bra!

Jeg er og kan være veldig åpen og ærlig av meg. 

Jeg kan også være ganske pratsom.

Jeg er fotogen📷🎥

Jeg elsker å høre på musikk <3

Jeg har blitt mobbet mye! 

Kan bli fort såret mange ganger fordi jeg har opplevd mye mobbing...

Jeg har gått igjennom mye på sykehus, operasjoner og tester.

Jeg bruker briller 👓

#littommeg #ommeg #litt #om #meg

 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar